Като гледам Голден Маск ще си остане номер 1. Не съм гласувал за него, защото според мен цената му е необосновано висока. За тези пари и малко отгоре има по-добри вносни алтернативи.
Абсолютно съм съгласен с горните постове. Хиляди пъти съм казал и пак ще повторя: всичко иде от късмета !!!!! Като казвам равни условия имам впредвид различни по сложност почви и терени. Изпробване на машините на максимум различни условия. Но да са една до една с еднакви антени. Тогава пак ще има разлики, идващи от различните настройки и от кадърността на търсача. Всичко е късмет на тоя свят. Затова винаги пожелавам късмет на колегите. КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ !
За късмета сте абсолютно прав!!!аз минавам градината на село с апарата и нямам сигнал ,а майка копа лука с мотичката и вади 2 монетки....
Таз мотичка,продава ли се? А иначе моят идеал за детектор е: да не "почерня сигнала на орудено,да е бърз ,да е дълбок/30 санта за денар ми стигат ,ама и на орудено! /,добра дискриминация,да е водоустойчив,достатъчно видове антени,гаранция и сервиз....абе нещо като DEUS GPX,ама такова животно нема,така че-въпрос на компромиси.Нема най добър.
Има такова животно и името му е ФИШЕР Ф75.
Късмет !
Да не почерня сигнала,да е водоустойчив,денар на 30 санта в орудено/баланса към земята е от 82до92/ ???!!!Фишера не отговаря на тези условия-за съжаление
Абсолютно съм съгласен с горните постове. Хиляди пъти съм казал и пак ще повторя: всичко иде от късмета !!!!! Като казвам равни условия имам впредвид различни по сложност почви и терени. Изпробване на машините на максимум различни условия. Но да са една до една с еднакви антени. Тогава пак ще има разлики, идващи от различните настройки и от кадърността на търсача. Всичко е късмет на тоя свят. Затова винаги пожелавам късмет на колегите. КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ !
За късмета сте абсолютно прав!!!аз минавам градината на село с апарата и нямам сигнал ,а майка копа лука с мотичката и вади 2 монетки....
Таз мотичка,продава ли се? А иначе моят идеал за детектор е: да не "почерня сигнала на орудено,да е бърз ,да е дълбок/30 санта за денар ми стигат ,ама и на орудено! /,добра дискриминация,да е водоустойчив,достатъчно видове антени,гаранция и сервиз....абе нещо като DEUS GPX,ама такова животно нема,така че-въпрос на компромиси.Нема най добър.
Късмет !
Да не почерня сигнала,да е водоустойчив,денар на 30 санта в орудено/баланса към земята е от 82до92/ ???!!!Фишера не отговаря на тези условия-за съжаление
честно да кажа през нощта е малко по опасно дупки вълчи капани и чакали поне това е при мен обстановката а за детектор аз лично от бг марките съм за маската ползвал съм 3+ за месец ибях много доволен а иначе гарет ат прото отговаря на повечето от тия зисквания
Късмет !
Проба. Иначе няма как да се увериш !
Еййй,с тоз Фишер бе,нъл го водихме вече тоз спор ,само оцапахме темата .Добър е Фишера,не че не е,аз не съм го работил,но колегата дето излизаме заедно,го имаше 2 години,така че ми е достатъчно познат като машина.А иначе по темата-маската и да е добра,цената и е доста надута.Влиза в сегмент,дето има доста добри западни аналози...,но пък и никой на запад няма да очаква нещо кой знае какво от евтина машина,така че и подържането на висока цена от Владо си е може би пазарна стратегия
Предполагам че има хора, дето нямат БГ бангии, но гласуват съобразно прочетеното във форумите. А това значи, че класацията не е вярна !
