Днес попаднах на колега !!! Изшумоля от един храс и като язовец се претъркули !! Беше се скрил уплашен от нас !!!!! И вика ний сме колеги ,на колко лови туй викам му на 30см монета най много, гърне с пари до 50-60см !! Изгледаме дръпна от цигарата и каза : че вий кво ша намерите с туй ?????
Аз му викам ,,,, и ний туй сега са чудим !!!!!!!!!!!!
тои наи вероятно те е попитал на колко< метра> хвашта туи
Това е горски ДУХ ,каза че утре ще бъде пак там ама знаели човек !!! Те духовете се появяват когато си поискат !!! Бързаше много с тоя чувал и бая тежак беше !!
За тия духчета съм чувал ,че местят парите !!! Местят ги да не се вмирисват !!!!
По време на снимките искочи на 300 метра още един и го извика !! Провали всичко тъкмо беше взел да казва де са парите !!!!!!!!!!!!!!
Последната промяна е направена от slavitoooo на Чет Сеп 03, 2009 10:45 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Гледай сега какви нишани слагат туй човек може ли да го направи !!!!!! Аз още като влязох в тая гора усетих ,че нещо не е наред !!!!! Апарата звънеше все едно на джиесема ме търсеха постояно , а той беше изключен !!!
Гледай сега какви нишани слагат туй човек може ли да го направи !!!!!! Аз още като влязох в тая гора усетих ,че нещо не е наред !!!!! Апарата звънеше все едно на джиесема ме търсеха постояно , а той беше изключен !!!
Омагьосана гора ти казвам !!!
ша имаш близък контакт с горските сериозно си гледат работата явно неседят само в селата в някав резерват ли си шатал
Веднага го познах!!!Втори братовчед е на Ражди Вешидов
Айде няма нужда да го сравняваш с Вежди Рашидов. От вчера е министър. Дори опозицията дава сто дена аванс на всяко управление за да се докаже.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
gaqco64 Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Сеп 03, 2009 12:46 am
Веднага го познах!!!Втори братовчед е на Ражди Вешидов
Айде няма нужда да го сравняваш с Вежди Рашидов. От вчера е министър. Дори опозицията дава сто дена аванс на всяко управление за да се докаже.
"Всички са едни маскари"-беше казал някой преди време,но за сметка на това му взеха главата.И въпреки всичко казаното от него си остана в годините та до ден днешен /с още по голяма сила/ Империо !!!!
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Сеп 03, 2009 2:03 am
Май тези думи са изречени от наполеон или на някой от неговите хора.
gaqco64 Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Сеп 03, 2009 8:15 am
PlovdivTrakiq написа:
Май тези думи са изречени от наполеон или на някой от неговите хора.
Грешка колега,но няма значение.
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Сеп 03, 2009 10:04 am
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 21, 2010 12:08 am; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Сеп 03, 2009 10:41 am
Всички знаем кой е казал ,че всички са маскари и всички знаем от каде сме наследили този БАЙ ГАНЮВСКИ манталитет !!!!!!!!!!!
И неми цапайте темата щото ще я заключа !!! Аз мога и сам да я нацапам !!!!!!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Сеп 03, 2009 7:57 pm
Намерихме с голям зор колипката на горския ДУХ влязохме вътре и го сритахме !!! Беше много пиян , но проговори ,, утре елате ще ви кажа де са" МОМИНИ ГЪРДИ " там ще търсим парите !!!!!!! Здраво се изхилих ,, абе то БАБИНИ няма ти пък МОМИНИ !!!
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Сеп 06, 2009 12:24 am
Последните две години е голям змиярник навсякъде, пепелянките са слезли по равното където преди не съм виждал никога. Тая дето си я снимал що ми се струва че е някъде на крушунските водопади?
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Сеп 06, 2009 10:33 am
imperio написа:
Последните две години е голям змиярник навсякъде, пепелянките са слезли по равното където преди не съм виждал никога. Тая дето си я снимал що ми се струва че е някъде на крушунските водопади?
колега за съжаление доста такива хора има в българия--без история,и без съдба,и без посока,но с надежда.но и доста с фалшиво самочувствие.рядко човек може да има удоволствие да гледа,или направи такъв клип,поздравление за което! жив и здрав!
Ей нямали някой да ме отърве от това ХР !!!!!!!! Аверите дето излизаме взеха да се мръщят нещо , то взех по трипати повече да вадя от тях напоследък и от дълбоко !!!!!!!! Бива ли заради някъква машина та било то и най- добрата да си разваляме отношенията !!!!!! Абе гледам избягват ме ,мълчът като се съберем, няма го оня интусиазъм !!!!!! И днес ги заскубах монета след монета за бързо и като се огледах те спрели и пушат !! Спрели пушат , гледат пък единия вика че ние за какво сме ти ??? Почна да ме е грях че ги вадя тия монети ,като хвана сигнал викам си дано да е капачка ама не та не монета след монета !!!!!!!!!!!!!
Та затова да ме отърва някой ,че само беля на главата от това ХР !!!!!!!!!! https://2img.net/r/ihimizer/img183/4439/dsc01834.jpg Който го вземе ще му подаря смок стрелец с каишка !!! Змийчето е обучено като го пуснеш в селището веднага надушва кадеса парите и се завира там !!!!!!!!!
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пон Сеп 14, 2009 9:34 am
slavitoooo написа:
Ей нямали някой да ме отърве от това ХР !!!!!!!! Аверите дето излизаме взеха да се мръщят нещо , то взех по трипати повече да вадя от тях напоследък и от дълбоко !!!!!!!! Бива ли заради някъква машина та било то и най- добрата да си разваляме отношенията !!!!!! Абе гледам избягват ме ,мълчът като се съберем, няма го оня интусиазъм !!!!!! И днес ги заскубах монета след монета за бързо и като се огледах те спрели и пушат !! Спрели пушат , гледат пък единия вика че ние за какво сме ти ??? Почна да ме е грях че ги вадя тия монети ,като хвана сигнал викам си дано да е капачка ама не та не монета след монета !!!!!!!!!!!!!
Та затова да ме отърва някой ,че само беля на главата от това ХР !!!!!!!!!! https://2img.net/r/ihimizer/img183/4439/dsc01834.jpg Който го вземе ще му подаря смок стрелец с каишка !!! Змийчето е обучено като го пуснеш в селището веднага надушва кадеса парите и се завира там !!!!!!!!!
колега виж, ако подаръка беше пепелянка с каишка,то можехме да се разберем за детектора
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пон Сеп 14, 2009 11:14 am
Що ми трябваше да ходя за метеорити !!!!!!!!! Вижте какво изкопахме в един стар кратер !!!!!!! Отели ни се вола , бати желязото !!!!!!!!!! . . https://2img.net/r/ihimizer/img22/753/dsc01857h.jpg