Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
голден VANQUISH TEKNETICS маск Coil kupuvam GOLD Simplex prodavam wave нишани Minelab nokta МЕТАЛОТЪРСАЧИ врътка Fisher tesoro Майнлаб Spectrum грунда lorenz nexus пират deus miladinka mask

Форума на Slavitoooo

Go down 
+65
tepes
Джони
vende
мерцедес G
vale
danio1978
Magikman
leo 1
monetar
sitalk
индиана джоунс
Teres
sc
vaskonti
jenjpr
ivan113
adminn
tchoci
тато
dukavataz
бушон
Avrelian
elinor
deultum
bumbum
comander
nikito
xenon
pechkata
топи
zempar
hercones
naikon42
vasilevs
cosmopolitania
aiko
severus
K7650
Aemilivs
pet1r90
stater
amm
diabloGT
BLISSTООL
Михаил Ш.
Primus Pilus
BEKS
Moharem
aureus
NERON
sony147
Ancient Hunter
rock
pulsar
kuprqnov
Golden Mask
yaponetsa
Kiril62
djasko
stan960
PlovdivTrakiq
gaqco64
imperio
van
slavitoooo
69 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
АвторСъобщение
slavitoooo
Джадай
Джадай

Форума на  Slavitoooo - Page 35 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyПон Юли 26, 2010 11:16 pm

Пали ми пали ми фитилите ти ! Абе аз до кога ще се разправям с теб ! Е сега чакай да намеря ключовете на колата и ще видиш ей сега паля за Н.Пазар - мамка им ключове няма ги ,не мога да ги открия , ти ще видиш като ги намеря !! дявол
Върнете се в началото Go down
yaponetsa
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyПон Юли 26, 2010 11:21 pm

.

Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 5:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyПон Юли 26, 2010 11:40 pm

yaponetsa написа:
slavitoooo написа:

Пали ми пали ми фитилите ти ! Абе аз до кога ще се разправям с теб ! Е сега чакай да намеря ключовете на колата и ще видиш ей сега паля за Н.Пазар - мамка им ключове няма ги ,не мога да ги открия , ти ще видиш като ги намеря !! дявол
Зимай металотърсача и веднага почвай да ги търсиш Very Happy

В тая арматура с детектор няма да стане Японче ! Виж обаче дяволчето колко е сладко !!дявол
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 5:51 pm

slavitoooo написа:

По пътя ли се изгуби..? Идвай, чакам те! КрепостТа още не е превзета! Very Happy

Форума на  Slavitoooo - Page 35 Img1109b.th

Uploaded with ImageShack.us

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Форума на  Slavitoooo - Page 35 Skypelogo1
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:06 pm

Джони написа:
slavitoooo написа:

По пътя ли се изгуби..? Идвай, чакам те! КрепостТа още не е превзета! Very Happy

Форума на  Slavitoooo - Page 35 Img1109b.th

Uploaded with ImageShack.us

Ще дойда ама тия съседки не ме оставят на мира ей сага ми връчиха един вентилатор да сглобявам !
sony147
Цезар
Цезар
sony147

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:08 pm

Я марш в гората да се сваляте я Twisted Evil

Дошло е време,робите да преброят господарите!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:10 pm

Smile

Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 9:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:13 pm

sony147 написа:
Я марш в гората да се сваляте я Twisted Evil

Не се ядосвай бе човек, и тебе ща уредя с мацка... девушка

Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:14 pm

PHOENIX написа:
slavitoooo написа:

Ще дойда ама тия съседки не ме оставят на мира ей сага ми връчиха един вентилатор да сглобявам !

попитай ги дискретно каква е основната функция на тоя вентилатор.. Laughing ако познаят .. ти си човека Laughing девушка

Абе за вентилатора не знам, ама сигурно се сещат коя е една от основните функции на Слави! Laughing Laughing Laughing Laughing

sony147
Цезар
Цезар
sony147

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:16 pm

Бе толкова дъжд кво няма се ядосва човек Laughing Отседяхме си апаратите хванаха паяжина Mad

Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:19 pm

sony147 написа:
Бе толкова дъжд кво няма се ядосва човек Laughing Отседяхме си апаратите хванаха паяжина Mad

Еми затуй изпростяваме тука. Ша ни търсиш кат съ упрай времиту! Very Happy Very Happy Very Happy Пък виж сиа, то....апарата кат е фанал паяжина други работи не са. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

sony147
Цезар
Цезар
sony147

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:23 pm

Зема се смъкна по родопите таз неделя,че ще й пълно с Айшета гъбарки. Laughing

Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:26 pm

sony147 написа:
Зема се смъкна по родопите таз неделя,че ще й пълно с Айшета гъбарки. Laughing

Ам тъй де, гъби, гъбарки....И базе базе някоя с пистолет обикаля около Устра! Very Happy Very Happy Very Happy

slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:28 pm

Джони написа:
sony147 написа:

Еми затуй изпростяваме тука. Ша ни търсиш кат съ упрай времиту! Very Happy Very Happy Very Happy Пък виж сиа, то....апарата кат е фанал паяжина други работи не са. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ей ти никак не ми вярваш !!!????

Казвам им на съседките , че не съм майстор ама и те ми не вярват ! Сглобявам аз вентилатора и все кат детектор го докарвам - пък те викат няма проблеми и ми пеят тази песен !

Форума на  Slavitoooo - Page 35 Dsc0139311111111111111[

С която поздравявам всички колеги и КОЛЕЖКИ !

Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:34 pm

slavitoooo написа:
Джони написа:
sony147 написа:

Ей ти никак не ми вярваш !!!????

Казвам им на съседките , че не съм майстор ама и те ми не вярват ! Сглобявам аз вентилатора и все кат детектор го докарвам - пък те викат няма проблеми и ми пеят тази песен !

Форума на  Slavitoooo - Page 35 Dsc0139311111111111111[

С която поздравявам всички колеги и КОЛЕЖКИ !

Момчета, вземайте пример как някои колеги оползотворяват дъждовното време.... Very Happy Very Happy Слави, и тука вали много здраво...

sony147
Цезар
Цезар
sony147

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Юли 27, 2010 6:39 pm

Айде приятен чат,че райчо блесна тук.Отивам при ковача да наточи дюзените Laughing

slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Авг 03, 2010 6:15 pm

Ако бях си бръкнал по навреме в джобчето на камуфлажа дето си кътам ТОТО фишовете , първо щях да скокна бърже до Н.Пазар и да метна Джонито на рамо - що на рамо ли ? щото ще им обяснявам по пътя !!!

Може би първо бихме се отправили с детекторчетата към Гиза извънземните доста мангизи са похарчели за тези пирамиди после към Андите и Мачу Пикчу !! Отдавна ме сърбят ръцете за съкровище пиратско и затова ще кривнем към ЮАР за среща със Стоичков ! После Джонито ще иска да разгледа Серенгети , пък на мен Соломон ми се върти в главата "солниците " бяха в някъкви гърди на Шива ! Няма да пропуснем и родината на Дънди Крокодила , желая също да потъркам и във Вавилон - Обама обяви ,че се изтегля ! Китайските пари с дупки желая също в джоба си да сложа , ще потъркаме в Индия и Пакистан докато стигнем древната Елада там щях да жертвам част от джакпота за бяла и красива яхта през Босфора ще минем и ще цъфнем право на Приморско като ТОТО милионери !!

Всичко можеше да бъде ОКЕЙ ако бях си бръкнал по навреме в джобчето на камуфлажа !!!! Laughing стена
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Авг 03, 2010 6:45 pm

Изкарай курс за водолаз и ще ти кажа къде е потънала Атлантида Shocked
И там да потърсиш..
farao queen
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyВто Авг 03, 2010 6:54 pm

sitalk написа:
Изкарай курс за водолаз и ще ти кажа къде е потънала Атлантида Shocked
И там да потърсиш..
farao queen

Ква Атлантида нали разправям че няма финанси !

slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyПет Авг 06, 2010 7:07 pm

Моите Британски приятели разбрали за моите неволи с ТОТО и ми изпратиха това !!!
Нали уж у Англията били бедни на антики и имали много слаб даже мижав Римец !

Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyПет Авг 06, 2010 7:24 pm

slavitoooo написа:
Моите Британски приятели разбрали за моите неволи с ТОТО и ми изпратиха това !!!

Да стягам раницата значи, ама гледай пак да не забрайш къде си фърлил ключовете за колата!

И побързай, че така ми подпали буклука с тоя филм, че нейде из горите ще трябва да ме дириш.... Very Happy Very Happy Very Happy

pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyПет Авг 06, 2010 8:40 pm

Джони написа:
slavitoooo написа:

Да стягам раницата значи, ама гледай пак да не забрайш къде си фърлил ключовете за колата!

И побързай, че така ми подпали буклука с тоя филм, че нейде из горите ще трябва да ме дириш.... Very Happy Very Happy Very Happy
Жалко за антоняните - къке са попаднали... scratch
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyПет Авг 06, 2010 9:23 pm

Където им е мястото - в музея !
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyНед Авг 15, 2010 3:48 pm

Днес Маската и Деуса си разделиха по 250 Евро кво да правиш можеше и повече трудно се засича металната нишка но аз не се сърдя !
Форума на  Slavitoooo - Page 35 Dsc016141111
Нашенските кооператори отново са с едни гърди напред пред европейските си колеги ! Европейците сеят различни земеделски култури и чакат субсидии от техните правителства - а нашите просто сеят евро по нивите и после само жънат - да са живи и здрави ! Laughing Laughing Laughing
Джони
Цезар
Цезар
Джони

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 35 EmptyНед Авг 15, 2010 5:17 pm

slavitoooo написа:
Днес Маската и Деуса си разделиха по 250 Евро кво да правиш можеше и повече трудно се засича металната нишка но аз не се сърдя !
Форума на  Slavitoooo - Page 35 Dsc016141111
Нашенските кооператори отново са с едни гърди напред пред европейските си колеги ! Европейците сеят различни земеделски култури и чакат субсидии от техните правителства - а нашите просто сеят евро по нивите и после само жънат - да са живи и здрави ! Laughing Laughing Laughing

Чудя се аз, що та няма никакъв.... Ма кой ша ходи подир Джонито, като по нивите такива номинали фърчат.... Туй то да се ориентираш навреме, де е истинската файда! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Шса обадя на бат Бойко аз, ши му кажа: виж ся, колегите вече ни ходят да търсят злату, преорентиръхъ са напрау към евруту. Упрей тъз пуправка към закона, да запрятиш евро да дирим, щот инак файда - йок, от нас няа мой напълни азната!

Форума на Slavitoooo
Върнете се в началото 
Страница 35 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Next
 Similar topics
-
» за всички във форума
» За хората и форума ..........
» Излет със колеги от форума.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: