слави,то от снимките ставаше ясно че няма българско участие-никъде не видях гвоздей,тел и надпис-да му еба мамата
Има бре -Български мотиви във саундтрака към рекламното клипче. - То можи за туй и да му беше куц прощапулника на DEUS-a.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 5:16 pm
stan960 написа:
ianmaklaud написа:
слави,то от снимките ставаше ясно че няма българско участие-никъде не видях гвоздей,тел и надпис-да му еба мамата
Има бре -Български мотиви във саундтрака към рекламното клипче. - То можи за туй и да му беше куц прощапулника на DEUS-a.
Адаш само заради БГ мотива ще пробвам DEUS а - ако ще дявол на магаре да стане !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 5:37 pm
slavitoooo написа:
stan960 написа:
ianmaklaud написа:
Адаш само заради БГ мотива ще пробвам DEUS а - ако ще дявол на магаре да стане !
DEUS 2010......
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 5:46 pm
Николайчо аз имах едно змийче дето ми търсеше монетите , сега обаче спи щото е студено ! Ти да не си хвърлил и White'S - DFXа и да си обучил маймунчето да търси и изравя монетите ????
NERON Цезар
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 5:48 pm
оо Бат Слави за 23 да го събудиш и да го донесеш да го видим
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 5:54 pm
NERON написа:
оо Бат Слави за 23 да го събудиш и да го донесеш да го видим
Не не - сега спи и расте . Гледам да порасне за да ми носи по едри и от по дълбоко монети ! Щото тази година ме побърка с тези костаци ! Събира ги на купчинки идва при мене и съска - тръгвам след него в нивата и право при първата камара ! Гледам гледам само дребни костаци !
Ама като порасне и позаякне пак ще приказваме !!!!!!!!!!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 6:26 pm
slavitoooo написа:
Николайчо аз имах едно змийче дето ми търсеше монетите , сега обаче спи щото е студено ! Ти да не си хвърлил и White'S - DFXа и да си обучил маймунчето да търси и изравя монетите ????
Не, този път май ДФХ версията не е лоша - много ми хареса работи по добре от предишните модели.....Та за маймунката видях от Индиана Джонс та и аз да имам една за всеки случай.....
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 9:33 pm
Събрали сме се тука в Ловеч приятелчета и чакаме Новата Година ,обаче има един проблем - никой не ти казва от къде ще дойде тя ! От към Севлиево ли от към Плевен ли , от към Троян ли като нищо може да пъкне и от към Тетевен !
Както и да е НАЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tchoci Легионер
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 9:51 pm
slavitoooo написа:
Събрали сме се тука в Ловеч приятелчета и чакаме Новата Година ,обаче има един проблем - никой не ти казва от къде ще дойде тя ! От към Севлиево ли от към Плевен ли , от към Троян ли като нищо може да пъкне и от към Тетевен !
НАЗДРАВЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 9:51 pm
slavitoooo написа:
Слави наздраве ,как от къде ще дойде новата година.Новата година ще дойде от гората и ще ви донесе по една Руска самодива в комплект със много късмет и много здраве.Наздраве.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 10:08 pm
Kiril62 написа:
slavitoooo написа:
Слави наздраве ,как от къде ще дойде новата година.Новата година ще дойде от гората и ще ви донесе по една Руска самодива в комплект със много късмет и много здраве.Наздраве.
Ех Кирца заради таз МАМАША и аз мога да измисля някоя кулинарна рецепта !! Пък и тази локва дето си е топнала бедрата , ако е от нефт , този MINELAB не виждам за какво им е ??????????????
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 11:07 pm
Виж сега те рецепти неискат,искат като дойдат да има много водка и искат със вас да правят състезаниена по металдетектинг.Лично нагарадата един металдетектор ще донесе едната мамашка която има магазин във Москва.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 11:08 pm
Kiril62 написа:
Виж сега те рецепти неискат,искат като дойдат да има много водка и искат със вас да правят състезаниена по металдетектинг.Лично нагарадата един металдетектор ще донесе едната мамашка която има магазин във Москва.
Приемам състезанието , аз без състезание ще им подаря един метален детектор !!!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Чет Дек 31, 2009 11:14 pm
Кириле до кога ще те чакам да отвориш една тема в която да пишат руските дами ????? За да можем и ние покрай тях да изучим по руски металдетектинга !
