ai sega de 60 godini 4oveka bil ciganin sega stanal rom parite za vsi4ki ni sa cel takav e sveta az s kef bix xodil 365 dni v godinata za kef ama nemoga si go pozvolq
не ме познаваш затова така говориш , от история се интересувам от малък а с хобито се занимавам от 3 години и още не мога да му се накефя , е може след време да прегоря , но това време още не е дошло , ае че ше ходя на работа , познай ко работя по това време!!!!!!!!!!!
ai sega de 60 godini 4oveka bil ciganin sega stanal rom parite za vsi4ki ni sa cel takav e sveta az s kef bix xodil 365 dni v godinata za kef ama nemoga si go pozvolq
не ме познаваш затова така говориш , от история се интересувам от малък а с хобито се занимавам от 3 години и още не мога да му се накефя , е може след време да прегоря , но това време още не е дошло , ае че ше ходя на работа , познай ко работя по това време!!!!!!!!!!!
Последната промяна е направена от zanvan на Нед Ное 22, 2009 5:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 4:35 pm
elinor Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 6:58 pm
slavitoooo написа:
Здр.понеже администратора ме банна не успях да ти отговоря камъните не бяха само в твоята градина а на всички онези които ме нападаха по една или друга причина.Асега иначе как си?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 7:11 pm
Как ще те банне тъй ! Може ли такива работи аааааааааааа !! Елинор що не вземеш да направиш онова дето те помолих най - напред !!! Ще видиш , че няма да боли , обещавам !!!!!!!!!!
Последната промяна е направена от slavitoooo на Чет Ное 26, 2009 7:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 7:12 pm
славито , тия клипчета дето ги пускаш па аз ги гледам започнах да имам чувството че я имам вече чакам с нетърпение твоите клипове и мнение
Български металотърсачи
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 7:14 pm
slavitoooo написа:
Хайде Славчо излезе ти късмета сполука.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 7:20 pm
zempar написа:
славито , тия клипчета дето ги пускаш па аз ги гледам започнах да имам чувството че я имам вече чакам с нетърпение твоите клипове и мнение
elinor Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 7:50 pm
slavitoooo написа:
zempar написа:
Не мога да изпращам лични съобщения
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 7:55 pm
Ето ви колегите от Русия какво са направили като филмче.
http://video.yandex.ru/users/mdet/view/26/
Moharem Преторий
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 7:57 pm
Цитат :
Не мога да изпращам лични съобщения
Как така да неможеш ? Щтракаш на ''PM'' това е лично съобщение ...
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 8:02 pm
Кире какво направихте , че момичето не може да пише лични съобщения БРЕ ! Нещо и е блокирана пощата ! Вижте оправете нещата !
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 8:14 pm
нещо май си грешен , щом молбите ти не хващат декиш
Български металотърсачи
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 8:21 pm
zempar написа:
нещо май си грешен , щом молбите ти не хващат декиш
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Ное 26, 2009 8:55 pm
печка какво искаш да кажеш с тия топчета , пробвай с букви , по-вече се разбира