Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Вто Мар 31, 2015 12:31 am
Браво смешко браво! Не обръщай внимание на кухари, мишоци и задръстеняци! Смело напред! Ако те нямаше теб, кой ли щеше, да дава ценни съвети и напътствия? И всичкото това даже, без да си виждал металотърсач, представям си какво щеше да бъде, ако беше вижал истински!!! То сега си затрупан от благодарности от хилядите на които си помогнал и упътил, пък представям си иначе!
МИЛОООСТ!!!
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Вто Мар 31, 2015 12:36 am
Смешко, ма ти и милост ли си раздавало ма? 👍👍👍
МИЛОООСТ!!!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Вто Мар 31, 2015 12:39 am
scarecrow написа:
Браво смешко браво! Не обръщай внимание на кухари, мишоци и задръстеняци! Смело напред! Ако те нямаше теб, кой ли щеше, да дава ценни съвети и напътствия? И всичкото това даже, без да си виждал металотърсач, представям си какво щеше да бъде, ако беше вижал истински!!! То сега си затрупан от благодарности от хилядите на които си помогнал и упътил, пък представям си иначе!
Ти от истерична нервност вече пишеш неща които никой не е твърдил! Много взе да се повтаряш, не се ли усещаш дядка! Какво е това " металотърсач "?
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Вто Мар 31, 2015 12:53 am
Gandalf написа:
Много взе да се повтаряш, не се ли усещаш дядка! Какво е това " металотърсач "?
А сега де! Тъкмо щех да те питам и ти ме изпревари. Ма ти да не би да ми се подиграваш? Аз не мога да имам твоя капацитет! През дъугия си живот, много съм ги държау у ръце, одъртех, но така и не разбрах какво е! Тука вече ме хвана неподготвен! Ей признавам те гоуем си! Ти си най-маукото, гоуемо смешно, дет съм виждау! Направо ти заявявам, ако не беше толкова мауко, от смешко щех да те прекръстим в Смешник!
МИЛОООСТ!!!
werewolf1 Легионер
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Вто Мар 31, 2015 1:10 am
До „ Трибал-М” и неговият приятел „scarecrow” На първо място простакът е невъзпитан. Той обаче е убеден, че е естествен. Затова често може да се види как на публични места се оригва, грухти, пърди, мучи, хихика или издава други странни звуци, които категорично доказват близостта му до природата. Простакът е прост. Възбужда се само от прости стимули. Неговото поведение е подчинено на елементарната формула: стимул-реакция. Липсва когнитивна обработка на информацията. При това колкото по-интензивен е простият стимул, толкова по-силна е неговата реакция. Или колкото по-силен е звукът, толкова по-голямо е задоволството му. Чувството му за хумор също е елементарно. В хумора му често присъстват обидни забележки и обезателно теми със сексуално съдържание. Простакът мрази интелигентния човек. Не само защото не го разбира, но и защото смътно прави някакви сравнения и дълбоко в себе си усеща интелектуалната си непълноценност. Сигурно Айнщайн е имал предвид него, когато е казал, че простотата на примитивния ум никога не ще да разбере сложността на извисения ум. Простакът е лишен от тактичност и не зачита човешкото достойнство. Неговите обидни забележки обикновено са насочени към елементи на човешкото тяло или облекло, но не и към черти на характера с нравствен, емоционален или интелектуален облик - защото елементарното му мислене борави с понятия и представи, които имат само материални измерения. Той не уважава личното пространство у другия и не спазва никаква дистанция в общуването си с хората. Нещо повече – за него “такова животно нема”. Простакът е егоист. Той не се интересува от мислите, чувствата или желанията на хората. Често е високомерен, надменен и саркастичен и изпитва омраза към всичко живо, защото дели света на две - аз-добрият и другите-лошите. Простакът има ниско самочувствие. За да повиши значимостта си и компенсира ниската си самооценка, той напада, нагрубява и принизява хората, агресията е най-честият начин за защита. Простакът е неспособен на самоанализ и самокритичност. На него е невъзможно да се обясни, дори и да се обясни, той никога не може да разбере, че е простак. Затова простащината е непобедима. Простащината е примитивен начин за привличане на вниманието на околните. Защото простакът не разполага с други средства или възможности – талант, знания, интелектуални способности. Не му достига ум да покаже по подходящ начин, че се нуждае от признание, уважение и възхищение.Затова чувствата, които предизвиква са предимно гняв, възмущение и отвращение. Но за него това няма значение – важното е да демонстрира себе си.
scarecrow Про-Консул
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Вто Мар 31, 2015 2:02 am
Werewolf извинявай, сега разбрах кой си. Имам непоносимост, към малкото ти тъпо приятече, затова!😊 Поздрави!
МИЛОООСТ!!!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Вто Мар 31, 2015 9:17 am
Не допусках,че е възможно толкова много да сте объркани...Аматьорска работа! Желая ви голям късмет с много цвЕт!
