Заглавие: Помощ за избор на металотърсач Чет Авг 03, 2023 11:45 am
Здравейте на всички. Абсолютно нов съм във всичко свързано с металдетекторите и имам нужда от вашата помощ. Какъв металотърсач бихте ми препоръчали за много орудена почва, но по възможност да не е много сложно за работа с него, тъй като такова нещо никога до сега не съм докосвал. Като бих се радвал да е нещо по бюджетно! Знам, че винаги когато някой пита нещо подобно, го питате от кой район е, е аз съм от Златоград, между Кърджали и Смолян, на границата с Гърция. Благодаря предварително на всички които ще вземат отношение!!!
bogo Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Пет Авг 04, 2023 2:13 pm
мохаремка за тешка поцва.
Иван Иванов Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Пон Авг 07, 2023 2:05 pm
Кой модел, или няма значение
bogo Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Пон Авг 07, 2023 8:51 pm
ще обесниш на Мухарем каква ти е пошвата и тои знае каква машинка да ти направи.
Иван Иванов Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Пон Авг 07, 2023 8:52 pm
Благодаря
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Вто Авг 08, 2023 2:29 pm
Вземи един деус и не се занимавай с Тея мохаремки и други подобни бг измишльотини. Като искаш да е по евтино вземи си слушалки и една антена за деус. Някой с дистанционно ще ти направи няколко читави програми и ще забравиш за други детектори.
Иван Иванов Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Вто Авг 08, 2023 2:32 pm
Благодаря, имаш ли представа от къде може да се купи такава антена, и най вече, кой би могъл да и направи настройки
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Вто Авг 08, 2023 4:23 pm
Светослав Петков. Той влиза тук във форума. Ами трябва да намериш някой покрай теб който има дистанционно да ти направи. Аз съм си направил две програми една за замърсено и една за по чисто и си карам на тях и в зависимост от терена до настройвам уреда.
Иван Иванов Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Вто Авг 08, 2023 4:26 pm
Добре, благодаря
bogo Новобранец
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Вто Авг 08, 2023 7:13 pm
Деуса ще мозели да работи на тешка поцва?
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Помощ за избор на металотърсач Вто Авг 08, 2023 10:13 pm