1+! Успокоих се вече че не само аз го виждам това!
Галфи. пред "че" винаги се поставя запетая!... Прав е моя приятел Петроний,когато ти прави забележка за пропуските в правописа. ...И не казвай,че е заради "Петицата",защото си правил километри с нея.
Галфи. пред "че" винаги се поставя запетая!... Прав е моя приятел Петроний,когато ти прави забележка за пропуските в правописа. ...И не казвай,че е заради "Петицата",защото си правил километри с нея.
триби
този форум ако не си забелязал не е училище по български и литература а и третото ти изречение не се вписва в другите две та ако искам ще пиша и без главни букви точки и запетаи както и сега ако искаш и тази тема да не се оспами яката премисляй си всеки пост поне един час преди да натиснеш send
Ае какво толкова се напъваш с това писане, нали знаеш че не е задължително. Аз съм повече читател, отколкото писател. Влизам в този специализиран форум за да прочета нещо ново и интересно свързано с темата металдетектинг, а такава информация липсва в голям процент от твоите постове, поради което леко ги шунтирам напоследък... А и аз като няма какво да напиша си трая, вместо да "дудна" с приказки тип "плява", колкото да си намирам занимание..., нямам време за такова нещо. Хората са заети, не могат да кибичат по форумите по цял ден. Поздрави!
Оставете го чиляка(Даскала)на мира ,тоѝ е наѝ великия писател ,толкова мозък лее че нищо не му се разбира
Даскале, да ти дам един помиарски противопаразитен нашийник, да не те апат гадинките?
Дай му е, ама с по един няма напрайте работа! Слагайте си по три и двамата, че живи ше ви изядът от тая мръсотия дето бълвате... Вземете и нещо против онея зелените мухи, лайнарките че и те ше ви напъплят, пък нали знаеш къде кацат само!?!?!
Оставете го чиляка(Даскала)на мира ,тоѝ е наѝ великия писател ,толкова мозък лее че нищо не му се разбира
Сега ще ти кажа нещо много разбираемо,нали сме тука за да си помагаме: Вържи си още една забрадка за следващото участие,може да задържи лошия ти дъх...
Сега ще ти кажа нещо много разбираемо,нали сме тука за да си помагаме: Вържи си още една забрадка за следващото участие,може да задържи лошия ти дъх...
Е щом ще си помагаме наистина, нека и аз да ти помогна със съвет! Твоята уста дори и като е затворена пак умират кокичетата покрай теб!
Искам да кажа на пичовете които са тук във форума от скоро или отдавна които не са направили нито една тема като мен, че по логиката на трибито ние не сме за тук и само се нагнездваме във разни други теми като се изказваме за разни работи! Така поне описа нещата в една тема дето не съществува, и се питам дали е имал предвид че всеки тук трябва да е като него, да създава най различни теми безсмислени, маловажни да се изказва постоянно със не смислени постове просто ей така да се пише нещо, та нали е форум а, там се пише?!?!?!!?
Нема начин мъшката Като държиш само перодръшката Бегай ши ти изгори запръшката И тъпкача ше ти ще ти спре издръшката
Забавно е да си запълвам времето с момиченца като теб! Сигурно ти се е насъбрало много от подигравките на хората около теб, които постоянно ти казват истината за това колко си тъп и женчо и така нататък! И затова сега избиваш комплексите си тук на хора които не са те знаели до сега че дишаш!
Не е важно някой знае ли, че дишаш! Теб те знаят всички, че издишаш!
Няма проблем за обидите, влизам ти в положението както на теб така и на другия чиляк! Все пак трябва да си намерите някакъв отдушник за тези лоши неща които ви се случват! Може пък да не се наложи да влизате в психото и да имате подобрения по тоя начин!