Първо имах едно мнение за класацията , сега вече си го промених. Тук е прав колегата . Има много хора , които нямат бг. МД и гласуват защото искат да угодят на някоя марка БГ детектори , защото се познават с производителите. Тук много малко хора пишат своя ВГ МД с който работят. включая и мен. ДА АЗ РАБОТЯ С БГ МЕТАЛДЕТЕКТОР,но неискам да пиша какъв е , защото преди известно време се вдигна страхотна какафония около него. Другото искам да кажа, хора регистрира ли се и с по няколко поста само за гласуването също вдигат рейтинга на определен МД/което не е реално/. Да маската признавам , че е най известна за мен, защото познавам хора от цяла българия , които работят с маската и постигат добри резултати , но за тия пари както каза един колега можеш да си купиш западен детектор с по-добри качества. Но от там надолу за мен класацията не е реална. Дори има един БГ МД, които името му не е споменато /то е в графа други/. Това не е моят , но за него искам да подчертая , че е един от много добрите монетари и почти цяла българия работеше и по-възрастните търсачи работят все още с него. Жалко , че майстора предпочита да не е в публичното пространство. Дано му дойде акъла! Благодаря!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
N@SKO Про-Консул
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Вто Яну 15, 2013 6:26 am
Кой е този западен детектор дето е по добър Маската и е на същата цена?
бобо Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Вто Яну 15, 2013 8:39 am
N@SKO написа:
Кой е този западен детектор дето е по добър Маската и е на същата цена?
Моят ат голд го взех за хилядарка и малко,да не искаш да кажеш,че съм се прецакал и маската е по-добра? Ф5 иФ70 също са в този сегмент....
Баир-Будала Легионер
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Вто Яну 15, 2013 11:01 am
miroslav написа:
Предполагам че има хора, дето нямат БГ бангии, но гласуват съобразно прочетеното във форумите. А това значи, че класацията не е вярна !
Колега, не мислиш ли, че е малко странно да правиш генерални изводи на база имагинерни предположения? И какво е значението, че може да гласуват хора, които нямат Бг апарати в момента? При положение, че са работили с такъв примерно 5 години наред и дори в момента имат достатъчно опит и наблюдения да дадат някакво обективно мнение по въпроса какъв е проблема? Или просто си от тези колеги, които изчакват края на интересните теми единствено с цел да излеят доза омраза и негативизъм? Има и такъв израз " Да се изсерат на метеното". Щом си толкова "кадърен" и всичко ти е ясно от пръв поглед - вместо да плюеш вземи и предложи някакъв по-интелигентен модел за класация на БГ апарати. Вместо да наваксваш с голи високопарни констатации, вземи и НАПРАВИ нещо градивно по въпроса. А ако нямаш необходимия потенциал да го направиш... просто си запази негативизма за себе си. Поздрави!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Вто Яну 15, 2013 11:22 am
Баир-Будала написа:
miroslav написа:
Колега, не мислиш ли, че е малко странно да правиш генерални изводи на база имагинерни предположения? И какво е значението, че може да гласуват хора, които нямат Бг апарати в момента? При положение, че са работили с такъв примерно 5 години наред и дори в момента имат достатъчно опит и наблюдения да дадат някакво обективно мнение по въпроса какъв е проблема? Или просто си от тези колеги, които изчакват края на интересните теми единствено с цел да излеят доза омраза и негативизъм? Има и такъв израз " Да се изсерат на метеното". Щом си толкова "кадърен" и всичко ти е ясно от пръв поглед - вместо да плюеш вземи и предложи някакъв по-интелигентен модел за класация на БГ апарати. Вместо да наваксваш с голи високопарни констатации, вземи и НАПРАВИ нещо градивно по въпроса. А ако нямаш необходимия потенциал да го направиш... просто си запази негативизма за себе си. Поздрави!
Баире, както винаги отговор на място
akulata88 Преторий
Заглавие: Re: Класация на най добрите БГ Металдетектори Вто Яну 15, 2013 11:38 am
Баир-Будала написа:
miroslav написа:
Особено за последното изречение си мн прав- ЗА ЗЛОБАТА. Още с пускането на анекетата гласовете за Маската и за МИКРОН бяха изравнени и точно тогава се започна с една негативна рекламна кампания от страна на Golden Maks, което не е мн колегиално..... и ако беше толкова сигурен в машината си нямаше да го прави И ВИЖ СЯ КО СЕ ПОЛУЧАВА ХОРА КАТО ivan asen дори се страхуват да кажат с какъв апарат работят..... но от написаното от него долу горе може да ти стане ясно..
