Слави, извинявай, но не мога да се сдържа! На господина бумбум постовете са пълни със синтактични грешки - неправилно построяване и разделяне на изреченията, няма интервали след запетаите и т.н. Изобщо, ще го скъсат на всеки тест за езикова култура. Пък за редактор не знам кой ще го вземе. Ама даскале, ти сериозно ли
Слави, извинявай, но не мога да се сдържа! На господина бумбум постовете са пълни със синтактични грешки - неправилно построяване и разделяне на изреченията, няма интервали след запетаите и т.н. Изобщо, ще го скъсат на всеки тест за езикова култура. Пък за редактор незнам кой ще го вземе. Ама даскале, ти сериозно ли
Колега сигорно си прав и Адаша и той също !!!
Забелижете след ПОДКРЕПАТА на АРХЕОЛОГА атаката започва пак ! Някой хора немогат да си здържат нервите и се издават !
Хората писали многобройни ДОНОСИ срещу нас може и да имат качествен правопис !
благодаря на колегата археолог, казвам колегата защото и аз съм археолог, въпреки че не работя в момента като такъв. знам че сме малцина от гилдията които наистина разбираме същноста на проблема и ценя квалитетното му мнение. нядявам се всички тук пишещи и тези само четящи да са забелязали, че тази статия се следи със супер голям интерес и има огромен рейтинг и коментари. оформилия се форум се е превърнал в истински учебник за всеки, който има интерс от темата и след всичко, което прочете редовия гражданин тук, съм сигурен че той ще осъзнае нуждата от симбиоза между археолози и търсачи любители на старини. ИСТОРИЯТА Е ПЪЗЕЛ И СЕ НУЖДАЕМ ЕДИН ОТ ДРУГ ЗА ДА ГО НАРЕДИМ, развитите европейски държави това са го осъзнали не от вчера и ние като развиваща се стремим да вървим към тях а не да бягаме в обратна посока, нали.
Последната промяна е направена от slavitoooo на Нед Ное 15, 2009 4:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Аз какво говоря,те какво си мислят - болни мозъци доста тук са май..какви атаки..какви археолози.. Нооо,мълча си,обещах,хайде ръфайте на воля .
а ти какво искаше да кажеш - че хора с лош правопис са иманяри ли?много хора по форумите правят правописни грешки,вкл и аз.много от нас пишат и на диалект - като stan960.но това ли е най важното?
Японец -Пиша Приятелю на няколко Български диалекта и то умишлено - Просто понякога има диалектна дума с която казваш точ в точ нещата та да те разберът - Друг път пък си правя душевен каламбур - И в двата случая БУКВОЯДЪТ не ще те разбере..........................И кво а праа сеа а си посипа главата со пепел ли или а чекам на некой да му доде просветление у КАУНА.
Гост Гост
Заглавие: правопис Чет Ное 12, 2009 11:44 pm
колегата буум не е прав според мен колеги,това е форум за търсачи а не за правопис,аз имам и педагогическо образование -начален учител и също правя грешки,какво да кажем за бай Хасан дето не е влизал в интернет и говори развален български-това прави ли го по-малко търсач от нас,тук сме за да обменяме мнения-не да се учим на правопис-дано стане организацията и да се обединим най -после-и тия дето пишат правилно-и тия дето грешим
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 11:29 am
ianmaklaud написа:
колегата буум не е прав според мен колеги,това е форум за търсачи а не за правопис,аз имам и педагогическо образование -начален учител и също правя грешки,какво да кажем за бай Хасан дето не е влизал в интернет и говори развален български-това прави ли го по-малко търсач от нас,тук сме за да обменяме мнения-не да се учим на правопис-дано стане организацията и да се обединим най -после-и тия дето пишат правилно-и тия дето грешим
ЕВАЛАТА колега за поста !!! Появява се от време на време някой пишман разединител !! И то няма начин да не се появи !!!
Колко пъти да им казвам , че тука сме хора болни от едно заболяване и друго не ни интересува !!Правописа им пречел , иманяри сме били , що не сме дарявали и др. такива глупости !!!
aiko Консул
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 3:51 pm
Абе хора, каквото и да си говорите, неграмотността не трябва да се толерира. Тук не ства въпрос за това, че Слави, или някой си друг сбъркал тук таме правописа на някоя дума. Става въпрос за това че има хора дето не признават точки, запетаи, главни букви и неможеш им разбра какво казват. Да не говорим за латиницата дето не стига че пишат на латиница, ами дори не знаят коя латинска буква е прието да отговаря фонетично на българска.
Как да си говориш с такива хора, които са откровено неграмотни непукисти, не уважават преди всичко себе си а после и събеседника. Това говори за липса на възпитание и за много други неща, щото ако видиш някой да си изхвърля мазната хартийка от баничката на земята или да храчи по улицата е твърде вероятно тоя човек да е подобаващо неграмотен. И също утре тоя човек може да прегази детето ти на пешеходната пътека. Та фрапиращата неграмотност е симптом на едно по-лошо състояние - НЕПУКИЗЪМ, лошо възпитание и нисък интелект - една твърде лоша комбинация. Не че всяко правило си няма изключения, но е факт.
Та мисълта ми е че фрапиращата неграмотност не трябва да се приема равнодушно и да я подминаваме все едно е нещо нормално.
deultum Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 3:57 pm
да не ви пука колеги така ще търсим ,но хобито няма да спре да съществува http://zenofmen.com/article/554/amerikantsi-szdadokha-sandali-s-metalotrsach-za-plazha
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 4:22 pm
Аз лично предпочитам неграмотни но истински хора дето вече рядко се срещат ! Остана ли са тук там по селата , честни хорица ! Да пишеш без грешки или да смяташ за мен не е мерило за човещината ! Да не говорим какви високо образовани некадърници ни заобикалят навсякъде ! Форума до колкото зная не е литературен но въпреки това подкрепям писането на Български език ! Не съм против правописа но за един търсач едва ли е най-важен той ! И ако тука не можем да пишем правилно какво да правим ? Да се отказваме от нашето хоби или да се делим на грамотни и неграмотни ???
Много ми интересно как стои въпроса с правописа в Европейските страни ? Дали и те са така грамотни като нас ?
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 7:14 pm
slavitoooo написа:
Аз лично предпочитам неграмотни но истински хора дето вече рядко се срещат ! Остана ли са тук там по селата , честни хорица ! Да пишеш без грешки или да смяташ за мен не е мерило за човещината ! Да не говорим какви високо образовани некадърници ни заобикалят навсякъде ! Форума до колкото зная не е литературен но въпреки това подкрепям писането на Български език ! Не съм против правописа но за един търсач едва ли е най-важен той ! И ако тука не можем да пишем правилно какво да правим ? Да се отказваме от нашето хоби или да се делим на грамотни и неграмотни ???
Много ми интересно как стои въпроса с правописа в Европейските страни ? Дали и те са така грамотни като нас ?
Тупай си топката Славчо нищо че не можем да пишем правилно важното е да боравим добре със апарата.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 7:27 pm
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 7:32 pm
тука къде трябваше да гледаме
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 7:38 pm
zanvan написа:
Трябваше да гледаш по-рядко да претакаш виното !!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 7:41 pm
slavitoooo написа:
zanvan написа:
Трябваше да гледаш по-рядко да претакаш виното !!!
я сам ракижия вино неща
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 7:43 pm
slavitoooo написа:
ЕЕЕЕЕ взе ли го вече този ДЕЙЗ.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Ное 13, 2009 7:49 pm