... Убеден съм, че всички, които ходят по съборите, имат досиета в полицията и биват следени от съответните служби.
Това е, колега Бо6о, от което трябва да се пазим, а не от някой си Колев, който драска глупости във форума.
Колега,откакто написа това мнение и читателите,и писателите намаляват.И плашилото забегна... Ако са се подплашили,вкупом може да са хванали пътя към Европата. Таман онези,западните,ще се видят в качествен,търсачески материал...
Трибале, тия, дето са опасни, едва ли пишат тук, те просто само четат и записват в тефтера, а по съборите снимат със скрита камера
Те,нещата от отдавна стоят по подобен начин...Търсачите се борят за достойно упражняване на хобито,както е в по-белите страни,а държавата не им позволява.Или не им вярва достатъчно,или има нещо друго,дето баш не го съпикасваме...
Трибале, тия, дето са опасни, едва ли пишат тук, те просто само четат и записват в тефтера, а по съборите снимат със скрита камера
Те,нещата от отдавна стоят по подобен начин...Търсачите се борят за достойно упражняване на хобито,както е в по-белите страни,а държавата не им позволява.Или не им вярва достатъчно,или има нещо друго,дето баш не го съпикасваме...
По-старите ДЖАДАЙ и цезари си траят разсеяно,значи и те нямат отговор?...
По-старите ДЖАДАЙ и цезари си траят разсеяно,значи и те нямат отговор?...
...Еййййй,много се вкисна този форум! Няма желаещ и първи март да честити на колегите си! Наклякали сме като кучета пред месарски магазин и най-често се лаем един-друг...
...Еййййй,много се вкисна този форум! Няма желаещ и първи март да честити на колегите си! Наклякали сме като кучета пред месарски магазин и най-често се лаем един-друг...
Извинявам се на онези "претенциозни момчета",които намират тази тема безинтересна,заемаща много форумно място,без отговорна ,слабо посещавана и малко виждана!
Извинявам се на онези "претенциозни момчета",които намират тази тема безинтересна,заемаща много форумно място,без отговорна ,слабо посещавана и малко виждана!
Трибале гледам че сам си пишеш и се цитираш та рекох да ти превърна монологът в диалог-честит ти първи март на теб и на всички колеги,здраве мъдрост и много цветни сигнали занапред.
Трибале гледам че сам си пишеш и се цитираш та рекох да ти превърна монологът в диалог-честит ти първи март на теб и на всички колеги,здраве мъдрост и много цветни сигнали занапред.[/quote]
Честит да е и на теб,добрите пожелания двойно да ти се връщат! ...Добре,че си тука,колега и,че реагираш нормално...защото съм "на път" да спра и да се самоцитирам,както се случва понякога...
Как да пишем даскале, връщаме се от поля, баири и гори телилейски. Уморени, потни и гладни, и най вече умислени, работят ли добре бангийте (монетарките). Бъркат ли на дълбоко, имат ли сепарация в железата, заредени ли бяха батериите, пречат ли ни тухлите, и защо? Щото няма ги вече белите пари- няма ги. И остават само спомените, на ония от нас по старите, къде и колко, с натежали джобове, се връщахме без да усещаме умора и глад. Айде честит ви и от мен първи март, че се разчуствах нещо.
Как да пишем даскале, връщаме се от поля, баири и гори телилейски. Уморени, потни и гладни, и най вече умислени, работят ли добре бангийте (монетарките). Бъркат ли на дълбоко, имат ли сепарация в железата, заредени ли бяха батериите, пречат ли ни тухлите, и защо? Щото няма ги вече белите пари- няма ги. И остават само спомените, на ония от нас по старите, къде и колко, с натежали джобове, се връщахме без да усещаме умора и глад. Айде честит ви и от мен първи март, че се разчуствах нещо.
Колега,дръпни "една" рИкия за здраве!...Здраве за много бъдещи излети и не се коси за това,дето не зависи от людете:Имало е много повече,били сме и по-млади...,ама и на сегашното ще му се намери цаката!
Колега много си прав! Като прочетох поста Ти и аз се отдадох на спомени. Преди години с двустранна бронхит пневмония как избягах от болницата за да ида на един обект където преди няколко дни бях засякъл разсейка от картофи! И като се прибирах с пълни джобове не усещах нищо , въпреки , че имах близо 39 градуса температура. Честит Първи март и от мен на всички колеги!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Колега Иванасене, намери още някой кусур на някоя бангия,или "глава",че стана скучно у форумо.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Пет Мар 27, 2015 1:23 pm
Виждам,че е изчезнала една етична тема,третираща взаимоотношенията между колегите във форума...Явно е подранила,или закъсняла! Форумът си е ваш,господа админи и админо-модератори,вие решавате. ...На банкетите,който плаща,той поръчва и музиката!
Хаосът е или временен,или гибелен!
Последната промяна е направена от Трибал-М на Съб Мар 28, 2015 12:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ае какво толкова се напъваш с това писане, нали знаеш че не е задължително. Аз съм повече читател, отколкото писател. Влизам в този специализиран форум за да прочета нещо ново и интересно свързано с темата металдетектинг, а такава информация липсва в голям процент от твоите постове, поради което леко ги шунтирам напоследък... А и аз като няма какво да напиша си трая, вместо да "дудна" с приказки тип "плява", колкото да си намирам занимание..., нямам време за такова нещо. Хората са заети, не могат да кибичат по форумите по цял ден. Поздрави!
Редиците ни ще продължат да оредяват, след като най-голяма активност наблюдаваме в раздела "Купувам-продавам" - по този повод бях пуснал такава дискусионна тема, но нещо я отнемá...
От една страна е добре, че гилдията ни се изчиства от "търсачи", които гледат на това хоби като на бизнес за бързо забогатяване, но от друга страна този форум има крещяща нужда от визуално обновяване, но моите вопли да се премине към модерната платформа IP Board остават като глас в гората, където най-много да ме чуе някой "колега", риещ в земята с надеждата да си избие поне бензинецо...
Последната промяна е направена от Сельо Бангиев на Съб Мар 28, 2015 4:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Ае какво толкова се напъваш с това писане, нали знаеш че не е задължително. Аз съм повече читател, отколкото писател. Влизам в този специализиран форум за да прочета нещо ново и интересно свързано с темата металдетектинг, а такава информация липсва в голям процент от твоите постове, поради което леко ги шунтирам напоследък... А и аз като няма какво да напиша си трая, вместо да "дудна" с приказки тип "плява", колкото да си намирам занимание..., нямам време за такова нещо. Хората са заети, не могат да кибичат по форумите по цял ден. Поздрави!
1+! Успокоих се вече че не само аз го виждам това!