Поредната доза неграмотност и объркана женска мисъл Дори на бат Станчо бисерите и идиотщините за милиардите изнесени със самолети блестят, като диаманти в купчина тор в сравнение с последните брътвежи Аз лично, ако съм толкова очевадно неграмотен не бих имал смелост да се изказвам по каквато и да е тема. И ми говорят за аргументи ... на мен То глупецът и да се препъне в истината няма да я разпознае. Още по-трудно става, когато истината е в дисонанс със собственото его и интелектуални възможности - с други думи, не е лесно да си тъп и неграмотен и поради което нереализиран и да си дадеш сметка, че едното е следствие на другото. Ако на тези екземпляри родителите им ги бяха натискали да учат сега нямаше да се чувстват толкова прецакани, а щяха като нормални, образовани и интелигентни хора да си вадят доволно прехраната и вместо да плюят по Бойко и ГЕРБ, че не са им подали в устичката, щяха да се радват на направеното и на това, че ще ги управлява европейски, а не евразийски ориентирана партия. Но къде ти акъл у тези хора за подобни глобални размишления ... мъкаааа-мъкааа!!!
Високото самочувствие,винаги е признак за ниска култура.
Обаче никой от неграмотните льольовци отгоре не казва за кого ще гласува. Плюят мен, че имам позиция и я отстоявам, а те самите само плюят неграмотно и некадърно. Излезте с позиция, аргументирайте я и едва тогава ще имате макар и минимално морално право да опонирате, провокирате и обиждате. Нямате позиция, не можете нали? Акъл се иска
Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие. На неграмотници, тролове и лаладжии не отговарям!!!
Защо бе, Симплич, защо Аз съм единствения от неграмотните и тъпите, на които въпреки, че им е много трудно, имам изцяло добри намерения към теб Защо натисна червената точка, защо
що му се връзвате на този пуска теми с еднакво съдържание пише тъпотии и някои ако му опонира почва да го обижда като пиян каруцар,има се за някъкъв селски интелектуалец,живеещ в свои измислен свят и не вижда нищо друго освен собственото си жалко его.Пускаите го да пасе на свобода.
-Не виждам никой разбит тука -Уви виждам само два плоски коментара на двамина плоски екземпляра -Очевидно партията майка изчерпа репертоара и е в ужас кво ще стане като и изкривеното и подобие герб се срине в нищото -Направо треперят че вече нема в кво друго да се репродуцират освен от Тъпо към По Тъпо,И по Тъпо...............
Колега Стан 960 дори и работа му намерих на симплича , но той още не е сигурен дали ще може да се справи с отговорната задача. Не се чуди симплич имаш потенциал за да се справиш.
Трибале, помниш ли крилатата фраза "бачкам и си трайкам" ? Еми те така - бачкат си колегите, без да вдигат много шум и да се изявяват по форумите, щото агенти на ДС дебнат навсякъде
А пък такива като мен и теб, дето ползваме апаратите за екологически цели, нема кой да ни закача, ние сме много полезни на обществото и не застрашаваме културно-историческо наследство на милата ни Родина.
Влезли сте в ECO режим....aмa някои не могaт дa излязaт от него.Някои мислят,че рaздвижвaт форумa с политически глупости a реaлно отврaщaвaт хорaтa зa,които сa нaпрaвени тези специaлизирaни форуми
Трибале, помниш ли крилатата фраза "бачкам и си трайкам" ? Еми те така - бачкат си колегите, без да вдигат много шум и да се изявяват по форумите, щото агенти на ДС дебнат навсякъде
А пък такива като мен и теб, дето ползваме апаратите за екологически цели, нема кой да ни закача, ние сме много полезни на обществото и не застрашаваме културно-историческо наследство на милата ни Родина.
Добре де,кво ти пречида влизаш по форумите с един ник,ако не с истинкото си име.ТИ ПОНЕНЯМА ЗА КВО ДА СЕ КРИЕШ.Или няма да можеш да се държиш толкова "Свободно".Аз и преди ти казах-не разчитай толкова на анонимността.
Влезли сте в ECO режим....aмa някои не могaт дa излязaт от него.Някои мислят,че рaздвижвaт форумa с политически глупости a реaлно отврaщaвaт хорaтa зa,които сa нaпрaвени тези специaлизирaни форуми
"Много читатели-малко писатели."
.....Иди на страница: 1, 2, ... , 10, 11] 164 Трибал-М 3951 Today at 9:35 pm sdsds
Тези числа не са в твоя подкрепа,мнението ти е № 164.
Трибал-М Joined date: 10.02.2013 Yesterday at 10:47 pm Брой мнения: 2012 Представям си в bg-mamma колко мнения имаш вече Там всяка мисъл ,която им мине през главата и е вече написана ...от "трябва да си изрежа ноктите " до квантова физика.
Не се стремя към рекорди,те някак без усилия ми се отдават... Справка в други сектори ще подейства убедително в моя подкрепа... Поздрави!
Пфу,високо мнение имаш за себе си,но какво от това...,света е пълен с нещастни "Нарциси",Като тебе,и оня объркан хобист.....с един куп никове.Както каза един колега,умния човек може да се поучи и от най глупавия неудачник.....
Добре де,кво ти пречида влизаш по форумите с един ник,ако не с истинкото си име.ТИ ПОНЕНЯМА ЗА КВО ДА СЕ КРИЕШ.Или няма да можеш да се държиш толкова "Свободно".Аз и преди ти казах-не разчитай толкова на анонимността.
Колега, форумите не са сайтове за запознаства, а пък за официална презентация на себе си има дори Фейсбук, така че всеки, който иска да блесне с нещо пред света, може да го прави там. Форумите са най-вече да получиш някакъв съвет, да обменяш мнения, да участваш в дискусии и т.н., като в такъв случай никой не го интересува кой стои зад даден ник, а какво казва и с какво допринася за съответната дискусия, тоест полезен участник или спамаджия е.
Между другото, аз пиша само в този форум и това съм го обяснявал вече - общо търсаческите форуми са 3 ("Глутницата" не го броя, понеже си е откровено имaнярски), като форумът "Империо" си е класика в жанра, както се казва. Единствената ми забележка е, че вече е крайно време да се смени платформата на форума, която е доста стара и неудона, има доста по-добри безплатни и модерни платформи, към които може да се премине, а пък от платените платформи бих препоръчал IP.Board - повечето интересни форуми в пространството, включително и българското, са на тази платформа.
Колега, форумите не са сайтове за запознаства, а пък за официална презентация на себе си има дори Фейсбук, така че всеки, който иска да блесне с нещо пред света, може да го прави там. Форумите са най-вече да получиш някакъв съвет, да обменяш мнения, да участваш в дискусии и т.н., като в такъв случай никой не го интересува кой стои зад даден ник, а какво казва и с какво допринася за съответната дискусия, тоест полезен участник или спамаджия е.
Между другото, аз пиша само в този форум и това съм го обяснявал вече - общо търсаческите форуми са 3 ("Глутницата" не го броя, понеже си е откровено имaнярски), като форумът "Империо" си е класика в жанра, както се казва. Единствената ми забележка е, че вече е крайно време да се смени платформата на форума, която е доста стара и неудона, има доста по-добри безплатни и модерни платформи, към които може да се премине, а пък от платените платформи бих препоръчал IP.Board - повечето интересни форуми в пространството, включително и българското, са на тази платформа.
Бангиев,ако бобо е прав за многото никове,безусловно го подкрепям! Съгласен съм,обаче с позицията ти за анонимността.
"...повечето са бедни и отчаяни иманяр4ета....""....за да може обществото да разбере колко жалки и пропаднали са iманярите....."".Ще изгниеш в затворанякога ,иманяр4е мизерно,въпрос на време е само....""....аз не съм като хилядите наивници........още от малък съм зарибен по това хоби и си останах един от малкото истински хобисти,които не излизат с металотърсач извън дома си.....""Именно търсачите трябва да бъдат съдени по бързата процедура-щом те хванат навън с металотърсач-направо в затвора за 10 години......." Това са цитати отпостовете на някой си с ник Стан,изгонен от форума преди няколко години.Трибале,ако ти се занимава може да му прегледаш постовете Аз го открих в РАЗДЕЛА Новини,на стр 5 в темата ...Едно разследване по Нова..Колега Бангиев,искрено се надявам ,че това не си ти,още повече,че въпросния Стан и небезизвестния Колев,всъщност са едно и също лице.А през ръцете на Колев наистина са минали много машини,и той има какво да коментира,а сигурно и да е полезен..,нооо да демонстрира подобно отношение с един ник,а с другия да е кротко услужливо агънце....някак си ..неморално ми идва.....
Колега Бо6о, ти явно си се вкарал в някакъв филм и едва ли някой ще успее да те извади оттам, но все пак да изравяш реплики на някой си Стан, изгонен преди години, и да ги свързваш с някой си Колев, пишещ понастоящем тук, това е просто наивно. Във всеки форуми има разни изпрошляци, спамаджии и провокатори, които просто самоцелно дразнят другите и на практика са безобидни, само дето създават работа на модераторите. Специално Колев бързо го усетих, че е пълен профан в металдетектинга, след като му прочетох някои мнения, така че изобщо не му обръщам никакво внимание, затова и ти се чудя защо така си се фиксирал в него?
А тези, които са наистина опасни, те едва ли пишат във форума, едва ли са се и регистрирали, те само четат и ни проучват, а и със сигурност ходят по съборите, но там се държат като пълни шушумиги, за да не бият на очи, но всъщност записват всичко. Затова аз никога не бих отишъл на събор, защото там вече няма как да съм просто някакъв ник, ами ще вляза директно в полезрението на въпросните агенти. Убеден съм, че всички, които ходят по съборите, имат досиета в полицията и биват следени от съответните служби.
Това е, колега Бо6о, от което трябва да се пазим, а не от някой си Колев, който драска глупости във форума.
Колега Бо6о, ти явно си се вкарал в някакъв филм и едва ли някой ще успее да те извади оттам, но все пак да изравяш реплики на някой си Стан, 0изгонен преди години, и да ги свързваш с някой си Колев, пишещ понастоящем тук, това е просто наивно. Във всеки форуми има разни изпрошляци, спамаджии и провокатори, които просто самоцелно дразнят другите и на практика са безобидни, само дето създават работа на модераторите. Специално Колев бързо го усетих, че е пълен профан в металдетектинга, след като му прочетох някои мнения, така че изобщо не му обръщам никакво внимание, затова и ти се чудя защо така си се фиксирал в него.
Радвам се,че ти пишеш само тук,щото Колев се изявява и в други форуми,под други имена разбира се..,ко искаш ще ти дам някои..,но едва ли ще проявиш интерес..А колкото до филма...,не е филм,просто развлечение....чрез проучването на един феномен,както го определи Трибала.Наистина ми беше много интересно.От единия ник в другия...и така.