Тъп клоун когато пишеш от новия профил веднага ти гасне онлайна на стария и обратно!!!
Е тъпако колко ника имам? Толкова ти е акъла че да се месиш! Никой не ти е виновен, като нападаш първи не очаквай целувки! На един акъл сте с оня оръфлек, щом го защитаваш....
Палячо виж как са ти написани съобщенията и от двата ника по един и същи начин, тъп си, ай със здраве да си го носиш!
Палячото си ти но ще го разбереш късно! Стана на маймуна заради трибала! Не се прави на остроумен като се правиш на компетентен, единствения начин е на лично да помолиш админа да сравни IP-тата и да разбереш кой кой е!
Тъп клоун когато пишеш от новия профил веднага ти гасне онлайна на стария и обратно!!!
Е тъпако колко ника имам? Толкова ти е акъла че да се месиш! Никой не ти е виновен, като нападаш първи не очаквай целувки! На един акъл сте с оня оръфлек, щом го защитаваш....
Палячо виж как са ти написани съобщенията и от двата ника по един и същи начин, тъп си, ай със здраве да си го носиш!
Колеги mario321 и Gandalf! Уважавам , Ви и двамата! Писали сте ми на лични! Моля, Ви да заровите томаховките и да спрете да се обиждате , защото и за двамата знам , че сте търсачи като мен. Намесих се за да не се изпокарвате за нещо , което не си заслужава. Та на мен виче пи писна да чета навсякъде „компетентното” мнение на трибала
Е брат опитах, ама не разбира! Нямам нищо против Марио, въпреки това че той нападна първи, просто не трябваше да се меси и да защитава оня мамут! И на мен ми писна да гледам в дясно като вървят темите да е под всяка една тема тоя урунгел! То хубаво ама да пишеше нещо смислено, не да се цитира сам и да ръси простотии...
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:00 am
scarecrow написа:
Но последното е много зле! Рима и патос на глупаво козле!
Няма лошо , няма зле Щом на дупето Ти му се е..е! Младите сме за това Да помагаме на старчетата! Идваме ний сейчас И ви оправамяме за час! Но помислете малко и за нас И от пенсийките си вадете и поне малко ни заплатете. Безработица е няма как Трябва да изкараме някой петак!
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:01 am
[quote="werewolf1"]
mario321 написа:
спрете да се обиждате , защото и за двамата знам , че сте търсачи като мен.
Ха, къде го нареди това смешното сред търсачите бе?
МИЛОООСТ!!!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:03 am
mario321 написа:
Приемам и се отеглям!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:04 am
mario321 написа:
Приемам и се отеглям!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:04 am
Трибал-М написа:
Вечеринка
Отдавна знае се,че тука няма мир, затуй набутах ви в поредния сеир: За вечеринката ми хрумна късно днес... Забавно стана,но ви липсваше финес!
Хаосът е или временен,или гибелен!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:08 am
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
Вечеринка
Отдавна знае се,че тука няма мир, затуй набутах ви в поредния сеир: За вечеринката ми хрумна късно днес... Забавно стана,но ви липсваше финес!
Ох Трибале/ Дядо Скрюч/ , Знам , че винаги си бил тук. Поредната интрига Ти завърза на накрая не ти се върза.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:12 am
scarecrow написа:
werewolf1 написа:
mario321 написа:
Аз да не съм ти бе! Кантар, кантар кантар, кантар, не са спря да повтаряш тоз умрелия кантар дето като отидеш в гората и ще се заклещиш с него между дърветата! Ам те другите БГ производители на детектори не си правят такива реклами бе луд, а къде къде са по напред от тебе!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:13 am
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
Вечеринка
Показа ли се куче мръсно!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:15 am
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
Вечеринка
Сега видяхте ли момчета, че трибала /дядо Скрюч/ Манда дъртия мар..ч И се моли всеки ден Да намери пиленца кат нас И да ни настройва един срещу друг всички нас! Та така постове , той реди И за първо място се цели! Ех оцели го...............
