Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
nokta TEKNETICS пират Simplex грунда Spectrum Fisher нишани врътка prodavam tesoro МЕТАЛОТЪРСАЧИ VANQUISH nexus kupuvam голден mask miladinka Майнлаб Coil lorenz маск deus wave Minelab GOLD

"Много читатели-малко писатели."

Go down 
+34
mario321
xp fan
Gandalf
kompira
vvurbanov
vanbg
adminn
Avrelian
cecomotors
Сельо Бангиев
gozilla
стрела
borislav123
comander
scarecrow
Kolev
werewolf1
nasko75
pavli_q
emilio
adventurer
mdetectors.bg
atina
rahan
Rinobs
saiganica
бобо
FELIX
sdsds
ivanasen
stan960
pechkata
JENTIX
Трибал-М
38 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
АвторСъобщение
scarecrow
Про-Консул
Про-Консул
scarecrow

"Много читатели-малко писатели." - Page 13 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 12:55 am

werewolf1 написа:
Аз приключих с теб! Целта ми беше да сдобря мойте форумни приятели  и ако даде Господ и на живо да станем приятели!

Пий си хабчетата и се опитай да спиш спокойно! И утре е ден за още постове , но от истинският ти ник! Лека нощ ти пожелавам!  

p.s. Младеж , а не младеш .
albino albino albino albino
Лека нош зайо байо
albino albino albino albino
Върнете се в началото Go down
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:01 am

Аз нямам детектор ма! И не съм виждал, само ти единствен си виждал кантар и детектор от цял свят! Само ти имаш опит да лъскаш басту..... оп отплеснах се, само ти имаш опит с тези неща! Само ти притежаваш такива неща! Ей кат почнете да са излагате и правите на големи и велики търсачи направо убивате рибата... Абе пръдльо, ти кво си въобразяваш, че си само ти ли можещия и имащия, споко бе има и други хора на тая планета...
scarecrow
Про-Консул
Про-Консул
scarecrow

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:04 am

Мамино сладко, то било велико, щото най после си купило детекторче

МИЛОООСТ!!!
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:08 am

Кво ми лека нощкаш бе, аз да не съм дърт пърт кат тебе! Като не издържаш, отивай си!
scarecrow
Про-Консул
Про-Консул
scarecrow

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:12 am

Кога бе приателче, да не си и ти зайо байо, та си се объркало така? albino albino albino

Последната промяна е направена от scarecrow на Нед Мар 29, 2015 1:16 am; мнението е било променяно общо 1 път
scarecrow
Про-Консул
Про-Консул
scarecrow

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:15 am

Айде стига си се вече дръвчило, я кажи нещо, за детекторчето?

МИЛОООСТ!!!
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:18 am

scarecrow написа:
Кога бе приателче, да не си и ти зайо байо, та си се объркало така? albino albino albino

Жалките ти опити да се правиш на остроумен не се получават! По простата причина че си много тъп кантарист... Laughing Laughing Laughing
scarecrow
Про-Консул
Про-Консул
scarecrow

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:29 am

Това, че ти обяснявам малко повече отколкото е необходимо, да не те притеснява въобще!
Аз казах лека нощ на зайо байо, а не на теб. На теб още нищо не съм ти казало.
Нормално е да предположа, че и ти си зайо байо, обаче, след като си се объркало, та не се сърди

МИЛОООСТ!!!
scarecrow
Про-Консул
Про-Консул
scarecrow

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:45 am

Кво стана ма, да не си се сдухало и почнало форматираш диска?

МИЛОООСТ!!!
scarecrow
Про-Консул
Про-Консул
scarecrow

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 2:32 am

Лека нощ малък смешко Smile

МИЛОООСТ!!!
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 10:35 am

Четете и ни завиждайте,скъпи колеги от Папуа-Нова Гвинея!
Четете и се доучете!
...Преди десетина дни Петроний допусна,че сме изпреварили и "сомалийските форуми".
Оказа се,щото е ползвал "дипломатически език",в най-мекия му вариант.

Хаосът е или временен,или гибелен!

Последната промяна е направена от Трибал-М на Нед Мар 29, 2015 12:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 12:40 pm

Трибал-М написа:
Четете и ни завиждайте,скъпи колеги от Папуа-Нова Гвинея!
Четете и се доучете!

На теб пък за какво да ти завиждат бе??? На тебе само могат да те съжаляват!
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 12:58 pm

werewolf1 написа:
... Ще Ви пиша по едно лично някой ден , да разберете кой съм/ не сега/.

