Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
prodavam голден пират Майнлаб грунда Fisher mask врътка tesoro wave Simplex Coil маск VANQUISH Spectrum nexus miladinka МЕТАЛОТЪРСАЧИ deus nokta нишани TEKNETICS lorenz GOLD kupuvam Minelab

Форума на Slavitoooo

Go down 
+65
tepes
Джони
vende
мерцедес G
vale
danio1978
Magikman
leo 1
monetar
sitalk
индиана джоунс
Teres
sc
vaskonti
jenjpr
ivan113
adminn
tchoci
тато
dukavataz
бушон
Avrelian
elinor
deultum
bumbum
comander
nikito
xenon
pechkata
топи
zempar
hercones
naikon42
vasilevs
cosmopolitania
aiko
severus
K7650
Aemilivs
pet1r90
stater
amm
diabloGT
BLISSTООL
Михаил Ш.
Primus Pilus
BEKS
Moharem
aureus
NERON
sony147
Ancient Hunter
rock
pulsar
kuprqnov
Golden Mask
yaponetsa
Kiril62
djasko
stan960
PlovdivTrakiq
gaqco64
imperio
van
slavitoooo
69 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
АвторСъобщение
slavitoooo
Джадай
Джадай

Форума на  Slavitoooo - Page 30 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПет Яну 22, 2010 12:27 pm

Не ми позволява времето да правя тестове навън ! Машината е много лека и по- мобилна от Tejon ! Прекрасна четиритонална дискриминация ! Плюс това има малчъливка без да губи златото и среброто , има ясно изразен алметал и отделно пинпойт ! Характерно за TESOROTO e естествено бързия и удобен достъп до изброените неща ! Всичко ми стъпи на 950лв ! Машината е с ръчен баланс !

Сега за Теjon да кажа малко неща щото гледам във Форума има доста специалисти на тоя детектор !
Преди всичко колеги Tesoro Tejon e реликва машина и е създадена специално за археология ! Особено добър и дълбок апарат за дребни монети и ненадминат ! Но силата на Тejon е в откриването на реликви в замърсени участъци ( тоест на археологични обекти ) там където дори GPX серията на MINELAB не може да работи заради голямата концентрация на метални обекти на квадратен метър ! Tejon е добър за метални обекти с неправилна форма по-големи от сестерция !
Върнете се в началото Go down
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПон Фев 01, 2010 12:36 pm

https://2img.net/r/ihimizer/img62/5197/dsc00090p.jpg

Колеги каква стана тя от както взех махайрата време не дава да я развъртя ! Обаче желанието е голямо и след този обилен сняг ще я превърна в лопата за почистване на сняг ! Това съвсем няма да е лоша реклама за TESOROто щото плюс всичките добри качества на тези детектори може и сняг да ринеш с тях !
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПон Фев 01, 2010 12:54 pm

Ммм Даа Адаш - И при нас така го върти от сутринта.VCO-викаш му е прецизно -не мое да са сета сега а и не ми се рови из нета -Гледах некъв Американски форум-май не са много доволни от двата средни тона -почти не се различавали казват -ако не греша де щото тогава гледах писано и за Golden UMax та да не съм ги объркал моделите. Smile
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПон Фев 01, 2010 1:00 pm

slavitoooo написа:

Колеги каква стана тя от както взех махайрата време не дава да я развъртя ! Обаче желанието е голямо и след този обилен сняг ще я превърна в лопата за почистване на сняг ! Това съвсем няма да е лоша реклама за TESOROто щото плюс всичките добри качества на тези детектори може и сняг да ринеш с тях !
Laughing Laughing Laughing дали няма да пуснат роторни металдетектори
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПон Фев 01, 2010 1:20 pm

stan960 написа:
Ммм Даа Адаш - И при нас така го върти от сутринта.VCO-викаш му е прецизно -не мое да са сета сега а и не ми се рови из нета -Гледах некъв Американски форум-май не са много доволни от двата средни тона -почти не се различавали казват -ако не греша де щото тогава гледах писано и за Golden UMax та да не съм ги объркал моделите. Smile

Точно са казали момчетата в Щатските форуми адаш !!!! Много ясен звук има на желязото другите звучи се преливат но знаеш че е 100% цвят ! Разделянето на цветните звуци ще стане с времето и практиката ! ХРе Паулара и той е с подобни звуци - ясен не двусмислен звук за железата и за цвета звук с три или повече отенъка !
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПон Фев 01, 2010 1:23 pm

zempar написа:
slavitoooo написа:

Laughing Laughing Laughing дали няма да пуснат роторни металдетектори

Колега zempar не се базикай ами ходи да търкаш ако няма сняг при теб щото виж при нас какви са бели мечки !
stan960
Джадай
Джадай
stan960