Защо всички награчихте така? Само изразих своето мнение... Или форума е поръчков? Първата ми бангия беше БГ апарат, който го няма в класацията. Това че съм регистриран отскоро, незначи че отскоро се занимавам с това дело. Предполагам, че поне 80 % от вас се занимават с металдетектинг много години след мен. Първия западен металотърсач купих за 20 000 лв, когато шестицата от тотото в БГ беше 10 000 лв. Реална ще бъде класацията тогава, когато гласуват само собствениците на визираните апарати, а не разни симпатизанти. Не защитавам никой роден производител. Пожелавам ви много свободно време, прекарано с хобито ни.
Особено за последното изречение си мн прав- ЗА ЗЛОБАТА. Още с пускането на анекетата гласовете за Маската и за МИКРОН бяха изравнени и точно тогава се започна с една негативна рекламна кампания от страна на Golden Maks, което не е мн колегиално..... и ако беше толкова сигурен в машината си нямаше да го прави И ВИЖ СЯ КО СЕ ПОЛУЧАВА ХОРА КАТО ivan asen дори се страхуват да кажат с какъв апарат работят..... но от написаното от него долу горе може да ти стане ясно.. [/quote]
Идеята ми, колега е, когато се критикува дадено нещо - независимо какво е то - да не е голословно, а да се предложи задоволителна, интелигентно конструирана контра-теза, подкрепена ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със солидни доказателства. Ако не ти харесва нещо - направи нещо по въпроса да го промениш. Ако не си съгласен с нещо, намери необходимите доказателства, пред които всички опоненти да замълчат. Ако не ти стига потенциала да го докажеш...просто си мълчи. Именно тогава ще има нормален диалог и споровете ще са интересни и градивни както за тези, които спорят, така и за всички онези, които четат! Достатъчна е мизерията в живота, който ни заобикаля в нашата мила Родина, излишно е да се излива и тук. Поздрави!
Защо всички награчихте така? Само изразих своето мнение... Или форума е поръчков? Първата ми бангия беше БГ апарат, който го няма в класацията. Това че съм регистриран отскоро, незначи че отскоро се занимавам с това дело. Предполагам, че поне 80 % от вас се занимават с металдетектинг много години след мен. Първия западен металотърсач купих за 20 000 лв, когато шестицата от тотото в БГ беше 10 000 лв. Реална ще бъде класацията тогава, когато гласуват само собствениците на визираните апарати, а не разни симпатизанти. Не защитавам никой роден производител. Пожелавам ви много свободно време, прекарано с хобито ни.
Учителят винаги си остава учител. Ученика може да стане и професор, даскале ! Ако гласуват само притежателите на БГ апарати, тогава ще разберем как продават различните бг майстори, щото всеки ще гласува за своята машина. Фолксвагена е по-разпространен от майбаха, ама това незначи, че е по-добър...
Не знам защо толкова се вързвате на таз анкета?! На мен ми е все едно кой е номер едно. Имам си собствено мнение по въпроса за най-добрия металдетектор.
Не знам защо толкова се вързвате на таз анкета?! На мен ми е все едно кой е номер едно. Имам си собствено мнение по въпроса за най-добрия металдетектор.
Е тя анкетата затова е пусната бе пич !!!! Всеки да си каже собственото мнение за най-добрия металдетектор.... За трите ти изречения които си написал на 2 си противоречиш.
Учителят винаги си остава учител. Ученика може да стане и професор, даскале ! Ако гласуват само притежателите на БГ апарати, тогава ще разберем как продават различните бг майстори, щото всеки ще гласува за своята машина. Фолксвагена е по-разпространен от майбаха, ама това незначи, че е по-добър...
Получих си заслуженото. Хората са казали: дето си мерят ку-ровете, да си не вадя г-ъза, ама нейсе... Благодаря колега jordan_nenov. Много ти благодаря.
Получих си заслуженото. Хората са казали: дето си мерят ку-ровете, да си не вадя г-ъза, ама нейсе... Благодаря колега jordan_nenov. Много ти благодаря.
Е тя анкетата затова е пусната бе пич !!!! Всеки да си каже собственото мнение за най-добрия металдетектор.... За трите ти изречения които си написал на 2 си противоречиш.
Добре, бе пииииййччч, стуваш ми се леко обиден, леко ощипан и малко зачервен. Кво сега? Не ти изнася, че омаловажавам анкетата ли, НАЛИ? Мислиш си сега ги подкарахме овцете с голямата гега с таз анкета......да четът и после здраво натегй из от зад. Щом си мисли, че всички хора са прости чобане, много ще има да патиш !