mario321 Цезар
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:19 am
Трибал-М написа:
Трибал-М написа:
Вечеринка
Ах ти стара кукувицо набутваш ни сеир а Ша ти яде май гъ. а баница
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:20 am
Ох Трибале/ чичо Скрюч - scarecrow/ Още ли не си си легнал? Това време е за нас младите , не за дъртият , Ти задник! Лека нощ и разбери , че не винаги си най-хитрият Ти!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:24 am
Колеги mario321 и Gandalf! Радвам се , че изгладихте отношенията си! Ще Ви пиша по едно лично някой ден , да разберете кой съм/ не сега/.
Наслука в търсенето, Пичове!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:25 am
werewolf1 написа:
Колеги mario321 и Gandalf! Радвам се , че изгладихте отношенията си! Ще Ви пиша по едно лично някой ден , да разберете кой съм/ не сега/.
mario321 Цезар
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:26 am
werewolf1 написа:
mario321 Цезар
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:28 am
Gandalf написа:
werewolf1 написа:
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:30 am
werewolf1 написа:
scarecrow написа:
Няма лошо , няма зле Щом на дупето Ти му се е..е! Младите сме за това Да помагаме на старчетата! Идваме ний сейчас И ви оправамяме за час! Но помислете малко и за нас И от пенсийките си вадете и поне малко ни заплатете. Безработица е няма как Трябва да изкараме някой петак!
Ей таа днешната младеш Прави, струва, мисли само в кеш
Мисли си че с едно пъргаво езиче във устата Ше набара министерската заплата
Виж ся, конкуренцията е яка Напоследък ного сте се наредили на байряка...
МИЛОООСТ!!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:32 am
mario321 написа:
Gandalf написа:
werewolf1 написа:
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:36 am
scarecrow написа:
werewolf1 написа:
scarecrow написа:
Пълно куку! Трибал ли си насран ли си, не знам, но сега започва хранилката за тебе!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:37 am
scarecrow написа:
werewolf1 написа:
scarecrow написа:
Аз приключих с теб! Целта ми беше да сдобря мойте форумни приятели и ако даде Господ и на живо да станем приятели!
Пий си хабчетата и се опитай да спиш спокойно! И утре е ден за още постове , но от истинският ти ник! Лека нощ ти пожелавам!
p.s. Младеж , а не младеш .
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:41 am
Иначе прави забележки за правопис и е даскал! А дали е истински даскал или така му викат не знам, ама ако е наистина, малиии трагедията е пълна при него....
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:51 am
Gandalf написа:
scarecrow написа:
werewolf1 написа:
mario321 написа:
Аз да не съм ти бе! Кантар, кантар кантар, кантар, не са спря да повтаряш тоз умрелия кантар дето като отидеш в гората и ще се заклещиш с него между дърветата! Ам те другите БГ производители на детектори не си правят такива реклами бе луд, а къде къде са по напред от тебе!
Ти не си ми БЕ! Нещо си се объркал! Ти си ми МА, но въпреки това си ми в среден род! Кантар съм виждал два пъти през живота си и единия път, го държеше Трибаля, а ти най-вероятно не си виждал никога! За разлика от теб обаче съм държал доста детектори и също притежавам доста детектори и опита ми не е от снимки и клипове Я кажи сега ти, откога имаш детектор и откога стана търсач и колко детектора си докосвал наживо?
МИЛОООСТ!!!
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:53 am
Gandalf написа:
werewolf1 написа:
scarecrow написа:
werewolf1 написа:
scarecrow написа:
p.s. Младеж , а не младеш .
Иначе прави забележки за правопис и е даскал! А дали е истински даскал или така му викат не знам, ама ако е наистина, малиии трагедията е пълна при него....
Ох на батку радетеля на правописа Как да не им се радвш бе Трибале