Колев,струва ми се ,че политическата тема за мъжа е като бялата блесна за ненаситния костур.
Мммм-дааа'добър опит да избягаш от темата,в "темата"А иначе-да,хищника винаги налита на поднесеното му предизвикателство,за разлика от обикновения рибок-на него му е достатъчна и една троха.....
Колев,струва ми се ,че политическата тема за мъжа е като бялата блесна за ненаситния костур.
Мммм-дааа'добър опит да избягаш от темата,в "темата"А иначе-да,хищника винаги налита на поднесеното му предизвикателство,за разлика от обикновения рибок-на него му е достатъчна и една троха.....
Когато някой изкаже погрешно мнение и набеди колега,доброто възпитание изисква да последва конкретно действие... Тук съм,не съм избягал.И не си спомням някога да съм го правил.Ако ми писне,или загубя интерес го казвам директно и толкова! Поздрави!
То няма лошо Трибале, но поне като мъже да имаме какво да си кажем смислено, а аз все едно имам жени насреща - алогични, дрънкат безсмислено, колкото да не заслят, върти им се някакъв бръмбър в главата, но дали е мисъл само ЕЕГ може да установи
Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие. На неграмотници, тролове и лаладжии не отговарям!!!
То няма лошо Трибале, но поне като мъже да имаме какво да си кажем смислено, а аз все едно имам жени насреща - алогични, дрънкат безсмислено, колкото да не заслят, върти им се някакъв бръмбър в главата, но дали е мисъл само ЕЕГ може да установи
Така е,колега.Или получаваш от"опонентите"къси,безсмислено-безпаметни отговори,или дълги,осукани, оплетени брътвежи,които и самия им автор не може да разплете и обясни... Един добър познат даже ни разнообрази и с нагледна агитация,което ме подсети за гоблените с лика на Бойко.?
В момента последната акция на червените тролове е да агитират масово да се рапортува профилът на Борисов във фейсбук, за да бъде свален. Представяш ли си колко ниско са паднали вече - каква низост, ярост и отчаяние
Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие. На неграмотници, тролове и лаладжии не отговарям!!!
В момента последната акция на червените тролове е да агитират масово да се рапортува профилът на Борисов във фейсбук, за да бъде свален. Представяш ли си колко ниско са паднали вече - каква низост, ярост и отчаяние
Колев,тука никой не агитира за БСП,поне аз се опитвам да бъда обективен в преценките си'докато вие с Трибала,просто мразите комунистите,но чувствата са лош съветник за разума.Нито Бойко е толкова "хубав",нито БСП са толкови лоши,колкото ти ги представяш.
Трибале,струва ми се че го надцени това момче,та подведе и мен да му обръщам внимание.Този пост е всичко друго,но не и плод на особено образован човек.Даже и ниво "селски интелигент"му е високо....ема и аз да "отскоча до Гърция,ли....
вие двамата /герберчетата/направихте форума тъп и скучен кълнете се в Боко ,но си сте чиста проба комунистчета макар може би бивши,то си е такава и цялата бокова дружина.Обвинявате ни че сме прости и неорентирани,но това си е от ваша страна чиста проба безпомощност и безсилие когато нещо не ви изнася да обиждате другите.То като няма аргументи това остава.
вие двамата /герберчетата/направихте форума тъп и скучен кълнете се в Боко ,но си сте чиста проба комунистчета макар може би бивши,то си е такава и цялата бокова дружина.Обвинявате ни че сме прости и неорентирани,но това си е от ваша страна чиста проба безпомощност и безсилие когато нещо не ви изнася да обиждате другите.То като няма аргументи това остава.
Колега(ако сме такива),цитирай поне по една конкретна моя хвалба,или клетва в ГЕРБ и в Бойко! Ако не го направиш,наистина ще се окажеш в кюпа на безпомощните.Жестоко,но логично и заслужено.Истината не е обида,в подобни случай няма място и за тактичност!
не ми се доказва нищо прочетете си постовете в 2,3 теми в които само вие се изявявате,апропо случаино попаднах на един стар пост на Колев в друга стара тема и там никак не се отнася благовеино към Боко явно скоро е направил избора на живота си.Бъдете живи и здрави и успех.