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПон Фев 01, 2010 1:56 pm

slavitoooo написа:
stan960 написа:

Точно са казали момчетата в Щатските форуми адаш !!!! Много ясен звук има на желязото другите звучи се преливат но знаеш че е 100% цвят ! Разделянето на цветните звуци ще стане с времето и практиката ! ХРе Паулара и той е с подобни звуци - ясен не двусмислен звук за железата и за цвета звук с три или повече отенъка !
Не е лоша машинката и аз и са вгледах -пък и става и без слушалки което е идеално.Американчеата пишат че бъркала добре ма на едно друго място гледах таблица на сравнение -беше някъде малко над нормалният ценови клас.Жалко че сега не можеш да дадеш отзиви от проби на живо. Smile
индиана джоунс
Легионер
Легионер
индиана джоунс

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПон Фев 01, 2010 8:15 pm

Колеги в тази криза https://2img.net/r/ihimizer/img11/8674/krizak.jpg вие ми говорите за металдетектори Very Happy
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПон Фев 01, 2010 8:22 pm

индиана джоунс написа:
Колеги в тази криза https://2img.net/r/ihimizer/img11/8674/krizak.jpg вие ми говорите за металдетектори Very Happy

Че криза има колега има но това не ни пречи да си мечтаем за металдетектори ! В тоя сняг какво ни остава друго !!!!!!!!
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 1:05 am

slavitoooo написа:
индиана джоунс написа:

Че криза има колега има но това не ни пречи да си мечтаем за металдетектори ! В тоя сняг какво ни остава друго !!!!!!!!

Да не позволяваме на бялото вино да се застоява..
аперативче
Kiril62
Admin
Admin
Kiril62

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 11:24 am

Слави,кажи къкво им направи на тия мамашки че само се снимат и ми пращат снимки,с молбата при теб да ги слагам и искат индивидуално състезание с теб да правят.Каква магия им направи от разстояние незнам,но нещата ще излязат извън контрол.Много станаха,харем ли ще правиш незнам ,но и има и млади момчета тук споделяй и стях,нали знаеш приказката ако имаш две ризи дай едната на ближния.То при теб май ризите ще бъдат доста много.

Форума на  Slavitoooo - Page 30 E94f6859b67a

http://imperio.dir.bg
http://zlatoimeteoriti.bg/
http://www.forum.zlatoimeteoriti.bg/
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 11:41 am

относно мамашките ще помагам с каквото мога , разчитайте на мен секс Very Happy
stater
Про-Консул
Про-Консул
stater

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 12:37 pm

Че на всичкото отгоре знаят и с коя ръка се държи металотърсача.Наистина са забележителни нека и българските колежки вземат пример от тях дано се сепнат поне малко, не само да се крият и да вадят
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 1:01 pm

Разглеждайки 1-2 пъти чужди форуми,най-вече руски.
на тия рускини май просто им е кеф да се снимат с апарат,да позират и после да се показвам в руските форуми на ония пияни тумбаци.Нищо повече. Smile
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 2:07 pm

Kiril62 написа:
Слави,кажи кdкво им направи на тия мамашки че само се снимат и ми пращат снимки,с молбата при теб да ги слагам и искат индивидуално състезание с теб да правят.Каква магия им направи от разстояние не знам,но нещата ще излязат извън контрол.Много станаха,харем ли ще правиш не знам ,но и има и млади момчета тук споделяй и стрях,нали знаеш приказката ако имаш две ризи дай едната на ближния.То при теб май ризите ще бъдат доста много.

Форума на  Slavitoooo - Page 30 E94f6859b67a

Кирца добре пишеш там по руските форуми , обаче няма ли начин да отвориш една тема специално за руските девачки ,и да ги поканиш да се представят в нея !

Например :
Предмет Русский поисковых дамам

Естествено вътре ще ухажваме руските момичета само на руски ! Поговори с тях попитайки
ще ни навестяват ли във форума и ако изявят желание пускай темата ! На пиенето ми е слаб
коловоза ама на приказването не се давам още така ,че криво -ляво надявам се ще се представим добре ! Може и някакви екскурзиики да се организират по линия на Федерацията !
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 2:56 pm

а така
а като доидат
ще ги повозя на ладичката
http://vbox7.com/play:d1493af7

ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 3:15 pm

Хей къде се затрихте всички , да не би всички да празнуват ?????????

