Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Сря Яну 09, 2013 11:53 am
charon написа:
Щеше, да е хубаво колегите да се обосновят, защо гласуват за дадения МД...
Според мен няма да е много добре. Веднага всяка една обосновка ще започне да се коментира и плюе - и тази тема ще се опорочи като останалите. Това е все едно на избори да тръгнеш да обясняваш защо гласуваш за дадена партия. Така в този по-изчистен вариант гласуването ми допада много! Нека всеки един от колегите гласува по "съвест" Поздрави!
Според мен няма да е много добре. Веднага всяка една обосновка ще започне да се коментира и плюе - и тази тема ще се опорочи като останалите. Това е все едно на избори да тръгнеш да обясняваш защо гласуваш за дадена партия. Така в този по-изчистен вариант гласуването ми допада много! Нека всеки един от колегите гласува по "съвест" Поздрави!
Това наистина трябва да се каже, за какво гласуваш за дадения МД, или по точно кои негови качества са те впечатлили спрямо другите, ако имате база данни за тях де!
И ти си прав, но късно ти видях поста. Но, който както прецени, за обосновката
Едно от най-важните неща е бързото възстановяване след запушване. При положение че имаш голям черен сигнал и до него малък цветен, при запушване поне един мах машината неработи, с което естествено изпускаш малкия цветен сигнал...
Едно от най-важните неща е бързото възстановяване след запушване. При положение че имаш голям черен сигнал и до него малък цветен, при запушване поне един мах машината неработи, с което естествено изпускаш малкия цветен сигнал...
Нещо такова ли ?
в края на клипа
Нещо не мога да разбера , имаш металдетектор микрон , а всъщност си производител на Golden Mask. Владо дали само аз незнам или и други изясни се . Микрон или голдън маск!!!!!!!!!!!!!!!! Или и двете марки ли са на теб!!!!!!!!!!!!!!????????????
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Нещо не мога да разбера , имаш металдетектор микрон , а всъщност си производител на Golden Mask. Владо дали само аз незнам или и други изясни се . Микрон или голдън маск!!!!!!!!!!!!!!!! Или и двете марки ли са на теб!!!!!!!!!!!!!!????????????
Аз съм управител на фирма която произвежда Голдън Маск, микрон ги прави друга фирма. Микрон е марката на бъдещето, поне така мисля, въпреки че вече 20 години са на пазара и ефекта е нулев...., но аз не преставам да мечтая ! Няма друг в България който е купувал повече микрони от мен, до сега лично съм купувал 5 бр. Написал съм какъв модел искам да имам и това е NRG300, но за сега се говори само за 200 ...
Последната промяна е направена от Golden Mask на Сря Яну 09, 2013 9:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Аз съм управител на фирма която произвежда Голдън Маск, микрон ги прави друга фирма. Микрон е марката на бъдещето, поне така мисля, въпреки че вече 20 години са на пазара и ефекта е нулев аз не преставам да мечтая ! Няма друг в България който е купувал повече микрони от мен, до сега лично съм купувал 5 бр. Написал съм какъв модел искам да имам и това е NRG300, но за сега се говори само за 200 ...
Благодаря ти , за откровения отговор, но мисля , че трябва да се аргументираш защо си избрал друга марка МД, при условие , че правиш голдън маск. Много хора купуват голдън маск в моя край. Те те благотворят!!!!!!!!!!!! Помисли си!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Аз съм управител на фирма която произвежда Голдън Маск, микрон ги прави друга фирма. Микрон е марката на бъдещето, поне така мисля, въпреки че вече 20 години са на пазара и ефекта е нулев аз не преставам да мечтая ! Няма друг в България който е купувал повече микрони от мен, до сега лично съм купувал 5 бр. Написал съм какъв модел искам да имам и това е NRG300, но за сега се говори само за 200 ...
Благодаря ти , за откровения отговор, но мисля , че трябва да се аргументираш защо си избрал друга марка МД, при условие , че правиш голдън маск. Много хора купуват голдън маск в моя край. Те те благотворят!!!!!!!!!!!! Помисли си!
