FELIX Замислям се но като се позамисля по от дълбоко не виждам никои от колегите за 7 дни да е направил 208 коментара или всички останали са много тъпи или ти си прекалено умен и не си за този форум при нас глупаците Регистрирани потребители в www.imperio.biz Имаме 4101 регистрирани потребители към :дата 22.12.2013г. Най-новият потребител е alex1
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Нед Дек 22, 2013 7:50 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
FELIX Замислям се но като се позамисля по от дълбоко не виждам никои от колегите за 7 дни да е направил 208 коментара или всички останали са много тъпи или ти си прекалено умен и не си за този форум при нас глупаците
Що приравняваш "вси4ки" със себе си,а не е лошо да имаш и по високо мнение за себе си-все пак никой не е съвършен.Ако ти е готина клавиатурата давай пиши си,пари няма да ти вземаме.Ако пък нещеш ОК,може да си сигурен 4е и глупак няма да те изкараме.
FELIX Замислям се но като се позамисля по от дълбоко не виждам никои от колегите за 7 дни да е направил 208 коментара или всички останали са много тъпи или ти си прекалено умен и не си за този форум при нас глупаците
Що приравняваш "вси4ки" със себе си,а не е лошо да имаш и по високо мнение за себе си-все пак никой не е съвършен.Ако ти е готина клавиатурата давай пиши си,пари няма да ти вземаме.Ако пък нещеш ОК,може да си сигурен 4е и глупак няма да те изкараме.
Желая ти весели празници И не мисля да споря с тебе вече поради една причина ако се сетиш добре ако ли не не е добре Наздраве аз ще си налея вече
Желая ти весели празници И не мисля да споря с тебе вече поради една причина ако се сетиш добре ако ли не не е добре Наздраве аз ще си налея вече
И какво сега....?Пакли ще стане малко писатели много читатели!Нее добра тази идея точно пред тези ,,Светли"-празници! Къдеси отче да напишеш нещо за тоя ден-Бъдни вечер! Весел праник и от мен!Наздраве!
Наздраве и от мен радвам се че спряхте с враждата която прочетах че се породи гордея се че за толкожа кратко време дразгите преминаха все пак трябва да сме задружни членовете на металдетектинга няма да ви честитя нищо рано е още
И какво сега....?Пакли ще стане малко писатели много читатели!Нее добра тази идея точно пред тези ,,Светли"-празници! Къдеси отче да напишеш нещо за тоя ден-Бъдни вечер! Весел праник и от мен!Наздраве!
Не зная точно къде е златното сечение на равновесието между читатели и писатели,но сега е малко скучно,може би.
Не зная точно къде е златното сечение на равновесието между читатели и писатели,но сега е малко скучно,може би.
И на мен така ми се струва! Друго си е да има и понякога екшън!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: "Много читатели-малко писатели." Пет Яну 03, 2014 10:02 am
Отново няма много писатели.Някой от колегите може би се възстановяват след предпразничното "препускане",други са се отдали на новогодишно разпускане,а трети-реагират само при особени случай.
Отново няма много писатели.Някой от колегите може би се възстановяват след предпразничното "препускане",други са се отдали на новогодишно разпускане,а трети-реагират само при особени случай.
Няма го... Изведе ГЕРБ на първо място в нашия форум и отиде по съседните да "агитира"...
Здравей Трибале! Ходих до гръцкото море да поагитирам малко и там, пък и да закрием сезона. От Кавала на долу има прекрасни местенца и плажове. Иначе по повод агитирането, целта ми не е да агитирам, а поне малко да изравня везните, че от лумпени, тролове и заблудени, истината и разумът в нашата държава започват да придобиват екзотичен вид. А и честно казано малко ми поомръзна и ще разредя участието. Съжалявам че активността във форума ще пострада, но нервите никой не ми ги плаща, а да се дърляш с "интелектуалци" от селски тип не е особено приятно занимание, макар да запълва времето в моменти на особено тягостна скука.
Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие. На неграмотници, тролове и лаладжии не отговарям!!!
Няма го... Изведе ГЕРБ на първо място в нашия форум и отиде по съседните да "агитира"...