Да се запознаем ,да си пишем , това -онова !
Направи нещо по въпроса ! Стига се възползва само ти от Руските девачки !!!!!!!!!!!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 1:14 am
Днес по някое време ще излезем с приятелчетата , стара традиция , ще излезем из някоя близка гора да рязтъпчем машинките , ей тъй не ,че ще търсим нещо ! Ще ги включим и ще вървим , по някой лакардия ще си кажем , всеки да каже какво си е пожелал да открие през новата година !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 9:52 am
slavitoooo написа:
Днес по някое време ще излезем с приятелчетата , стара традиция , ще излезем из някоя близка гора да рязтъпчем машинките , ей тъй не ,че ще търсим нещо ! Ще ги включим и ще вървим , по някой лакардия ще си кажем , всеки да каже какво си е пожелал да открие през новата година !
И аз мисля да направя същото.......ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!!
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 1:29 pm
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 5:42 pm
slavitoooo написа:
Изгледах всичките клипчета и мисля че е прехвалена стока , не видях голяма разлика в работата между стария модел - да нов дизай , елегантен , красив , лек и др. - това не значи че ще лови повече мишки от старата котка , пък и е много скъп - 2900лв. Много е нежен , не е направен да прекосяваме храсталаци - както сме свикнали......
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 5:52 pm
pechkata ама и ти нищо не искаш , хем да е хубав ,хем да е елегантен хем лек ,хем скъп пък на това отгоре искаш и монети да ти лови , е то няма такава машина !!!!!!!!!!!!!!!!
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 5:58 pm
pechkata написа:
slavitoooo написа:
Изгледах всичките клипчета и мисля че е прехвалена стока , не видях голяма разлика в работата между стария модел - да нов дизай , елегантен , красив , лек и др. - това не значи че ще лови повече мишки от старата котка , пък и е много скъп - 2900лв. Много е нежен , не е направен да прекосяваме храсталаци - както сме свикнали......
Може би трябва да се направят повече тестове на апарата,как му влиаят различните температурни условия на самата електроника.После незнам ,недай си боже да го испуснеш на земята по наште скали и как ли ще му действа електрониката.Защото мой познат испусна Фишер F-75 и цифрите на дисплея започнаха да исчезват и да показват къквото си искат с прекъснати линии на самите числа.Така че наистина трябва да се направят повече тестове.Франция не е България.Слави нищо лично брат и на мен ми харесва много дизайна на машинката ,но по добре исчакай преди да си го вземеш.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 6:07 pm
Верно бе що да се набутвам с тоя DEUS !
И ти си прав Кириле -- СМОЦИ много ни вода ,ни хляб искат и пак ми вадят монети ! https://2img.net/r/ihimizer/img183/8573/dsc01826.jpg
=
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 6:12 pm
slavitoooo написа:
pechkata ама и ти нищо не искаш , хем да е хубав ,хем да е елегантен хем лек ,хем скъп пък на това отгоре искаш и монети да ти лови , е то няма такава машина !!!!!!!!!!!!!!!!
Славчо нищо лично , извинявай ако съм те засегнал просто такива мисли ме обвзеха като гледах кличетата - и на мен ми хареса ама.......
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Пет Яну 01, 2010 6:15 pm
pechkata написа:
slavitoooo написа:
Славчо нищо лично , извинявай ако съм те засегнал просто такива мисли ме обвзеха като гледах кличетата - и на мен ми хареса ама.......
Печка ти все едно не ме познаваш ------- от майтап забравил ли си да разбираш ????????
Днес се сборихме с ЧИЧО КЪРТ много се опъва но го хванах накрая ! После почнаха едни пазарлъци ! Викам му хайде да търсиш монети за мене да те обуча - пък той не та не ! Накрая ми призна ,вика Славчо страх ме е от Чобанов нали знаеш ,че този занаят се преследва от закона по нашите земи ! Казвам му ЧИЧО КЪРТ теб не те водят Специално Техническо Средство и не те лови закона ! Казах му и за СМОКА - но НЕ та НЕ ! И сега минавам Славчо покрай знаеш ли какви монети да се нагледаш на императори - но не смея да пипам !
Пуснах го ! ЕЙ чак горските животни са наплашени да търсят монети от този закон !
Последната промяна е направена от slavitoooo на Нед Яну 03, 2010 6:35 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти