Заглавие: "Много читатели-малко писатели." Нед Юни 02, 2013 5:59 pm
Здравейте,колеги. Може би не съм от най-наблюдателните(?),но от месеци наред ми се струва,че по- обичаме да четем,отколкото да пишем във форума. Убеден съм,че всеки колега има собствен опит,че има нещо за споделяне и коментиране...Но предпочита мълчанието и анонимността....Е,тогава,защо наднича през прозорците на този форум? Не е ли по-добре да "влезе през вратата",да седне на масата и да си "поръча едно истинско"!Поздрави!
Здравей и извинявай,че не се съгласявам напълно,колега. Има какво да напишат,поне две трети,но изпитват несигурност. И в тази наша територия...Тя наистина си е наша.... Е,къде ли не кръжат безпилотни самолети?С най-модерна оптика и аудио!
а и читателите не са чак толкова много . Май форума умира .
Цитат :
Нашите потребители са написали 65821 мнения Имаме 3755 регистрирани потребители Най-новият потребител е v5ev
Това че не кометираме по темите не значи че не ги четем - не е вкусно на всяка манджа да се слага миродия...
Мерудия се пише с буквата у! Между другото,не е лошо граматичмески да погледнеш на всичките си постове.Подозирам,че ще имаш необходимост от професионален граматик... Манджата си е моя!
Мерудия се пише с буквата у! Между другото,не е лошо граматичмески да погледнеш на всичките си постове.Подозирам,че ще имаш необходимост от професионален граматик... Манджата си е моя!
Те затова хората с висок граматически интелект пишат само простотии...
Те затова хората с висок граматически интелект пишат само простотии...
Ако има такива,те са изключение!: Шофьорски курсове се провеждат при автоинструктори,а не при каруцари; Операциите ги правят хирурзи ,а не медицински сестри; Звездите" броят"астрономи,а не дърводелци.
-Ами дерзайте,четете,пишете и т.н. темите свързани металдетектинга се простират от Древната история,минават през Златната треска и стигат до дълбините на Космоса от дето мое доде и ви чукне по главата некой метеорит........................
-Ами дерзайте,четете,пишете и т.н. темите свързани металдетектинга се простират от Древната история,минават през Златната треска и стигат до дълбините на Космоса от дето мое доде и ви чукне по главата некой метеорит........................
Здравей!Както в повечето случай си достатъчно находчив.Но този път в Космоса ни доведе компетентността.А метеоритите е по-добре да падат покрой главите ни,за да ги открием и вземем по някой лев..В тази Вселена всичко се заплаща,защото е стойностно!
-Е не са ми патент такивата теми ма ги обичам,а и ти зачекна нещата щото в едно си прав, не мое само с купувам-продавам и колко см.повеке лови моя от твоя да просъществува дълго време един форум...........................................
-Е не са ми патент такивата теми ма ги обичам,а и ти зачекна нещата щото в едно си прав, не мое само с купувам-продавам и колко см.повеке лови моя от твоя да просъществува дълго време един форум...........................................
Да,така е.Това си е нашата трибуна и трябва да я укрепваме и издигаме,да виждаме повече,а и гласовете ни да се чуват по-далече.Нивото на тези форуми може да се окаже важна кота и изходна позиция за сериозни неща.
-Ти си ентусиаст друже,така си мислех и аз в началото но не би-След 50г. затъпяване и 23г. оскотяване нема как да направим от плебея трибун щото он не мое схване за кво иде реч -За жалост -Мисля си веке че требе да минат па 200-300-500г. та да се събуди някакво ново Национално самосъзнание -Уви както го казват и пишат сега - Темповете на развитие на съвременното общество са такива че докато дойде това време вероятно останалите живи българи ще са като индианците сега в Щатите.........................................
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Пон Юни 03, 2013 7:45 am
stan960 написа:
-Ти си ентусиаст друже,така си мислех и аз в началото но не би-След 50г. затъпяване и 23г. оскотяване нема как да направим от плебея трибун щото он не мое схване за кво иде реч -За жалост -Мисля си веке че требе да минат па 200-300-500г. та да се събуди някакво ново Национално самосъзнание -Уви както го казват и пишат сега - Темповете на развитие на съвременното общество са такива че докато дойде това време вероятно останалите живи българи ще са като индианците сега в Щатите.........................................
Много мрачна картина нарисува,колега.Но е вярна. Трябва да я гледаме всеки ден,белки ни стресне и ни накара по-често да се замисляме...Поне тези,на които им пука.
Здравейте,колеги. Може би не съм от най-наблюдателните(?),но от месеци наред ми се струва,че по- обичаме да четем,отколкото да пишем във форума. Убеден съм,че всеки колега има собствен опит,че има нещо за споделяне и коментиране...Но предпочита мълчанието и анонимността....Е,тогава,защо наднича през прозорците на този форум? Не е ли по-добре да "влезе през вратата",да седне на масата и да си "поръча едно истинско"!Поздрави!
Трибалe доста писане ще има до края на годината във форума. Евала на админите! Те знаят защо!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Трибалe доста писане ще има до края на годината във форума. Евала на админите! Те знаят защо!
Има два вида катализатори на активност.Първият проработи,дано повлече след време и втория!
Има два вида катализатори на активност.Първият проработи,дано повлече след време и втория!
Ако си спомняш пусках на времето темата "хъшове " и се много надявам този катализатор да проработи , а не първият.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Разбира се,че си спомням,дори съм я цитирал тук-там!
Доста потенциал , подведен от разни интереси , само наблюдава без да дава компетентни мнения . И се оправдават , че еди какво си............... Евала правя на г.н Върбанов и stan960 , които влизат от време на време и дават доста полезни съвети.