[img]Форума на  Slavitoooo - Page 30 Docgiantrooster1[/img]

На Петльовден се почита мъжката сила

Датата 2 февруари в народните традиции се свързва с Петльовден, наричан още Петлов, Петларовден. С този празник се отбелязва спасението, оцеляването и съхраняването на мъжката сила. На него народът ни отдава чест и възхвала на мъжката челяд, на която се е крепяло семейството и мира. Празнично облечени момчета излизали насред селото и през целия ден били в центъра на вниманието. Били оглеждани от старейщините кой за какво става: за овчар, за дюлгерин, за даскал или за писар.

Знаейки този български обичай, по време на турското робство, еничарите минавали точно на този ден и отвеждали в еничарския корпус най-хубавите и най-здравите момчета. Домовете са огласявали от плач, проливали се сълзи и кръв. От която къща вземали момче, турците поставяли кървав знак на портата. Ето защо тази жестока традиция е наречена кръвен данък. Намерили се обаче умни жени, които откъсвали главите на петли и с кръвта рисували по вратниците зловещия знак. Еничарите, като го видели, си отивали с убеждението, че други преди тях са минали и са взели живия данък.

Колко време са били заблуждавани с тази хитрост не се знае, но празникът продължил под друго име - Петльовден. Съдържанието обаче не се променило: пак мъжката челяд се изкъпвала, обличала нови дрехи и се събирала за песни и разкази за мъжки подвизи. Но вече не на мегдана, а в мази и соби.

Основна традиция на този ден е да се заколи петел във всяка къща, в която има момченца, където са само момиченца - за курбан отива някоя ярка. Жертвената птица се заколва на прага, като стремежът е кръвта и да изпръска наоколо. С кръвта на закланата птица по челата на момчетата се прави кръстен знак, за да бъдат живи и здрави. Главата на птицата се оставя на портата, а перата се запазват и използват при болести на децата. Закланият петел се сготвя , от него се раздава на съседи за здравето на момчетата - продължители на рода. Къща без петел не бива - ще запустее. Той я прави недосегаема за зли духове със събуждането си рано сутрин, когато ги прогонва и съобщава на стопаните, че могат да излизат.

Традиционната храна за празника са т.н. тиганици, кравайчета, пресни питки, зелник или пък сготвен петел със зеле, ориз и каша.
NERON
Цезар
Цезар
NERON

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 3:20 pm

да
еи тези колеги искали да им намерим някои руски колега
http://vbox7.com/play:44c93ca3
вижте там измислете нещо
все пак празник е

ТЕЗИ, КОИТО ИЗКОВАХА ОТ МЕЧОВЕТЕ СИ РАЛА, СЕГА ОРАТ ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СИ ЗАПАЗИХА МЕЧОВЕТЕ
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 5:36 pm

Ето такъв е празника втори февруари,както го написа Слави.
А не на педалите,както някои си мислят. Те,да си праазнуват на 8 март,а не да окепазяват този ден(2 февр.)
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 5:50 pm

sitalk написа:
А не на педалите,както някои си мислят. Те,да си праазнуват на 8 март,а не да окепазяват този ден(2 февр.)

Колега не съм по емотивихрогоните но ще сложа един ! super21
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyВто Фев 02, 2010 6:02 pm

sitalk написа:

педалите си го празнуват на тази дата от време оно и не мисля че е редно да се посрамва деня на шената /майката/ , един посрамен празник е достатъчен. според мен трябва да си изберат някаква неутрална дата като например 29.02 мисля че на 4 г. празник им е напълно достатъчно.
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyЧет Фев 04, 2010 10:26 pm

vanko1.1975 написа:
sitalk написа:

педалите си го празнуват на тази дата от време оно и не мисля че е редно да се посрамва деня на шената /майката/ , един посрамен празник е достатъчен. според мен трябва да си изберат някаква неутрална дата като например 29.02 мисля че на 4 г. празник им е напълно достатъчно.

Аааааа,не! Тук не позна! На 29.02 съм роден,извинявам се много,ама...НЕ ПОЗНА!
:mdr6: :mdr6: :mdr6:
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyЧет Фев 04, 2010 10:59 pm

А кога си празнуваш рождения ден Smile
sitalk
Джадай
Джадай
sitalk

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПет Фев 05, 2010 1:09 am

Ако няма 29-ти,различно.28-ми,първи..
рожден ден
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 30 EmptyПет Фев 05, 2010 8:03 pm

Кирца момчетата явно искат да направят нещо като референдум за или против закона за културното наследство ! Това не е лошо !
Не може ли администрацията да направи една табличка с никовете ни и срещу тях да пишем да или не !
Подобно на проучването " Какъв апарат имате ? " !!!!!!!

Форума на Slavitoooo
Върнете се в началото 
Страница 30 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» за всички във форума
» За хората и форума ..........
» Излет със колеги от форума.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: