Днес Маската и Деуса си разделиха по 250 Евро кво да правиш можеше и повече трудно се засича металната нишка но аз не се сърдя !
Нашенските кооператори отново са с едни гърди напред пред европейските си колеги ! Европейците сеят различни земеделски култури и чакат субсидии от техните правителства - а нашите просто сеят евро по нивите и после само жънат - да са живи и здрави !
СЛАВИТО бря в4ера откриха ловния сезон и ти неска по4на веке с лакардиите бря туканка за шарани ли на имаш бре
Днес Маската и Деуса си разделиха по 250 Евро кво да правиш можеше и повече трудно се засича металната нишка но аз не се сърдя !
Нашенските кооператори отново са с едни гърди напред пред европейските си колеги ! Европейците сеят различни земеделски култури и чакат субсидии от техните правителства - а нашите просто сеят евро по нивите и после само жънат - да са живи и здрави !
Чудя се аз, що та няма никакъв.... Ма кой ша ходи подир Джонито, като по нивите такива номинали фърчат.... Туй то да се ориентираш навреме, де е истинската файда!
Шса обадя на бат Бойко аз, ши му кажа: виж ся, колегите вече ни ходят да търсят злату, преорентиръхъ са напрау към евруту. Упрей тъз пуправка към закона, да запрятиш евро да дирим, щот инак файда - йок, от нас няа мой напълни азната!
Момиченце ще те побъркам какви дупета раздаваш какви 5 лв Ей кви задници леле сега видях темата - рога ще ми слагаш - малиии откачих !!!!! http://imperio.bulgarianforum.net/forum-f36/topic-t3131-15.htm
Оооооооооооооооо, ти се сети за моето дупе. Така е, като ме караш да чакам . То не бяха депутати в гората, то не бяха комшийки с вентилатори, то кво не беше. Пък я са виж първо ти кви ги вършиш, пък после ми намирай кусури [url=
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Как можа да си помислиш такива неща за мен ? Това е недоразумение !
Тая от ляво що си мислиш ,че се е изкривила тъй -това е от носенето на провизии тя отговаря за тила ,влачи вода ,ядене ,лопати ,палатки сега е седнала да почине малко ! Пък другата използвам да брои само алтъните ,тя е пребоядисана блондинка ,пребоядиса се само щото можела да брои - ще речеш гола била -ами гола от тези тръни дрехи не им останаха пък и жегата си я бива !
Не не е това което си мислиш ! Момичетата просто имат хъс и желание да работят !
То не само си го мисля, то се и вижда Аз втора, трета....пета цигулка не свиря. Кат се присетиш за мойто дупе тряа си разкарал всичко наоколо....инак йок!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Има едно много хубава римска поговорка: Aquila non capit muscas Да не издребняваме, това са подробности, на които ако обръщаш внимание ти вгорчават живота
Има едно много хубава римска поговорка: Aquila non capit muscas Да не издребняваме, това са подробности, на които ако обръщаш внимание ти вгорчават живота
МАМИЦАТА ИМ ..всяка истинска мъдрост е измилена от тях . ама я преведи буквално че гооглето се озори..нищо не каза по темата
МАМИЦАТА ИМ ..всяка истинска мъдрост е измилена от тях . ама я преведи буквално че гооглето се озори..нищо не каза по темата
Значи: Орелът не лови мухи!
Само дето акъла ми е малко и не мога си я тълкувам според конкретния случай....
Има и една друга поговорка.....Ubi fumus, ibi ignis. , ма колегата tepes явно не вдява за кво става въпрос !
Magikman Консул
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 12:18 am
Smoke on the water,and fire in the sky......пееха някога Deep Purple.
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
tepes Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 12:19 am
Джони написа:
Има и една друга поговорка.....Ubi fumus, ibi ignis. , ма колегата tepes явно не вдява за кво става въпрос !
Джони, това са мисли на пожарникар бе, не на орел!
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 12:23 am
tepes написа:
Джони написа:
Джони, това са мисли на пожарникар бе, не на орел!
Бе те и на орлите им се подпалват крилете базе базе!
Я угаси с една бира , аз черпя!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 12:51 am
Джони написа:
Бе те и на орлите им се подпалват крилете базе базе!
Я угаси с една бира , аз черпя!
Така е и най-често причината е в орлицата но орела и на такива работи не обръща внимание Наздраве, бих предпочел едно "Мохито", не знам при теб но тук е 40 градуса
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 1:16 am
Джони написа:
То не само си го мисля, то се и вижда Аз втора, трета....пета цигулка не свиря. Кат се присетиш за мойто дупе тряа си разкарал всичко наоколо....инак йок!
Бре ЧАДО мило, какво му е толко убаво на туй твойто дупе, та се за него поменваш? Да не би алтъни да пуска бре?
Твоят живот е това, което сам направиш за себе си!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 1:36 am
Патер, ти тия светските работи не ги разбираш, от времето на Адам, когато заради задника на Ева, е опитал от забранения плод, дупето е било основния двигател на прогреса.... ако някой нещо е постигал винаги е било зарад нечие дупе...
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 1:45 am
tepes написа:
Патер, ти тия светските работи не ги разбираш, от времето на Адам, когато заради задника на Ева, е опитал от забранения плод, дупето е било основния двигател на прогреса.... ако някой нещо е постигал винаги е било зарад нечие дупе...
Прав си чадо за Адама, даже мога да те допълня в изказването ти: Повечето люде постигат нещата угодно предлагайки собственото си дупце!
tepes Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 5:01 am
Патер, историята на дупетата е много интересна. Всъщност не започва от Адам и Ева, а много преди това, още от древна Лемурия. Лемурийците били двуполови същества или хермафродити. Всеки си харесвал своето дупе и не се интересувал от чуждото, материалното за тях било без значение, били духовно извисени, нямали пороци, единственото което ги бъркало било познанието и интелектуалната енергия. Те били съвършени. За жалост се изродили, причината едва ли някога ще разберем, въпреки че има някои предположения, пак свързани с дупета. Разделили се на еднополови същества, т.е. на търсещи и дупета и дали началото на нова раса, атлантите... Атлантите били порочни, в началото те все още притежавали древното знание на лемурийците, в стремежа си обаче да намерят дупе което да им пасне, придобили интерес към материята, стигнало се до перверзии, загубили познанието, самоунищожили се, превърнали се в хора При нас хората има един единствен интерес, да си присвоим чуждо дупе и да стане наше, този интерес движи цялата ни цивилизация. Всеки иска хубаво дупе, даже не едно, а няколко. А дупетата не са като едно време, осъзнали своята стойност, започват да подбират и става така, че да имаш хубаво дупе до теб, трябва да си някой и да постигнеш нещо в живота. И така вървиме напред, няколко хиляди години, търсейки своето загубено преди милион векове дупе А за тия дето говориш, такива хора в стремежа си да постигнат нещо като дупета, просто стават гъзове и нищо повече. Между другото, често нама разлика, между гъзовете и дупетата и едните и другите имат сходен характер и ползват сходни похвати, за жалост в Българския няма такава дума с която да ги характеризирам общо. Вероятно накрая ще се изродим всички в гъзове и ще дойде края и на нашата цивилизация ...хлъц... ...тия 5 мохито ми дойдоха в повече... ...
PAPA BEN XVI Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Авг 18, 2010 7:38 am
Слави, чадо да се не разгневиш, че отворихме малко офтопик с колегата tepes за дупетата в твойто форумче. Да ме прощава и Джони, че подхванах тоя разговор, но бях меко казано провокиран от удоволствието с което неколкратно си споменава Д-то. Явно много си го харесва и тачи. Нека да й е живо и здраво! Останете си със здраве и Господ все хубави дупета да ви дава, чада мои!
Алелуя! Амин!