Ееее,ти човек от бъзик не разбираш ли бе Тя историята е доста дълга,но това е просто демонстрация на превъзходство от страна на Владо
Пирата и Блистула ще гонят среброто и бронза,микрона е ясен.Голден маск си е златния медалист
Поне към момента на поста ми среброто е на Микрон.
като админ много добре знаеш как стои класацията
adminn Admin
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 4:16 pm
Подскажими, че не чатвам!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 5:50 pm
AdEoY написа:
adminn написа:
AdEoY написа:
Пирата и Блистула ще гонят среброто и бронза,микрона е ясен.Голден маск си е златния медалист
Да не намекваш че има "контрол" на гласовете, от админа?
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 6:33 pm
Не че е невъзможно, но защо да го прави? Нека всички знаем кой БГ апарат е най-разпространен...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 6:56 pm
jordan_nenov написа:
Не че е невъзможно, но защо да го прави? Нека всички знаем кой БГ апарат е най-разпространен...
Да! И и аз искам да разбера това!! Но много ми е любопитно, дали от всички хора които са гласували, между тях има такива които например имат МД Пират но харесват и гласуват за Микрон? Или всеки си е дал гласа за тоя който притежават???
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 7:09 pm
Gandalf написа:
jordan_nenov написа:
Да! И и аз искам да разбера това!! Но много ми е любопитно, дали от всички хора които са гласували, между тях има такива които например имат МД Пират но харесват и гласуват за Микрон? Или всеки си е дал гласа за тоя който притежават???
Колега това е свободно гласуване и аз мога да гласувам за когото си искам, независимо какъв уред притежавам или харесвам. Искаше гласуване - имаше го. Мисля , че започваме да търсим под вол теле!
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 7:15 pm
Смятам, че всеки ще гласува за уреда който притежава. Може да има единици които ще гласуват по различен начин, но те ще бъдат толкова малко, че няма да повлияят на гласуването.
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 7:26 pm
ivanasen написа:
Gandalf написа:
jordan_nenov написа:
Колега това е свободно гласуване и аз мога да гласувам за когото си искам, независимо какъв уред притежавам или харесвам. Искаше гласуване - имаше го. Мисля , че започваме да търсим под вол теле!
Нещо не си схванал поста ми Исках да кажа с това, че ми е интересно дали всеки е гласувал без нотка на пристрастяване към марката МД който притежава? А и, къв е проблема ако реша да търся под вола магаре ако щеш?!?!?!?!?
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 7:28 pm
jordan_nenov написа:
Смятам, че всеки ще гласува за уреда който притежава. Може да има единици които ще гласуват по различен начин, но те ще бъдат толкова малко, че няма да повлияят на гласуването.
charon Цезар
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 7:30 pm
Колеги, не търсете конспирация навсякъде.Според мен вота си е напълно реален.
Viver est militare!
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Чет Яну 10, 2013 7:35 pm
jordan_nenov написа:
Аз също съм 100% сигурен , че има подобни гравитиращи елементи които се насочват накъдето им кажат т.е. нямат собствено мнение, но нека да не забравяме , че живеем в България, а в нашата страна такива индивиди се толерират навсякъде! Поздрави на всички , които са гласували за уреда си или бившия си БГ апарат!
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Пет Яну 11, 2013 12:00 am
Gandalf написа:
AdEoY написа:
adminn написа:
AdEoY написа:
Да не намекваш че има "контрол" на гласовете, от админа?
Не колега не намеквам 4е има контрол върху гласовете.Прегледай вси4ки теми за бг.апарати и си направи сметката.Исках да кажа 4е има много хора със по много никове и те контролират до известна степен гласуването
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Пет Яну 11, 2013 12:14 am
Защо да няма и друга анкета КОЯ Е НАЙ-ДОБРАТА марка фабрични/ВНОСНИ / металдетектори???и сонди за тях Minelab Fisher White’s Garrett XP..............................