Наслука в търсенето, Пичове!  Cool

Не е необходимо да им пишеш някой ден...
Не са много тези,които пишат местоименията с главна буква,ако пък са се "качили на виенското колело"стават съвсем непредпазливи.

Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 1:09 pm

Трибал-М написа:
werewolf1 написа:
... Ще Ви пиша по едно лично някой ден , да разберете кой съм/ не сега/.

Наслука в търсенето, Пичове!  Cool

Не е необходимо да им пишеш някой ден...
Не са много тези,които пишат местоименията с главна буква,ако пък са се "качили на виенското колело"стават съвсем непредпазливи.

"Младеш" пак ли забележки за правописа? Ако се погледнеш от страни да се видиш колко си смотан, няма да повярваш че това си ти!
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 9:37 pm

Господа админи,за тази тема нямам претенции,моля,не наказвайте поетите!
Те много се постараха,защото бяха подведени и провокирани и трябваше да ни смаят...
След още десетина подобни случай някой от тях може да узрее и да пусне своя тема.
Нека се упражняват,голям мерак имат!

Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyНед Мар 29, 2015 9:43 pm

Трибал-М написа:
Господа админи,за тази тема нямам претенции,моля,не наказвайте поетите!
Те много се постараха,защото бяха подведени и провокирани и трябваше да ни смаят...
След още десетина подобни случай някой от тях може да узрее и да пусне своя тема.
Нека се упражняват,голям мерак имат!

Май трябва спешно да слезеш на земята!
xp fan
Легионер
Легионер
xp fan

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 12:10 am

Трибале даѝ 50-60 кантара че ми свършиха дървата за печката ,ще ти ги плащам на кубик
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 12:31 am

xp fan написа:
Трибале даѝ 50-60  кантара че ми свършиха дървата за печката ,ще ти ги плащам на кубик

Някой доволен от кантара на трибала, няма ли да качи снимка? Спомням си че имаше един доволен само, но дали е смел за това?
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 12:47 am

А, ако и клипче на кантара в действие се качи ще е добре! С цел да се види оправдана ли е гордостта!
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 11:29 am

Галфита,(гальовно,от гръмко звучащото "галфон")видяхме колко разбирате от кантари...
Знаете ли как се спасява потъваща гемия?

Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 11:54 am

Трибал-М написа:
Галфита,(гальовно,от гръмко звучащото "галфон")видяхме колко разбирате от кантари...
Знаете ли как се спасява потъваща гемия?

Ти не разбра ли че тез кантари не ме интересуват бе човек! Не се изхвърлям като тебе, да се правя на много компетентен по всичкология! Не разбирам и не харесвам този вид неудобни, грозни, некомпактни, и непотребни за мен машини! Да не сме длъжни да разбираме от кантари бе льохман, а ти от колко други неща не разбираш дето пък ние разбираме знаеш ли? Бах тез умрели кантари аз, дет не ти излязоха от устата бе....
scarecrow
Про-Консул
Про-Консул
scarecrow

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 3:39 pm

Ма ти от детектори не си разбирало никога ма, кви кантари те гонят?
Само приказките ти големи, иначе си едно такова малко, невзрачно, почти невидимо. но много смешно! 😜😜😜
Я да видим са поредното заучено клише, дето ще изръсиш?

МИЛОООСТ!!!
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 4:01 pm

scarecrow написа:
Само приказките ти големи, иначе си едно такова малко, невзрачно, почти невидимо. но много смешно! 😜😜😜

Пак вкара резервния профил, за да не ти пропадне репутацията още повече на истинският ти " Трибал " , като обиждаш от яд! Аз не разбирам, само ти, нали вече го казах, колко пъти трябва да го напиша, слагай тез очила бе! Толкова съм ти бръкнал в г...за че направо си се разклатил от яд и злоба! Комплексар като тебе, само пред компа може да е мъж! Дет вика един мой, " лайно ми се прае на тората "
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 4:16 pm

Отговаряй с истинския си профил, нали си отворен и много умен! Страхливец...
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: "Много читатели-малко писатели."   "Много читатели-малко писатели." - Page 13 EmptyПон Мар 30, 2015 8:49 pm

scarecrow написа:

Галфи е най-верния син на форумо:

Нема гадже,
нема и купони-
ръчен шлайф,
клишета и шаблони...

"Много читатели-малко писатели."
Върнете се в началото 
Страница 13 от 16Иди на страница : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-
» Продавам DETECH CHASER 14KH
» Купувам Меладинка
» Интересно разследване по Нова телевизия

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Благи приказки-
Идете на: