Джони кога ще повдигнеш,,завесата" Да ти видим очите?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи; - музика - лъчи. Не искат и не обещават те. . . Душата ми се моли, дете, душата ми се моли! Страсти и неволи ще хвърлят утре върху тях булото на срам и грях. Булото на срам и грях - не ще го хвърлят върху тях страсти и неволи. Душата ми се моли, дете, душата ми се моли. . . Не искат и не обещават те! - Две хубави очи. Музика, лъчи в две хубави очи. Душата на дете.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Сеп 08, 2010 12:05 am
Въйййй
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Сеп 08, 2010 12:38 am
Фениксче, приятелю, ко ти става бре!?
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Сеп 08, 2010 10:10 am
колегата кат каза 'очи' се сетих за Яворов, та си рекох да го напомня на челите го, пък и току виж съм показал нещо ново на някокого
колегата кат каза 'очи' се сетих за Яворов, та си рекох да го напомня на челите го, пък и току виж съм показал нещо ново на някокого
Ааааа, притесних са снощи. Викам си, кво ги избива тез хора на поезия посред нощ?! Реших, че са ти или много малко питиетата, или са в повече.... Пък то било с образователна цел. Така е, трябва да се ограмотява целокупният български народ!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!