Ма ти от детектори не си разбирало никога ма, кви кантари те гонят? Само приказките ти големи, иначе си едно такова малко, невзрачно, почти невидимо. но много смешно! 😜😜😜 Я да видим са поредното заучено клише, дето ще изръсиш?
Галфи е най-верния син на форумо:
Нема гадже, нема и купони- ръчен шлайф, клишета и шаблони...
Галфи,много се бавиш,стана ми безспокоително...! Добре ли си?
Ма ти от детектори не си разбирало никога ма, кви кантари те гонят? Само приказките ти големи, иначе си едно такова малко, невзрачно, почти невидимо. но много смешно! 😜😜😜 Я да видим са поредното заучено клише, дето ще изръсиш?
Ако ти го вкарам вътре ще ти стане доста интересно форумски клепар!!!
Ода за Трибала! Мълчах до скоро. Не че нямам думи (та те са ми едничкото имане), но знам, че беше казал някой умен: простаци се убиват със мълчане. Обаче не умираха. Напротив - уютно сред смълчаните им беше, продаваха на бит кантар измислен. ...а целият форум в краката им мълчеше. И чудя се дали да проговоря - дано пък бесовете да събудя... Те, лудите, уж нямали умора.: Простаците не страдат от мълчание, ако не разберат, че са простаци!
Галфи,много се бавиш,стана ми безспокоително...! Добре ли си?[/quote]
Ода за Трибала! Мълчах до скоро. Не че нямам думи (та те са ми едничкото имане), но знам, че беше казал някой умен: простаци се убиват със мълчане. Обаче не умираха. Напротив - уютно сред смълчаните им беше, продаваха на бит кантар измислен. ...а целият форум в краката им мълчеше. И чудя се дали да проговоря - дано пък бесовете да събудя... Те, лудите, уж нямали умора.: Простаците не страдат от мълчание, ако не разберат, че са простаци!
[/quote]
Приятелю,за Миладин беше по-дълга... Здраве да е,аз не съм завистлив!
[/quote]
Приятелю,за Миладин беше по-дълга... Здраве да е,аз не съм завистлив![/quote]
Някаква параноя те гони Трибале! Единственият с който се познаваме е с Наско пирата !
...Взе да ми се подрежда един текст за песен...Но пасва само на китайска,или източно азиатска мелодия.Ако има поне един желаещ колега,извън участниците във вечеринката,ще го напиша!
След дълга поредица от писане на лични и предупреждения към Трибала дойде времето да напиша и не на лични. Трибале, ако не промениш подхода ти към членовете на този форум ще те помоля да спреш да пишеш! Има правило: Чавек казва нещо, ако това ще подобри тишината към по-добро.
След дълга поредица от писане на лични и предупреждения към Трибала дойде времето да напиша и не на лични. Трибале, ако не промениш подхода ти към членовете на този форум ще те помоля да спреш да пишеш! Има правило: Чавек казва нещо, ако това ще подобри тишината към по-добро.
Колега,този начин на общуване е в разрез с природата ми.Наистина е крайно неприятен. ...Но мерете всеки от нас с един и същи аршин,не допускайте да има "принудителни " отговори на преди допуснати ,или небрежно пропуснати въпроси.
Никой не трябва да обижда другия и основно е добре да се пише за металотърсачи. Винаги, който се е обърнал за съдействие е получил такова. Просто молбата ми е да не провокираш и от там никой няма да те обижда, а ако някой го стори ще бъде предупреден и ако пак стане баннат за определено време.
За разлика от тебе, аз или ние не стоим постоянно пред компа! Имаме си задължения жени (приятелки) и хоби! Дано ти спрат извратените обиди, тъпите мнения и теми след всичко това което отнесе! И за протокола, тъпия ти кантар и за горене не става пък за фейса му да не говорим, може да си го навреш!
Колега,този начин на общуване е в разрез с природата ми.Наистина е крайно неприятен. ...Но мерете всеки от нас с един и същи аршин,не допускайте да има "принудителни " отговори на преди допуснати ,или небрежно пропуснати въпроси.
Трибале, не се опитвай да изкарваш другите виновни защото така ти изнасяло! Точно, за провокация става въпрос при тебе мишок! Ако си беше мерил сам приказките и умрелите и ненужни изказвания никой нямаше да те забелязва че си тук!
Трибала може да е малко задръстен и деменцията да го друса яко, но в сравнение с това смешното, малкото въздухарче, дето е на всяка манджа мерудия, без да познава мерудийте, си е направо колорит! Не учудвам, в този форум винаги се е толерирала глупостта, нищожността и посредствеността, така печалбите са по-големи! Нали админе? Айде със здраве 😊
А ако пък изгоните Трибала, форума ви уйде 😄 И без това е единствения останал, който ви прави шоуто, другите ви усетиха и ибегаха отвреме 😄 Ще ви останат само такова като Гандалфчо и форума ви сам ше си умре от скука и тъпотия 😊
Трибала може да е малко задръстен и деменцията да го друса яко, но в сравнение с това смешното, малкото въздухарче, дето е на всяка манджа мерудия, без да познава мерудийте, си е направо колорит! Не учудвам, в този форум винаги се е толерирала глупостта, нищожността и посредствеността, така печалбите са по-големи! Нали админе? Айде със здраве 😊
Трибале, как може да си толкова нахален и същевременно кух не мога да си го обясня! Объркана ти е представата за кой кой е на всяка манджа мерудия, много си сляп!
А ако пък изгоните Трибала, форума ви уйде 😄 И без това е единствения останал, който ви прави шоуто, другите ви усетиха и ибегаха отвреме 😄 Ще ви останат само такова като Гандалфчо и форума ви сам ше си умре от скука и тъпотия 😊
Кухар от всякъде си бе трибале! Това не ти е " шоу форум ", тук се водят нормални разговори, въпросите са с определена цел, влизаш за да попиташ или научиш нещо което те интересува! Кво се криеш зад друг профил, мишок! Всички са тук ти не се безпокой, просто от тебе не могат да вземат думата, защото си във всяка тема!