Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пон Юли 26, 2010 11:16 pm
Пали ми пали ми фитилите ти ! Абе аз до кога ще се разправям с теб ! Е сега чакай да намеря ключовете на колата и ще видиш ей сега паля за Н.Пазар - мамка им ключове няма ги ,не мога да ги открия , ти ще видиш като ги намеря !!
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пон Юли 26, 2010 11:21 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 5:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пон Юли 26, 2010 11:40 pm
yaponetsa написа:
slavitoooo написа:
Пали ми пали ми фитилите ти ! Абе аз до кога ще се разправям с теб ! Е сега чакай да намеря ключовете на колата и ще видиш ей сега паля за Н.Пазар - мамка им ключове няма ги ,не мога да ги открия , ти ще видиш като ги намеря !!
Зимай металотърсача и веднага почвай да ги търсиш
В тая арматура с детектор няма да стане Японче ! Виж обаче дяволчето колко е сладко !!
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 5:51 pm
slavitoooo написа:
По пътя ли се изгуби..? Идвай, чакам те! КрепостТа още не е превзета!
Uploaded with ImageShack.us
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:06 pm
Джони написа:
slavitoooo написа:
По пътя ли се изгуби..? Идвай, чакам те! КрепостТа още не е превзета!
Uploaded with ImageShack.us
Ще дойда ама тия съседки не ме оставят на мира ей сага ми връчиха един вентилатор да сглобявам !
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:08 pm
Я марш в гората да се сваляте я
Дошло е време,робите да преброят господарите!
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:10 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 9:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:13 pm
sony147 написа:
Я марш в гората да се сваляте я
Не се ядосвай бе човек, и тебе ща уредя с мацка...
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:14 pm
PHOENIX написа:
slavitoooo написа:
Ще дойда ама тия съседки не ме оставят на мира ей сага ми връчиха един вентилатор да сглобявам !
попитай ги дискретно каква е основната функция на тоя вентилатор.. ако познаят .. ти си човека
Абе за вентилатора не знам, ама сигурно се сещат коя е една от основните функции на Слави!
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:16 pm
Бе толкова дъжд кво няма се ядосва човек Отседяхме си апаратите хванаха паяжина
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:19 pm
sony147 написа:
Еми затуй изпростяваме тука. Ша ни търсиш кат съ упрай времиту! Пък виж сиа, то....апарата кат е фанал паяжина други работи не са.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:23 pm
Зема се смъкна по родопите таз неделя,че ще й пълно с Айшета гъбарки.
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:26 pm
sony147 написа:
Зема се смъкна по родопите таз неделя,че ще й пълно с Айшета гъбарки.
Ам тъй де, гъби, гъбарки....И базе базе някоя с пистолет обикаля около Устра!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:28 pm
Джони написа:
sony147 написа:
Еми затуй изпростяваме тука. Ша ни търсиш кат съ упрай времиту! Пък виж сиа, то....апарата кат е фанал паяжина други работи не са.
Ей ти никак не ми вярваш !!!????
Казвам им на съседките , че не съм майстор ама и те ми не вярват ! Сглобявам аз вентилатора и все кат детектор го докарвам - пък те викат няма проблеми и ми пеят тази песен !
[
С която поздравявам всички колеги и КОЛЕЖКИ !
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:34 pm
slavitoooo написа:
Джони написа:
sony147 написа:
Ей ти никак не ми вярваш !!!????
Казвам им на съседките , че не съм майстор ама и те ми не вярват ! Сглобявам аз вентилатора и все кат детектор го докарвам - пък те викат няма проблеми и ми пеят тази песен !
[
С която поздравявам всички колеги и КОЛЕЖКИ !
Момчета, вземайте пример как някои колеги оползотворяват дъждовното време.... Слави, и тука вали много здраво...
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Юли 27, 2010 6:39 pm
Айде приятен чат,че райчо блесна тук.Отивам при ковача да наточи дюзените
Ако бях си бръкнал по навреме в джобчето на камуфлажа дето си кътам ТОТО фишовете , първо щях да скокна бърже до Н.Пазар и да метна Джонито на рамо - що на рамо ли ? щото ще им обяснявам по пътя !!!
Може би първо бихме се отправили с детекторчетата към Гиза извънземните доста мангизи са похарчели за тези пирамиди после към Андите и Мачу Пикчу !! Отдавна ме сърбят ръцете за съкровище пиратско и затова ще кривнем към ЮАР за среща със Стоичков ! После Джонито ще иска да разгледа Серенгети , пък на мен Соломон ми се върти в главата "солниците " бяха в някъкви гърди на Шива ! Няма да пропуснем и родината на Дънди Крокодила , желая също да потъркам и във Вавилон - Обама обяви ,че се изтегля ! Китайските пари с дупки желая също в джоба си да сложа , ще потъркаме в Индия и Пакистан докато стигнем древната Елада там щях да жертвам част от джакпота за бяла и красива яхта през Босфора ще минем и ще цъфнем право на Приморско като ТОТО милионери !!
Всичко можеше да бъде ОКЕЙ ако бях си бръкнал по навреме в джобчето на камуфлажа !!!!
Изкарай курс за водолаз и ще ти кажа къде е потънала Атлантида И там да потърсиш..
Ква Атлантида нали разправям че няма финанси !
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Авг 06, 2010 7:07 pm
Моите Британски приятели разбрали за моите неволи с ТОТО и ми изпратиха това !!! Нали уж у Англията били бедни на антики и имали много слаб даже мижав Римец !
Джони Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Авг 06, 2010 7:24 pm
slavitoooo написа:
Моите Британски приятели разбрали за моите неволи с ТОТО и ми изпратиха това !!! Нали уж у Англията били бедни на антики и имали много слаб даже мижав Римец !
Да стягам раницата значи, ама гледай пак да не забрайш къде си фърлил ключовете за колата!
И побързай, че така ми подпали буклука с тоя филм, че нейде из горите ще трябва да ме дириш....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Авг 06, 2010 8:40 pm
Джони написа:
slavitoooo написа:
Да стягам раницата значи, ама гледай пак да не забрайш къде си фърлил ключовете за колата!
И побързай, че така ми подпали буклука с тоя филм, че нейде из горите ще трябва да ме дириш....
Жалко за антоняните - къке са попаднали...
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Авг 06, 2010 9:23 pm
Днес Маската и Деуса си разделиха по 250 Евро кво да правиш можеше и повече трудно се засича металната нишка но аз не се сърдя !
Нашенските кооператори отново са с едни гърди напред пред европейските си колеги ! Европейците сеят различни земеделски култури и чакат субсидии от техните правителства - а нашите просто сеят евро по нивите и после само жънат - да са живи и здрави !
Днес Маската и Деуса си разделиха по 250 Евро кво да правиш можеше и повече трудно се засича металната нишка но аз не се сърдя !
Нашенските кооператори отново са с едни гърди напред пред европейските си колеги ! Европейците сеят различни земеделски култури и чакат субсидии от техните правителства - а нашите просто сеят евро по нивите и после само жънат - да са живи и здрави !
Чудя се аз, що та няма никакъв.... Ма кой ша ходи подир Джонито, като по нивите такива номинали фърчат.... Туй то да се ориентираш навреме, де е истинската файда!
Шса обадя на бат Бойко аз, ши му кажа: виж ся, колегите вече ни ходят да търсят злату, преорентиръхъ са напрау към евруту. Упрей тъз пуправка към закона, да запрятиш евро да дирим, щот инак файда - йок, от нас няа мой напълни азната!