Как можа да си помислиш такива неща за мен ? Това е недоразумение !
Тая от ляво що си мислиш ,че се е изкривила тъй -това е от носенето на провизии тя отговаря за тила ,влачи вода ,ядене ,лопати ,палатки сега е седнала да почине малко ! Пък другата използвам да брои само алтъните ,тя е пребоядисана блондинка ,пребоядиса се само щото можела да брои - ще речеш гола била -ами гола от тези тръни дрехи не им останаха пък и жегата си я бива !
Не не е това което си мислиш ! Момичетата просто имат хъс и желание да работят !
Ей, момченце, какво стана, изпратили момите по живо по здраво? Изгрей бе, слънце , ти пощуря по това ново ДжиПи... Да не подпали към Щатите за първата демонстрация?
Абе кви моми аз за тебе се вардя !
Новото Джипи ,че ме нерви нерви ме - като го взема ще спре да ме нерви ! Обаче има ли някой специалист ( биолог ) - да каже ей това животно какво е ?
Това е носорог-гасеница - мисля че от него се люпи голямата шарена пеперуда...
Ходих да си потърся малкото смоче дето ми събираше монети , облегнат на колата свирнах два- три пъти ! Вече бях се отказал но изведнъж чух съскане зад мен !
А сега , който иска нека вземе Деуса !!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Авг 29, 2010 9:53 am
slavitoooo написа:
Ходих да си потърся малкото смоче дето ми събираше монети , облегнат на колата свирнах два- три пъти ! Вече бях се отказал но изведнъж чух съскане зад мен !
А сега , който иска нека вземе Деуса !!!
А е Славчо този дето търка отдолу на подписа ти да не е Митко - прилича на него кат го гледам как бърза...?
Пък за идването, фитили не ми пускай, че както ми хареса небето над Балкана, може да дойда...завинаги! Тогас ша та видя ко прайш!
Не дей да плашиш човека, леко полеко, докато му хвърлиш примката, после няма на къде да бяга. Така директно, ще му видиш петите...
Така ли се прави?! Не знаех. Не съм се научила примки да хвърлям. Ще ме научиш ли?
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
saiganica Легионер
Заглавие: Мерак! Пон Авг 30, 2010 10:08 pm
Абе то има нещо там но е като -мерака!И те държи като силна ракия-Троянска!А че на Славито са му дигнали мерника е ясно!И добре че не се натискам много току виж на звънеца познато лице-пищов,детектор и ....тояга!Кой както смогне да бяга!!!
Абе то има нещо там но е като -мерака!И те държи като силна ракия-Троянска!А че на Славито са му дигнали мерника е ясно!И добре че не се натискам много току виж на звънеца познато лице-пищов,детектор и ....тояга!Кой както смогне да бяга!!!
Ми да се беше натиснал та да пробваш дали аджеба ша та огрее, ма то затуй стиснато са иска. Някои го могат, други - не. Пък нали знаеш приказката за лисицата и гроздето?!
Един търсач - войн, двама - бригада, трима - чета, четирима и повече - армия. И така до 300 000!
Слави,я напиши малко за Деуса,как се ба4ка с него,по-добър ли е от другите ХР.Преди ка4ваше по някоя сним4ица с тежона и сабята и се надъхвахме,сега нещо май нямаш мерак.
Слави,я напиши малко за Деуса,как се ба4ка с него,по-добър ли е от другите ХР.Преди ка4ваше по някоя сним4ица с тежона и сабята и се надъхвахме,сега нещо май нямаш мерак.
Кършаче ко да ти кажа за Деуса ? Казах ,че ще го взема и го взех! Отгоре нали виждаш ,че и смок пазач си имам за него ! По принцип си мълча ! Каквото е трябвало да напиша за Деуса и ХР съм го написал !
Който може да направи този тест с същия диаметър антена по същия начин с който и да е апарат без серията GPX с монета от 10ст да ми се обади ! От руските форуми също чакам да ми се обади някой ама викат че не може ли да ми намерят номера на GSMа
Кършаче ко да ти кажа за Деуса ? Казах ,че ще го взема и го взех! Отгоре нали виждаш ,че и смок пазач си имам за него ! По принцип си мълча ! Каквото е трябвало да напиша за Деуса и ХР съм го написал !
Който може да направи този тест с същия диаметър антена по същия начин с който и да е апарат без серията GPX с монета от 10ст да ми се обади ! От руските форуми също чакам да ми се обади някой ама викат че не може ли да ми намерят номера на GSMа
pechkata де пък я видя таз колония ! Слушай добре какво приказва човека 19мм е монетата тоест наши 10 ст . и като прибавиш диаметъра на антената който е 22,5 см виж кво се получава !