Поредната доза неграмотност и объркана женска мисъл Дори на бат Станчо бисерите и идиотщините за милиардите изнесени със самолети блестят, като диаманти в купчина тор в сравнение с последните брътвежи Аз лично, ако съм толкова очевадно неграмотен не бих имал смелост да се изказвам по каквато и да е тема. И ми говорят за аргументи ... на мен То глупецът и да се препъне в истината няма да я разпознае. Още по-трудно става, когато истината е в дисонанс със собственото его и интелектуални възможности - с други думи, не е лесно да си тъп и неграмотен и поради което нереализиран и да си дадеш сметка, че едното е следствие на другото. Ако на тези екземпляри родителите им ги бяха натискали да учат сега нямаше да се чувстват толкова прецакани, а щяха като нормални, образовани и интелигентни хора да си вадят доволно прехраната и вместо да плюят по Бойко и ГЕРБ, че не са им подали в устичката, щяха да се радват на направеното и на това, че ще ги управлява европейски, а не евразийски ориентирана партия. Но къде ти акъл у тези хора за подобни глобални размишления ... мъкаааа-мъкааа!!!
ако се отнася до мен доста добре съм се изучил имам си собствен бизнес печелил съм европрограми,не завися от никого и нищо,по боково време съм имал неприятности и ядове с негови некадърни и корумпирани служители и затова не ща и да чуя за него повече не се обиждам от хора,които чакат държавата да им даде хляб, а със здраве!
Такава наглост се среща много рядко!... Колев става за всичко,което си пожелае!... Умният човек не гледа света от собствената си камбанария,а от възможно най-високата!
Този екземпляр отгоре, дето е неграмотен, като циганин /съжалявам, че обиждам циганите/ е олицетвотение на лошият материал, за който говори Борисов в едно извадено от контекста изречение. Бил печелил европрограми ... ... обаче бил имал проблеми с ГЕРБ. Ами точно за това гласувам и ще гласувам за ГЕРБ, защото неграмотниците и селските тарикати имат проблеми с печеленето на каквото и да е при тяхно управление.
избрал си точното място герб е партията на селските и неграмотни простаци като теб,които през живота си не са изкарали и 2лв, а са разчитали да ги назначат на някаква мизерна заплатка и затова бързо се преорентират за кого да леят сълзи.Не се мисли,че от теб лъха някакъв интелект ,та да даваш оценка за други, ти нси едно злобно и комлексирано човече,което не може да диша ако не си излее простотията върху някои, по-качествен човек от него не става въпрос само за мене ,вече втръсна на всички скрии се в черупката си и не се показваи.
ХАХХАХ.И ТУКА ЛИ ГО ОБЪРНАХТЕ НА ПОЛИТИКА АМАН!ПО ТЕЛЕВИЗИИ..РАДИЯ..ВЕСТНИЦИ И ИНТЕРНЕТИ САМО СПОРОВЕ МЕЖДУ БОЙКОВИСТИ И ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ КОЙТО И ДА Е...НИЕ ШЕ ЯДЕМ ГОЛЕМИЯ Х..ИКС КАКТО ВИНАГИ! КАЗАХ
Колега стрела защо въобще обръщаш внимание на този форумен паляк. Не виждаш ли , че е изпратен тук да агитира. Той и това не може да прави като хората.Ето аз нямаше да гласувам ,но като виждам че такива плазмодии ще решат кой ще ни управлява и аз ще отида да гласувам. Симплич продължавай в същия дух .Ще успееш.
Колев, Колев, най-лесно е да си тъп и неграмотен и става още по-лесно, ако си слабоумен Ти си щастлив Колев, щото виждаш света двуизмерен Липсва ти третото измерение, Сиплич Може да ти е плоско в главата, Симпич, но хубавото е, че си винаги доволен и винаги намираш решението с лекота Направо човек да ти завиди, Колев, всичко ти е толкова просто и ясно Вероятно така се чувстват боговете Симлич
Много "лош материал" изпълзя бе Преча им, развалям им селската, безмозъчна идилия Атакистчета, полуатакистчета и неориентирани разни, дето съм им помогнал да решат да гласуват ... моля, пак заповядайте
... истината, че сте неграмотни и неуки трудно се преглъща нали?
Симплич себе си ли имаш предвид за лошия материал. Не агитираш добре последно време. Ще те накажат от партията. Започваш и нервите да си изпускаш последно време. Недей така не е здравословно.
Симплич виждам че си доста грамотен , а и трибала каза че ставаш за всичко.Един приятел скоро отвори заведение и търси служител за кенефа. Така че ако искаш ще ти ударя едно рамо не се притеснявай.