Що не се съберете двамата и да се позабавлявате, че като ви гледам как се защитавате двамата, сте един за друг! А и наклонностите ви са едни и същи, таман сте си.....
Клонке ма ако искаш ще те научим да караш ски между нас двамата чете пръска ме много сняг
Изкуфял човек е трибала С поредният му ник scarecrowла. Но какво да правим ний , когато той се пак напий И във форума завий Слушаме го ний в захлас Час по час . и след това го праскаме в дъртият му г.....з Пише постове неспир , все едно ,че е на панаир Господи , какъв човек Вечно неразбраният интелект. Брани темите си със заби , Независимо , че от зад го бо...и Админите виновни са били, а им писнало и на тях дори, че немогат да му четат простотиите му! Както и на повечето от „форуму”! Писна ни!!!
Абе имам некви съмнения, не можеш да си отваряш толко добре устата, щото по всичко изглежда, че главата ти да е ного малка Требе да го тренираш тоа номер, ако искаш да си актуален:
Изкуфял човек е трибала С поредният му ник scarecrowла. Но какво да правим ний , когато той се пак напий И във форума завий Слушаме го ний в захлас Час по час . и след това го праскаме в дъртият му г.....з Пише постове неспир , все едно ,че е на панаир Господи , какъв човек Вечно неразбраният интелект. Брани темите си със заби , Независимо , че от зад го бо...и Админите виновни са били, а им писнало и на тях дори, че немогат да му четат простотиите му! Както и на повечето от „форуму”! Писна ни!!!
Видиш ли Трибале, видиш ли ги младите? Има надежда а? Расте, достойно поколение! Малките ми умници!
Абе имам некви съмнения, не можеш да си отваряш толко добре устата, щото по всичко изглежда, че главата ти да е ного малка Требе да го тренираш тоа номер, ако искаш да си актуален:
Нали съм ти казвал че за даскал си много прост! Чудя се как те оставят да се шириш още тук... А тези които те познават и четат извратените ти постове сигурно вече ги е срам от тебе! А пък за тези дето те подкрепиха искам да кажа че и те са големи злета, и щом сте на един акъл е ясно колко сте болни мозъци....
Много време ,аз търпях ,търпях .......... И накрая не издържях Дано ,някой ме чуе в този час И да ми докаже че не съм прав. Трибале може да си интелект , Но си вече психо-интелект. Не разбра ли най-после Ти , Че ни писна вече от тъпите теми, , които пускаш Ти! Или отзад постоянно те сърби!
Тъп клоун когато пишеш от новия профил веднага ти гасне онлайна на стария и обратно!!!
Е тъпако колко ника имам? Толкова ти е акъла че да се месиш! Никой не ти е виновен, като нападаш първи не очаквай целувки! На един акъл сте с оня оръфлек, щом го защитаваш....
Еее даскале блазе ти Види се за теб пишат вече авторитети То е се едно да те засипват със букети Нищо че мязат малко на брикети Важното е опита, поетите кат теб да са възпети И да не се притесняваш от случайни епитети Млади са, най вероятно под въздействие на амфети И си мислат, че като си покажат гъза им сфети А той най-ного гащите им да оцвети Уж голем го вадат, ама си го търсат със пинсети
Трибале много хора те уважават , но простотиите , Ти не прощават! Изпусна конците ,Ти и накрая се изложи! Вземи си ти кантаро И си го прасни в дуваро! Кантаро та кантаро и накрая у дуваро. Може много апарата , Ти да е добър , Ами все да повтаряш за големият казан от бакър ..........!????????????. Така реклама не се прае , като постоянно се лаее! Вземи се у ръцете И се виж накъде вървиш, Щото простотиите сам си правиш И след това се стаеш!
Споко Ганди! Не се нерви! Марио е готин пич! Малко се объркал! Не го обиждай!
Аз мога да се извиня, не ми е проблем но на него! И преди казах че другите които се месят, не ме интересуват! Тоя льохман подведе хората, с разните си никове! Марио просто не се меси...
Еее даскале блазе ти Види се за теб пишат вече авторитети То е се едно да те засипват със букети Нищо че мязат малко на брикети Важното е опита, поетите кат теб да са възпети И да не се притесняваш от случайни епитети Млади са, най вероятно под въздействие на амфети И си мислат, че като си покажат гъза им сфети А той най-ного гащите им да оцвети Уж голем го вадат, ама си го търсат със пинсети
А пък ти бе Чичо Скрюч, Накъде си тръгнал с тоя дърт пръч! Младите , та младите все еб...е, А накрая гащите си все перете! Ляв завой направи Ти И направо аудиторията в естаз изби! Давай все така пинокьо И ще видиш един скокльо Та глава ще си замаеш И тогава няма да се траеш! Колко хубаво било С младото момче Дуп...о да ти нае...е!
Тъп клоун когато пишеш от новия профил веднага ти гасне онлайна на стария и обратно!!!
Е тъпако колко ника имам? Толкова ти е акъла че да се месиш! Никой не ти е виновен, като нападаш първи не очаквай целувки! На един акъл сте с оня оръфлек, щом го защитаваш....
Палячо виж как са ти написани съобщенията и от двата ника по един и същи начин, тъп си, ай със здраве да си го носиш!
Палячо виж как са ти написани съобщенията и от двата ника по един и същи начин, тъп си, ай със здраве да си го носиш!
Колеги mario321 и Gandalf! Уважавам , Ви и двамата! Писали сте ми на лични! Моля, Ви да заровите томаховките и да спрете да се обиждате , защото и за двамата знам , че сте търсачи като мен. Намесих се за да не се изпокарвате за нещо , което не си заслужава. Та на мен виче пи писна да чета навсякъде „компетентното” мнение на трибала