Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Фев 05, 2010 8:09 pm
slavitoooo написа:
Кирца момчетата явно искат да направят нещо като референдум за или против закона за културното наследство ! Това не е лошо ! Не може ли администрацията да направи една табличка с никовете ни и срещу тях да пишем да или не ! Подобно на проучването " Какъв апарат имате ? " !!!!!!!
така е по видно слави ако са само цифри мисля че няма да бие толкова на очи и нимои няма да обърне внимание не че така ще ги забелим но така съм решил. това си е моето мнение.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Фев 05, 2010 8:15 pm
Трябва да е сбито и в никакъв случай не анонимно ! Администрацията може да помисли за някаква форма ! Тук в темата си се гласува пак !!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Фев 05, 2010 8:26 pm
Тъй като скоро писахме какво означава празника 2 февруари.. Оказа се май,че не е така както мислехме.. В събота по "Памет българска",Божидар Димитров каза,че това е легенда(за кръвта от заклания петел,която спасила момчето да стане еничар). Едва ли такова нещо е могло да заблуди турските чиновници,обикалящи от къща на къща,се изказа той. Този празник идвал още от прабългарите.За тях коня,кучето и петела са били Свещенни животни.Петела бил единствения мъж на земята,който се справя с няколко жени(кокошките)..ежедневно..
Слави много поздрави и на теб и на колегите от Наталия.Женската група на колежките от Русия се увеличава.Така че се стягайте за състезания относно хобито ни.Само да сме живи и здрави.Около яз.Кърджали има много красиви и хубави места като се оправи времето.
Добре де Слави,момичето ми я прати тази снимка да ти я пратя на теб,а ти веднага я споделяш с колегите ,не че има нещо лошо де.Колеги използвайте само предпазни средства въпреки рекламата на тази търсачка от Русия.
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Сря Фев 10, 2010 6:17 am
Kiril62 написа:
Слави много поздрави и на теб и на колегите от Наталия.Женската група на колежките от Русия се увеличава.Така че се стягайте за състезания относно хобито ни.Само да сме живи и здрави.Около яз.Кърджали има много красиви и хубави места като се оправи времето.
аз вече ползвам предпазни средства. сложих си очилата. има ли още
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 11, 2010 7:45 pm
leo 1 Преторий
Заглавие: форума на slavitoooo Чет Фев 11, 2010 8:27 pm
евала на тез колеги извадиха някоя шаиба а нямат загряващо както трябва
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Фев 11, 2010 9:23 pm
Aми само тесоро стъпва добре в снега и брат му фишер.От там нататък си вадете заключения кой дълбок кой плитък!!!!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Фев 12, 2010 3:08 pm
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Фев 12, 2010 10:24 pm
Еее голяма евтения то всеки да си вземе по една ромска булка,че да изкара по някой лев от джепчийство.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Фев 13, 2010 8:41 am
danio1978 написа:
Еее голяма евтения то всеки да си вземе по една ромска булка,че да изкара по някой лев от джепчийство.
Колега пуснах това филмче за да видите ,че на красивите блондинки цената е паднала ! Другаря РОМ веднага купува една русокоса красавица за 1000 до 2000лв ! Не видях да става жега из форума за русите моми , та те са почти без пари !
Явно метала и при нас е намалял ??!!
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Съб Фев 13, 2010 9:06 am
криза е слави , всичко пада даже и блондинките даже някой са без пари например аз мойта без пари я взех , но сега ми излиза солено така че внимавайте , на ефтината стока потдръжката е скъпа
Колега прочети 5 и 6 тия пост отгоре на долу да видиш аз как ги тествам ! Като издържат на моята школа минават , като не издържат остават ! Труден е живота с мен но пък за това изпълнен с приключения !!!!
Николайчо аз го прочетох но пратения от мен не си прочел ! Събирате се пак с предварително известна дата за да може да дойде човек от ръководството с молбите за членство до г.Левски !