правил съм за да покажа на един със стрелкови апарат , слагам монетка под керамиката и го карам да мине над нея и стрелката му забива на черно а на мен ми го показва на цвят лично съм вадил 2глава колония под 2 покривни римски керемиди на под около 30см работата прилича малко на оная приказка дето тъпана биел да огласи на селото че булката била детственна , а оня дето я тъпкал през вечер си викал "абе аз на тъпана ли да вярвам или на х..я си" сещаш ли се за кво говоря
правил съм за да покажа на един със стрелкови апарат , слагам монетка под керамиката и го карам да мине над нея и стрелката му забива на черно а на мен ми го показва на цвят лично съм вадил 2глава колония под 2 покривни римски керемиди на под около 30см работата прилича малко на оная приказка дето тъпана биел да огласи на селото че булката била детственна , а оня дето я тъпкал през вечер си викал "абе аз на тъпана ли да вярвам или на х..я си" сещаш ли се за кво говоря
Да , камък ми падна от гърлото.....Олекна ми......
пробвай и ще се убедиш че съм прав , не знам и не мога да кажа на какво се дължи видяното от мен на видеото , но аз за 2 годишната си практика с този апарат съм наблюдавал и съм се кефил точно на обратното. не съм казал но пак повтарям , пробвай и ще се убедиш
Преди години един пенсионер беше застрелял трима роми в собствения си двор, като ги хваща как му изколват животните на място ! От Априлци ли беше немога да се сетя сега ! Интересувам се как постъпиха с него вкараха ли го в затвора или го оправдаха ! Ако някой има информация ,моля да я сподели !
Преди години един пенсионер беше застрелял трима роми в собствения си двор, като ги хваща как му изколват животните на място ! От Априлци ли беше немога да се сетя сега ! Интересувам се как постъпиха с него вкараха ли го в затвора или го оправдаха ! Ако някой има информация ,моля да я сподели !
Има един много голям човек, Ангел Грънчаров се казва, той може да даде много информация з атези набези и има много голямо отношение към тези въпроси. Човека има няколко сайта и си заслужава да се чете.
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 24, 2009 9:40 am
Slavitooo0, разбра ли за геройските подвизи на едно 130 килограмово прасе, което било преследвано по централните улици на Ловеч.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 24, 2009 12:07 pm
vaskonti написа:
Slavitooo0, разбра ли за геройските подвизи на едно 130 килограмово прасе, което било преследвано по централните улици на Ловеч.
Досещам се кой може да свърши тази работа- но разкажи !!!!!???
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Дек 25, 2009 7:58 pm
Докато тука някой хора се правят на интересни из Форума други наши колеги дават конструктивни предложение за действие направо с парламента !!
Браво колега ! Евалата ! При някой колеги това лан-лан , дрън-дрън не върви !
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Дек 25, 2009 8:19 pm
Чудите се какво става ли ? Нищо особено !
Просто ми се обади един колега от Форума непознат за мене , и каза аз мога да направя това и това за Федерацията ! Сега няма да казвам кой е той !
Не знам колеги вие как сте с празника но за мене той сега започна !
Нека не броим дните ,много да са ни парите , нека да живеем лудо ,нека всеки ден е чудо , нека зло под камък спи и по вода да ни върви .
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Дек 25, 2009 8:29 pm
slavitoooo написа:
Просто ми се обади един колега от Форума непознат за мене , и каза аз мога да направя това и това за Федерацията ! Сега няма да казвам кой е той !
Нека не броим дните ,много да са ни парите , нека да живеем лудо ,нека всеки ден е чудо , нека зло под камък спи и по вода да ни върви .
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !
Нека Слави нека чул те е господ....
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Дек 25, 2009 8:34 pm
slavitoooo написа:
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !
Славчо много си лаконичен относно разговора , не смеем да се израдваме
Български металотърсачи
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Дек 25, 2009 8:41 pm
zempar написа:
slavitoooo написа:
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !
Славчо много си лаконичен относно разговора , не смеем да се израдваме
Колега "zempar" знам ,че се вълнуваш ! Просто за момент ми писна всеки да дава акъл ! И един колега се обади с предложение да помогне с конкретно нещо , и това е !
zempar Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Дек 25, 2009 8:44 pm
дано , ще стискам палци и весело изкарване утре на именния ден
Български металотърсачи
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Дек 25, 2009 9:55 pm
http://vbox7.com/play:79f24944
Предоставям линка на предишната медийна изява на Федерацията по канал 3 ! Да гледат новите колеги и тия където не са могли да гледат предаването !
slavitoooo, добре си го сложил този линк та и аз да го видя. Ми той този професор си плаче за дръвце и то неокастрено , както казват по нашия край. Можели да е толкова НЕВЕЖ относно законите в останалите Европейски държави, че пък и да обижда всички колеги в БГ и EU.
този ГИГАНТ НА Бьлгарската наука трябва да разбере че комунизма за радост отдавна си отиде и вместо да се заяжда сас нас честните тарсачи ,да вземе пьрво да сложи ред в техните среди, че имат много трески за дялане....а ако си мислят че отрицателното им отношение кам нас печели обществото ДАЛБОКО СЕ ЛЬЖАТ .....ЩЕ се снишим ще отмине бурята пак ще има цвят и отново ще заминава в чужбина......
този ГИГАНТ НА Бьлгарската наука трябва да разбере че комунизма за радост отдавна си отиде и вместо да се заяжда сас нас честните тарсачи ,да вземе пьрво да сложи ред в техните среди, че имат много трески за дялане....а ако си мислят че отрицателното им отношение кам нас печели обществото ДАЛБОКО СЕ ЛЬЖАТ .....ЩЕ се снишим ще отмине бурята пак ще има цвят и отново ще заминава в чужбина......
Не бързай да ходеш във чужбина нека да направим Федерацията пък тогава , каквото сабя покаже.......
Гост Гост
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Вто Дек 29, 2009 1:07 am
Слави,не съм влизал скоро брат,дойде ли новата машина и какви са отзивите за нея-сподели моля че съм мераклия и аз
Слави,не съм влизал скоро брат,дойде ли новата машина и какви са отзивите за нея-сподели моля че съм мераклия и аз
Колега няма за сега да има DEUS ! Апарата е дал дефекти при тестовете ! Подозирах в интерес на истината ,че може да стане така ,още повече се засилваше тази мисъл в мен, когато разбрах ,че няма Българско участие в проекта !
Не може да има смел, революционен и успешен проект за нещо в света без Българско участие !
Другото сега имам нова любов и страст - машината вече е изпитана отдаван и е доказала способностите си ! Един колега тук от Форума разбра ,че проявявам интерес към тези машини и лекичко ми подложи крак , малко ми трябваше - даже ме бутна лекичко с рамо и аз се намерих в шанеца с желанието да притежавам тоя детектор !
ЛЕЧИТЕЛЯТ ПЕТЪР ДИМКОВ ПОВЕЛ РОТАТА СИ ГОЛА СРЕЩУ ТУРЦИТЕ НА ФРОНТА
Към оная напаст -въшките
Поручикът решил да отърве войниците си и от тях макар и временно - по онова време обичали да казват , че юнак без рана и войник без въшка не може .Повечето от неговите подчинени запасняци , били на годините на баща му,но след случката с холерата го гледали с обожание , вярвали на всяка негова дума. Та за въшките - между две сражения Димков отбил ротата в една горичка, накарал ги да изкопаят яма ,да се съблекат голи и да затрупат с пръст дрехите си. Съблекли се всички и той барабар с тях . Бил убеден в успеха на своя необичаен метод,защото знаел ,че хилядите мравки в пръстта ще изядат за нула време всички буболечки до последната гнида.И точно така станало , но преди да стане , не щеш ли ,изведнъж виждат ,че право към тях настъпва турски аскер.Ами сега ? Навярно са щели да бъдат лесно избити или пленени , ако командирът им не запазил самообладание и не реагирал светкавично. С насочено оръжие той се втурнал срещу нападателите , ревейки с цяло гърло НАПРЕД ! НА НОЖ ! И всичките му голи юнаци го последвали . А турците ,изумени и уплашени от тези голи привидения , крещели " ВАЙ , АЛЛАХ ! " и бягали назад.
Много скоро за тази случка знаели по целия фронт, смеели се и я преразказвали , а Димков станал още по - популярен .Любопитни фронтоваци от далечни поделения нарочно се отбивали да видят тия , от които бягат и турци и въшки и холера . " Голата рота " - така ги наричали чак до края на войната .