До „ Трибал-М” и неговият приятел „scarecrow” На първо място простакът е невъзпитан. Той обаче е убеден, че е естествен. Затова често може да се види как на публични места се оригва, грухти, пърди, мучи, хихика или издава други странни звуци, които категорично доказват близостта му до природата. Простакът е прост. Възбужда се само от прости стимули. Неговото поведение е подчинено на елементарната формула: стимул-реакция. Липсва когнитивна обработка на информацията. При това колкото по-интензивен е простият стимул, толкова по-силна е неговата реакция. Или колкото по-силен е звукът, толкова по-голямо е задоволството му. Чувството му за хумор също е елементарно. В хумора му често присъстват обидни забележки и обезателно теми със сексуално съдържание. Простакът мрази интелигентния човек. Не само защото не го разбира, но и защото смътно прави някакви сравнения и дълбоко в себе си усеща интелектуалната си непълноценност. Сигурно Айнщайн е имал предвид него, когато е казал, че простотата на примитивния ум никога не ще да разбере сложността на извисения ум. Простакът е лишен от тактичност и не зачита човешкото достойнство. Неговите обидни забележки обикновено са насочени към елементи на човешкото тяло или облекло, но не и към черти на характера с нравствен, емоционален или интелектуален облик - защото елементарното му мислене борави с понятия и представи, които имат само материални измерения. Той не уважава личното пространство у другия и не спазва никаква дистанция в общуването си с хората. Нещо повече – за него “такова животно нема”. Простакът е егоист. Той не се интересува от мислите, чувствата или желанията на хората. Често е високомерен, надменен и саркастичен и изпитва омраза към всичко живо, защото дели света на две - аз-добрият и другите-лошите. Простакът има ниско самочувствие. За да повиши значимостта си и компенсира ниската си самооценка, той напада, нагрубява и принизява хората, агресията е най-честият начин за защита. Простакът е неспособен на самоанализ и самокритичност. На него е невъзможно да се обясни, дори и да се обясни, той никога не може да разбере, че е простак. Затова простащината е непобедима. Простащината е примитивен начин за привличане на вниманието на околните. Защото простакът не разполага с други средства или възможности – талант, знания, интелектуални способности. Не му достига ум да покаже по подходящ начин, че се нуждае от признание, уважение и възхищение.Затова чувствата, които предизвиква са предимно гняв, възмущение и отвращение. Но за него това няма значение – важното е да демонстрира себе си.
когато се копират чужди текстове е редно да се обозначи и първоизточника. http://humaig.blogspot.com/2013/01/blog-post_9.html
На война всичко е позволено! Мислех да не се занимавам вече с тая тема, защото пичовете нямат речник за да спорят и ми стана безинтересно! Но все се намира по някой провокатор да се намеси, иначе на никой не им харесвало как сме се плюели ама да се изкажат и те не пропускат! Не конкретизирам никой! Да игнорираме темата за да се спре простотията, ако може и да се изтрие направо няма да е лошо!
То не само на теб вече не ти се влиза колега ,доста хора се преместиха по други форуми заради простотията и слободията ТУК. За толкова години винаги е имало по някоя черна овца във форума ,ама сега с тия субсидии от страна на администраторите /по "Евро програми" / млад фермер стана вече цяло СТАДО с черни овце тук .НЯМА ЛИ ВУЦИ ТУК БРЕ, ДА ГО ИЗЕДАТ ТОВА ЦЪРНО СТАДО ОВЦИ. Най лошото е че от форума заминаха най знаещите и качествени потребители
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Вто Мар 31, 2015 10:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
На война всичко е позволено! Мислех да не се занимавам вече с тая тема, защото пичовете нямат речник за да спорят и ми стана безинтересно! Но все се намира по някой провокатор да се намеси, иначе на никой не им харесвало как сме се плюели ама да се изкажат и те не пропускат! Не конкретизирам никой! Да игнорираме темата за да се спре простотията, ако може и да се изтрие направо няма да е лошо!
Браво Gandalf направи по разумният избор, не се занимавай с глупости безсмислено е
Браво Gandalfнаправи по разумният избор, не се занимавай с глупости безсмислено е
..... млад фермер стана вече цяло СТАДО с черни овце тук .НЯМА ЛИ ВУЦИ ТУК БРЕ, ДА ГО ИЗЕДАТ ТОВА ЦЪРНО СТАДО ОВЦИ. Най лошото е че от форума заминаха най знаещите и качествени потребители
То не само на теб вече не ти се влиза колега ,доста хора се преместиха по други форуми заради простотията и слободията ТУК. За толкова години винаги е имало по някоя черна овца във форума ,ама сега с тия субсидии от страна на администраторите /по "Евро програми" / млад фермер стана вече цяло СТАДО с черни овце тук .НЯМА ЛИ ВУЦИ ТУК БРЕ, ДА ГО ИЗЕДАТ ТОВА ЦЪРНО СТАДО ОВЦИ. Най лошото е че от форума заминаха най знаещите и качествени потребители
Едни идват други си отиват, това е свободата в интернет. Т.нар. най-знаещи по принцип нищо не пишат, а обикновенно са се превърнали в хейтъри или просто не пишат. Всяка една статистика показва, че IMPERIO.BIZ е най-големия форум за металдетектинг в България. Това не означава, че няма да се развива и затова разчитаме на всички Вас!
