Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Нед Яну 20, 2013 11:21 am
AKA детекторите, имат много добри показатели съдя по клипчетата които изгледах! Не знам каква им е цената но са добри. 60-65см. лови монети на едно клипче, въздушно. Руснаците със каквото се захванат го правят както трябва
ezz Новобранец
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Нед Яну 20, 2013 11:43 am
Gandalf написа:
AKA детекторите, имат много добри показатели съдя по клипчетата които изгледах! Не знам каква им е цената но са добри. 60-65см. лови монети на едно клипче, въздушно. Руснаците със каквото се захванат го правят както трябва
сигнум мфт 7272м цена 1050-1100 долара. Чувствителност показани във въздуха.В земята, тя трябва да намали значително намаляване на шума. В приземния го прави много шум.
сигнум мфт 7272м цена 1050-1100 долара. Чувствителност показани във въздуха.В земята, тя трябва да намали значително намаляване на шума. В приземния го прави много шум.
Много скъп, но сигурно си заслужават парите И аз мисля че в земята ще покаже друго от колкото на въздушните тестове!
Fisher, 75, Terra 70 (Terra 705 не ми хареса).Търсих с много устройства и Фишър 75, Terra 70 вървяха най-много. Търся добър български детектор, който вижда дълбоко.И добре запознати с черен железен от цветни метали. Пиратдетектор има добра дискриминация?
Gandalf -голям специалис стана, никога не вярвай на клипове.
Gandalf -голям специалис стана, никога не вярвай на клипове.
Обиждаш ме бе братле, не се ли усещаш малко!! Не съм ангажирал никой с коментарите ми!!! Още в началото на изречението ми се разбира че базата данни която имам е от клипчета. Кво повече трябва напиша да се разбере че не съм работил лично с МД АКА? Не съм и специалист. Я, ти като баш специалист и като най умния в галактиката човек да ни просветлиш малко за тези детектори, защото след като правиш некви забележки значи си работил с АКА и си на ти с него!
Я раболтал с АКА: Сигнум 7270, 7272 СФТ и АКА Кондор-3. С Сигнум МФТ я не работал. Работали мои друзья.
"Ezz", Каковы ваши впечатления от всех моделях AKA, которые работали?
Здесь Сигнум МФТ https://www.imperio.biz/t5515p30-topic Използват оборудване от други компании.Мисля, AKA за малки минерализирани почви.Аз не мисля, че тези детектори са наистина дълбоко.Но има и такива, които мислят различно.
и в духът на правя4а на маски които са номер 1 (нали той оби4а да пуска клипове на други производители и да сере по тях) успех с копането на външни тоалетни 51 4овека във форума
Когато качваш клип за даден уред ,първо виж кога е качен в ютуб или 06.10.2008г. и тоя клип е коментиран преди мн. години.А също така е сниман от производител на металдтектори , и едва ли би могъл да се счита за безпристрастен!
няма зана4ение, 3+ ли е,3+ е ,от кого е ка4ен не ме интересува,нашите производители като им се отвори пазара навън им е през оная работа за псевдо пазара тук,и 4е ако 4акат на нас ще умрат от глад ,и ако мислиш ,4е съм му накривил на правя4а на маски се лъжеш -не се впрягай
Когато качваш клип за даден уред ,първо виж кога е качен в ютуб или 06.10.2008г. и тоя клип е коментиран преди мн. години.А също така е сниман от производител на металдтектори , и едва ли би могъл да се счита за безпристрастен!
Е ще го коментирам пак, тоя детектор е от първите ГМ3+ които нямат много общо със сегашните, а сондата е от Bandito 2. Детектора е произведен 2006 и е дефектен ! Какво имам впредвид, детектора ми бе изпратен от клиент от Шумен през 2008 за гаранционен ремонт, оказа се обаче че същия е мокрен а платката беше мухлясала. Поради тази причина гаранционния ремонт бе отказан, клиента отказа да плати за нова платка и детектора му бе върнат. Явно е решил че не съм прав и е снимал как работи мухлясала платка .
и в духът на правя4а на маски които са номер 1 (нали той оби4а да пуска клипове на други производители и да сере по тях) успех с копането на външни тоалетни
Прочети малко по чуждите форуми какво пише за маските и за другите БГ уреди и тогава лай кой е крив и кой прав ! Имам двама дистрибутори които са работили с Микрон, особенно гъсти бяха със Стефано от Италия . Ето какво мислят за него
Важните неща съм ги подчертал два пъти, да не ги пропуснеш !
В последното мисмо обяснявам на Марек че АКА метал детектори са решили да работят с Микрон, а не mdetectors за да стъпят на европейския пазар, а Марек разправя че щели да съжаляват
и в духът на правя4а на маски които са номер 1 (нали той оби4а да пуска клипове на други производители и да сере по тях) успех с копането на външни тоалетни
Прочети малко по чуждите форуми какво пише за маските и за другите БГ уреди и тогава лай кой е крив и кой прав ! Имам двама дистрибутори които са работили с Микрон, особенно гъсти бяха със Стефано от Италия . Ето какво мислят за него
Важните неща съм ги подчертал два пъти, да не ги пропуснеш !
В последното мисмо обяснявам на Марек че АКА метал детектори са решили да работят с Микрон, а не mdetectors за да стъпят на европейския пазар, а Марек разправя че щели да съжаляват
ти си ги продавай маските , ама що те е яд толкова на тоз микрон