Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 12:55 am
werewolf1 написа:
Аз приключих с теб! Целта ми беше да сдобря мойте форумни приятели и ако даде Господ и на живо да станем приятели!
Пий си хабчетата и се опитай да спиш спокойно! И утре е ден за още постове , но от истинският ти ник! Лека нощ ти пожелавам!
p.s. Младеж , а не младеш .
Лека нош зайо байо
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 1:01 am
Аз нямам детектор ма! И не съм виждал, само ти единствен си виждал кантар и детектор от цял свят! Само ти имаш опит да лъскаш басту..... оп отплеснах се, само ти имаш опит с тези неща! Само ти притежаваш такива неща! Ей кат почнете да са излагате и правите на големи и велики търсачи направо убивате рибата... Абе пръдльо, ти кво си въобразяваш, че си само ти ли можещия и имащия, споко бе има и други хора на тая планета...
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 1:04 am
Мамино сладко, то било велико, щото най после си купило детекторче
МИЛОООСТ!!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 1:08 am
Кво ми лека нощкаш бе, аз да не съм дърт пърт кат тебе! Като не издържаш, отивай си!
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 1:12 am
Кога бе приателче, да не си и ти зайо байо, та си се объркало така?
Последната промяна е направена от scarecrow на Нед Мар 29, 2015 1:16 am; мнението е било променяно общо 1 път
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 1:15 am
Айде стига си се вече дръвчило, я кажи нещо, за детекторчето?
МИЛОООСТ!!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 1:18 am
scarecrow написа:
Кога бе приателче, да не си и ти зайо байо, та си се объркало така?
Жалките ти опити да се правиш на остроумен не се получават! По простата причина че си много тъп кантарист...
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 1:29 am
Това, че ти обяснявам малко повече отколкото е необходимо, да не те притеснява въобще! Аз казах лека нощ на зайо байо, а не на теб. На теб още нищо не съм ти казало. Нормално е да предположа, че и ти си зайо байо, обаче, след като си се объркало, та не се сърди
МИЛОООСТ!!!
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 1:45 am
Кво стана ма, да не си се сдухало и почнало форматираш диска?
МИЛОООСТ!!!
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 2:32 am
Лека нощ малък смешко
МИЛОООСТ!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Нед Мар 29, 2015 10:35 am
Четете и ни завиждайте,скъпи колеги от Папуа-Нова Гвинея! Четете и се доучете! ...Преди десетина дни Петроний допусна,че сме изпреварили и "сомалийските форуми". Оказа се,щото е ползвал "дипломатически език",в най-мекия му вариант.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Последната промяна е направена от Трибал-М на Нед Мар 29, 2015 12:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
... Ще Ви пиша по едно лично някой ден , да разберете кой съм/ не сега/.
Наслука в търсенето, Пичове!
Не е необходимо да им пишеш някой ден... Не са много тези,които пишат местоименията с главна буква,ако пък са се "качили на виенското колело"стават съвсем непредпазливи.
... Ще Ви пиша по едно лично някой ден , да разберете кой съм/ не сега/.
Наслука в търсенето, Пичове!
Не е необходимо да им пишеш някой ден... Не са много тези,които пишат местоименията с главна буква,ако пък са се "качили на виенското колело"стават съвсем непредпазливи.
"Младеш" пак ли забележки за правописа? Ако се погледнеш от страни да се видиш колко си смотан, няма да повярваш че това си ти!
Господа админи,за тази тема нямам претенции,моля,не наказвайте поетите! Те много се постараха,защото бяха подведени и провокирани и трябваше да ни смаят... След още десетина подобни случай някой от тях може да узрее и да пусне своя тема. Нека се упражняват,голям мерак имат!
Господа админи,за тази тема нямам претенции,моля,не наказвайте поетите! Те много се постараха,защото бяха подведени и провокирани и трябваше да ни смаят... След още десетина подобни случай някой от тях може да узрее и да пусне своя тема. Нека се упражняват,голям мерак имат!
Май трябва спешно да слезеш на земята!
xp fan Легионер
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Пон Мар 30, 2015 12:10 am
Трибале даѝ 50-60 кантара че ми свършиха дървата за печката ,ще ти ги плащам на кубик
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Пон Мар 30, 2015 12:31 am
xp fan написа:
Трибале даѝ 50-60 кантара че ми свършиха дървата за печката ,ще ти ги плащам на кубик
Някой доволен от кантара на трибала, няма ли да качи снимка? Спомням си че имаше един доволен само, но дали е смел за това?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Пон Мар 30, 2015 12:47 am
А, ако и клипче на кантара в действие се качи ще е добре! С цел да се види оправдана ли е гордостта!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Пон Мар 30, 2015 11:29 am
Галфита,(гальовно,от гръмко звучащото "галфон")видяхме колко разбирате от кантари... Знаете ли как се спасява потъваща гемия?
Хаосът е или временен,или гибелен!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Пон Мар 30, 2015 11:54 am
Трибал-М написа:
Галфита,(гальовно,от гръмко звучащото "галфон")видяхме колко разбирате от кантари... Знаете ли как се спасява потъваща гемия?
Ти не разбра ли че тез кантари не ме интересуват бе човек! Не се изхвърлям като тебе, да се правя на много компетентен по всичкология! Не разбирам и не харесвам този вид неудобни, грозни, некомпактни, и непотребни за мен машини! Да не сме длъжни да разбираме от кантари бе льохман, а ти от колко други неща не разбираш дето пък ние разбираме знаеш ли? Бах тез умрели кантари аз, дет не ти излязоха от устата бе....
Ма ти от детектори не си разбирало никога ма, кви кантари те гонят? Само приказките ти големи, иначе си едно такова малко, невзрачно, почти невидимо. но много смешно! 😜😜😜 Я да видим са поредното заучено клише, дето ще изръсиш?
Ма ти от детектори не си разбирало никога ма, кви кантари те гонят? Само приказките ти големи, иначе си едно такова малко, невзрачно, почти невидимо. но много смешно! 😜😜😜 Я да видим са поредното заучено клише, дето ще изръсиш?
Пак вкара резервния профил, за да не ти пропадне репутацията още повече на истинският ти " Трибал " , като обиждаш от яд! Аз не разбирам, само ти, нали вече го казах, колко пъти трябва да го напиша, слагай тез очила бе! Толкова съм ти бръкнал в г...за че направо си се разклатил от яд и злоба! Комплексар като тебе, само пред компа може да е мъж! Дет вика един мой, " лайно ми се прае на тората "
Галфи е най-верния син на форумо:
Нема гадже, нема и купони- ръчен шлайф, клишета и шаблони...