Вуците са в другите форуми! Там се ядат доста невинни овчици , които докато се ориентират в обстановката и вече са ги изяли барабар с вълната! Спукани от подигравки за " неправилните запитвания" И накрая човека , ако се засегне и отговори подобаващо направо в бан панела. В този форум винаги когато съм задавал въпроси - правилни или непревилни винаги ми е отговаряно. За което съм много благодарен на членовете му и на админите. А пък това , че има и пробляскване на искри от време на време. Говори много !В едно семейство, ако няма разправии и скандали от време на време не е семейство, а просто съжителство от взаимно изгодни интереси! Форуму си е убав , а на който не му харесва има право на много избор . Има и други форуми. Нека стоят там и да чакат как ще реагират амините в смисъл дали ще одобрят мнението им по даден въпрос или да му направят забележка! Поздравления към ръководителите на форума!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
На семинара на БАТСЗМ на 28-03-2015, който беше сега в Събота говорих с няколко колеги, които са членове и на нашия форум - ИМПЕРИО. Казаха ми, че получават много информация от тук, и че това е най-полезния форум по темата, но ... личните дразги и обиди отвръщават всички. В същото време съм помолил администраторите да се намесват само в краен случай, както с мнения, така и с действия, за разлика от други форуми, където за една две приказки си баннат на момента. Тук имаше хейтъри, които тормозеха всички с негативните си коментари в много дълъг период от време и определено сега не липсват на никой. Имаше едно човече, което на един от съборите спечели от мене и след това когато анонсирахме следващия събор след месец той написа: "Дано на новия събор да не правиш хората на маймуни, като им раздаваш подаръци в продължение на 30 минути ", при положение, че на събора на който присъства въпросното човече подарихме един XP DEUS Тия не тука, айде и без тях!
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
На семинара на БАТСЗМ на 28-03-2015, който беше сега в Събота говорих с няколко колеги, които са членове и на нашия форум - ИМПЕРИО. Казаха ми, че получават много информация от тук, и че това е най-полезния форум по темата, но ... личните дразги и обиди отвръщават всички. В същото време съм помолил администраторите да се намесват само в краен случай, както с мнения, така и с действия, за разлика от други форуми, където за една две приказки си баннат на момента. Тук имаше хейтъри, които тормозеха всички с негативните си коментари в много дълъг период от време и определено сега не липсват на никой. Имаше едно човече, което на един от съборите спечели от мене и след това когато анонсирахме следващия събор след месец той написа: "Дано на новия събор да не правиш хората на маймуни, като им раздаваш подаръци в продължение на 30 минути ", при положение, че на събора на който присъства въпросното човече подарихме един XP DEUS Тия не тука, айде и без тях!
Е това е било човече с диагноза шизофрения, то такива неблагодарни и завистливи изроди вече бол Колегата ivanasen е най прав за думите си, аз също съм много доволен от ръководството тука,и мога спокойно да кажа от сърце, пичове да сте живи и здрави и все така да помагате
Естествено че форумът си е добър, и много неща могат да се научат от него, като се пита или като просто като четеш темите! А неблагодарници и "велики търсачи" винаги ще се намират. А между другото, се сещам за още едно "малко човече" дето беше спечелило май някакви слушалки ли кво беше, и се беше изнервило че сте му го пратили за негова сметка. Хора всякакви, мислене и вкус различно, но лошото тук е че като двама повторят едно нещо и после повечето от тук го повтарят като са си втълпили че то си е тяхно!
Ето,това не е хубаво!Форумът не е бойно поле,където трябва да се избиваме. Нека,когато сме тук да се абстрахираме от компютърните игри,да оставим самурайските мечове и калашниците на най-подходящото място...
Не всичко трябва да се приема буквално бе човек, дето се вика "така се казва"! Пак почваш с тънките заядливи намеци! Абе нали си спец по кантарите, ами направи една тема за тях качи някое клипче да се види как се справят на терен, сподели как мислиш да им променяш фейса ако въобще си смел да се развиваш! Нещо да кажеш което, много хора не знаят за тях, въпреки "многото" им почитатели, някоя тънкост, нещо полезно! Нали си мнооого горд с твоя кантар, направи му едно резюме! Не да ми пишеш глупости по цял ден и да даваш мнения колкото да си и ти в темата като по горния ти пост!
adminn Admin
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Чет Апр 02, 2015 9:41 am
mario321 написа:
www.mdetectors.com написа:
Е това е било човече с диагноза шизофрения, то такива неблагодарни и завистливи изроди вече бол Колегата ivanasen е най прав за думите си, аз също съм много доволен от ръководството тука,и мога спокойно да кажа от сърце, пичове да сте живи и здрави и все така да помагате