Здравей Трибале! Ходих до гръцкото море да поагитирам малко и там, пък и да закрием сезона. От Кавала на долу има прекрасни местенца и плажове. Иначе по повод агитирането, целта ми не е да агитирам, а поне малко да изравня везните, че от лумпени, тролове и заблудени, истината и разумът в нашата държава започват да придобиват екзотичен вид. А и честно казано малко ми поомръзна и ще разредя участието. Съжалявам че активността във форума ще пострада, но нервите никой не ми ги плаща, а да се дърляш с "интелектуалци" от селски тип не е особено приятно занимание, макар да запълва времето в моменти на особено тягостна скука.
Здравей,Колев! ..."Плажната" аудитория е много податлива на агитация,а част от нея предварително е с правилна ориентация!... Това,за лумпенизирането и разума и аз го споделям.Въпреки тази негативна подробност,някой социолог. агенции дават дори 36% за ГЕРБ,а тенденцията сякаш е възходяща.
Както каза Борисов "И овцете разбраха, че ГЕРБ е по-добре!" ...
Точно така-за определен кръг от хора........
... да, за работливите и образованите! Селските "интелектуалци", на които все държавата, или някой друг са им е виновни за окаяното положение, няма да са доволни от нито едно управление. Не си дават сметка, че комунистическият строй фалира България, а след това комунистите си смениха табелката и я доокрадоха. Дойде един читав управник, който имаше топки да се опъне на червената мафия и работеше добре с Европа и червените измекяри изманипулираха простият народ и го свалиха. Сега ще си платим задържаната цена на тока с лихвите, а за тази пропиляна година не се свърши абсолютно нищо, само се задължи народа с има няма десетина милиарда. Поредният урок, който селската "интелигенция" няма да научи и ще си опява, колко хубаво било при комунизмо и ще продължи да подменя гласа на образованите и активни хора, скапвайки бъдещето на децата и внуците си докато са живи и могат да се довлекат до урните.
Тaм, където глупостта е образец, разумът е безумие. На неграмотници, тролове и лаладжии не отговарям!!!
Хм,аз познавам доста образовани и работливи хора,но не съм сигурен,дали ти си такъв....Имаш претенции да си информиран за икономиката на България,преди,и сега,но аз не мисля,че оценките ти са реални.Прочети,ограмоти се малко,пък тогава се изказвай,но малко по-подготвен.Като за начало,можеш да почнеш с архивите на НСИ.Там измама не може има-всичко е математика.Само ще ти подскажа,че някога..., не много отдавна,дори и "класата" към която ти сам се причисляваш-на "образованите и информирани"хора е била доста по многобройна и качествена.И накрая едно въпросче-защо мислиш първата задача на римляните ,в новозавоюваните провинции е била да построят пътища-дали заради удобството на завареното население,или заради интересите на империята?Или мислиш,че нещата тогава и сега са по-различни?..............пп.А колкото до образа на селския интелектуалец-да,Бойко се вписва идеално в него-все някой друг му е виновен.......
-Епа нема ка да не е скучно я за тва и прекратих да пишем щото оно е казано от народу -Да беше грездей да му го напнеш,ма оно акъл..........-Склати го твойто момче че тия вчерашни,днешни и утрешни политици не мое докарат държавата на нивото и от времето на Тато на малкият му пръст-Имаше една журналистка и тя отроче на партийци дето в зората си припяваше на комунистите а по после смени рефрена наедно с цвета,та са изцепи преди около година време -Че по времето на комунизма у магазините имало сал леп,заар и сол -Лазарниците и са горе доле толкоз че тя по него време или е била в доста ранно-бебешка връст или пък още е била проектил на баща си в кобурите-В тъпото предаване дето плюеше немаше даже един що годе грамотен да я сръчка че имаше такъв перйод ма той беше в зората на така наречената демокрация когато оня изгнил предател Луканов започна да променя България по препоръките на ония американски говеда Ран-Ът-Сега твойто Колевче,момче с очевидно провинциално мислене и също толкоз ерудиция(оно за да си от герб повече не и нужно ) се опитва да убеди аудиторията тук че неква комунистическа издънка купена отдавна от американците щяла да упрай България -Добре че все пак все още е останала макар и малка част мислещи политици та както се вижда надали ша му го позволят.............