Какво му трябва на човек да тръгне сутрин да пие едно кафе да се поразходи сред природата и като се умори да искара хапката и пиенето да си кажат по една сладка прикаска и едно наздравееее Браво момчета това ми най харесва от цялата разхотка
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 7:33 pm
Golden Mask написа:
И аз като Слави днес проучвах непозната местност Доста катерене падна...
Владо ми като ще организираш излет за фенове на детектори Golden Mask можеше да се обадиш ! Във форума сме доста колеги с детектори от този модел - така ,че друг път като замисляш нещо подобно свирни за дата, място и час и то по -отрано !!!!!!!!!!!!!!!
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 8:11 pm
Блазе ви колеги, че си ходите по светло като бели хора ние тук из Пловдивско отдавна забаравихме що е това да се разхождаш с машинка и да е светло, бетер като къртици станахме ама не се оплакваме ако има и луна си е голяма тръпка.
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 8:12 pm
слави, знаеш ли дали пътя към "камъка" е проходим сега. джипката я пратих на ремонт в един сервиз след 1 ПТП и сега съм пеш или със скутера, но за събота трябва да е готова. питам защото имахме уговорка за този месец за едно мероприятие ако се сещаш.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 8:25 pm
vaskonti написа:
слави, знаеш ли дали пътя към "камъка" е проходим сега. джипката я пратих на ремонт в един сервиз след 1 ПТП и сега съм пеш или със скутера, но за събота трябва да е готова. питам защото имахме уговорка за този месец за едно мероприятие ако се сещаш.
Васко включете ме и мен в това мероприятие...Може и да ви бъда полезен със нещо...
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 8:42 pm
vaskonti написа:
Като влезеш в с. Смочан от центъра караш в посока р. Осъм тоест на ляво и ще излезеш пред извора долу под фронталния камък !!!!!!!!!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 8:47 pm
Здравеите колеги, като ви гледам настройката на МАСКАТА,май наистина сте ходили само на разходка.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 8:50 pm
Avrelian написа:
Здравеите колеги, като ви гледам настройката на МАСКАТА,май наистина сте ходили само на разходка.
Колега не гледай настройки по снимка щото аз съм търкал с изключена Маска и пак с очи съм намирал монета ! Така че има една приказка по нашия край " като рече господ да рани - Рани "
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 9:01 pm
Avrelian написа:
Какво им е на настройките ?
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 9:12 pm
slavitoooo написа:
Владо ми като ще организираш излет за фенове на детектори Golden Mask можеше да се обадиш ! Във форума сме доста колеги с детектори от този модел - така ,че друг път като замисляш нещо подобно свирни за дата, място и час и то по -отрано !!!!!!!!!!!!!!!
Аз не ги организирам, хората ме канят постоянно ама пусто време не остава.... Тия снимки са от Врачанския балкан ( над с. Згориград ) в това село има доста Маски и няколко бандита, на излети са се събирали по 10 Маски От тази неделя почваме агнетата, стига свинско ! Слави когато решиш си добре дошъл, само да са ти яки краката
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 9:17 pm
И на мен от много време ми е мерак да се катера по згориградско ,ама като знам що за хора бръмчат в района някак си се отказвам да бия толкоз път...
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 9:20 pm
Aemilivs написа:
И на мен от много време ми е мерак да се катера по згориградско ,ама като знам що за хора бръмчат в района някак си се отказвам да бия толкоз път...
Че теб от печени агнета ли те е страх ! Владо разправя ,че спират свинското и минават на агнешко !
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 9:26 pm
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
Че теб от печени агнета ли те е страх ! Владо разправя ,че спират свинското и минават на агнешко !
То по принцип агнешно не ям,но не това имах в предвид Имах в предвид,че там е меката на врачанския металдетектинг,та за туй ... Иначе ако може и аз да дойда
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Мар 02, 2010 9:39 pm
stater написа:
Блазе ви колеги, че си ходите по светло като бели хора ние тук из Пловдивско отдавна забаравихме що е това да се разхождаш с машинка и да е светло, бетер като къртици станахме ама не се оплакваме ако има и луна си е голяма тръпка.
Колега браво за ентусиазма ! Пък ако ни дотегне тука от нашия башибозук , руските колеги ни канят да шарим из тяхната територия ! Само че те не знаят че може да ни хареса ........ не вярвам да са изровили всичката скрап .............!!!!!!!!!!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Мар 03, 2010 11:12 am
Aemilivs написа:
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
То по принцип агнешно не ям,но не това имах в предвид Имах в предвид,че там е меката на врачанския металдетектинг,та за туй ... Иначе ако може и аз да дойда
Може бе, как да не може....балкан голям има много материал Като не обичаш агне ще заколим яре !?
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пон Мар 08, 2010 6:52 pm
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Мар 13, 2010 3:15 pm
http://www.vbox7.com/play:66e96d67
Не знам колеги да се смея ли или да плача , а навън слънцето силно пече !!!!!
leo 1 Преторий
Заглавие: форума на slavitoooo Съб Мар 13, 2010 3:26 pm
слави избери да се смееш , отпред пече отзад сече,женски месец е ,идва лято море сини вълни ииии
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Мар 13, 2010 4:31 pm
Слави не е за смях работата!!!То патологични явления из македонско дал Господ!Ама много зачестиха бре!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Мар 13, 2010 8:26 pm
Пуснах на Руснаците клипа да видят и те ,че не са Руснаци а чисти Македонци ! Дано превода е точен ! http://www.reviewdetector.ru/index.php?showtopic=53706&st=60
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Мар 14, 2010 8:56 am
тия националистични макета са жалки и смешни в опитите си да изкарат хитлер аматьор
vende Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Мар 14, 2010 5:14 pm
тия националистични макета са жалки kaто slavitooooo
vende Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Мар 14, 2010 5:21 pm
ти kaто kakв се евяваш slavitoooo
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Мар 14, 2010 5:56 pm
vende написа:
ти kaто kakв се евяваш slavitoooo
А Ти ?
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Мар 14, 2010 5:59 pm
м
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:32 pm; мнението е било променяно общо 1 път