Да ще се съберем пак не е проблем знам че молбите се пишат лично - тъкмо и др.колеги ще бъдат готови със парите - аз ги събирам за да не ги харчат , пък и така е по сигорно...
Заглавие: форума на slavitoooo Чет Фев 18, 2010 4:33 pm
кика евала но интересно още не съм срещнал такива самодиви да се дигне снега ще дойда да ги потърса из тез гори
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 18, 2010 6:38 pm
leo 1 написа:
кика евала но интересно още не съм срещнал такива самодиви да се дигне снега ще дойда да ги потърса из тез гори
Колега,който търси намира.Тук из боровите гори около яз.Кърджали и яз. Студен кладенец ги има и такива.Не само около Славито и Ловешките гори само гъбарки.Така че снега се стопи в Южна България.Васалките обикалят по горите от едно време-Тракийски жени.
Наборче май си на мойта вална.а да яхаме метлите и даметем този клип на буря не бях го гледал адмирации от цяло сарце.Сигурно по младите няма да разберат но ние се родихме и остаряхме с тази музика.Да си жив и здрав брькна между двете камери..... сардечни.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 25, 2010 5:57 pm
[img][/img]
Изкарах най-после Сабята колеги !!!!!!
Като за пръв ден се представи отлично на стар обект учудващо за мене хвана шест коруби а Соверена само една ! Да кажем ,че Соверена е с антена 36 смДД а Тесорото с концентричната 25 см ! И друго преди сме тъпкали доста мястото ,но да кажем че сега от снега листата и тревата са улегнали !
Апарата се балансира изключително лесно с 3.5 оборотния потенциометър ,издува се до край като treshold и sensitivity са в края на червения сектор и апарат не възпроизвежда и грам паразитен сигнал ! Перфектно и бързо съчетаване на трите вида дискриминация прави апарата изключително лесен и приятен за използване !
Въпрос до www.mdetectors.com !!!! Кога най-после ще има S.E.F антени за TESORO ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 25, 2010 7:01 pm
slavitoooo написа:
[img][/img]
Изкарах най-после Сабята колеги !!!!!!
Като за пръв ден се представи отлично на стар обект учудващо за мене хвана шест коруби а Соверена само една ! Да кажем ,че Соверена е с антена 36 смДД а Тесорото с концентричната 25 см ! И друго преди сме тъпкали доста мястото ,но да кажем че сега от снега листата и тревата са улегнали !
Апарата се балансира изключително лесно с 3.5 оборотния потенциометър ,издува се до край като treshold и sensitivity са в края на червения сектор и апарат не възпроизвежда и грам паразитен сигнал ! Перфектно и бързо съчетаване на трите вида дискриминация прави апарата изключително лесен и приятен за използване !
Въпрос до www.mdetectors.com !!!! Кога най-после ще има S.E.F антени за TESORO ?
Славчо 10"/12" - DD антена на Тесоро е същата като - S.E.F.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 25, 2010 7:10 pm
http://www.tesoro.com/product/coils/
Николайчо този модел работи с антени (µMax models) на TEJON антените са други ! Фирмата ще пусне през лятото антени като на Cibola, Lobo SuperTRAQ, Tejòn & Vaquero които ще стават на µMax моделите !!!!!!!!!!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 25, 2010 7:13 pm
slavitoooo написа:
http://www.tesoro.com/product/coils/
Николайчо този модел работи с антени (µMax models) на TEJON антените са други ! Фирмата ще пусне през лятото антени като на Cibola, Lobo SuperTRAQ, Tejòn & Vaquero които ще стават на µMax моделите !!!!!!!!!!!!!
Тогава да търсим S.E.F.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 25, 2010 7:57 pm
[/quote]Тогава да търсим S.E.F.[/quote
[img][/img]
Виж какво съм приготвил за дълбоко стоящите монети , Майлабски слушалки и ако може и S.E.F антена да нахлузя !!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 25, 2010 8:17 pm
Много добри слушалки - браво а така...!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 25, 2010 8:21 pm
Славчо мисля че това Тесоро е по добро от SD 2200-V2 на Майнлаб какво ще кажеш...
Ходихме ходихме па после кат седнахме до едно ручейче и като му хапнахме пък на мен като ми дойде една сила в ръцете като грабнах САБЯТА и с един удар отсякох тези две дървета !!!!!!!!!!!!
[img][/img]
Последната промяна е направена от slavitoooo на Нед Фев 28, 2010 9:00 pm; мнението е било променяно общо 1 път