http://www.ishop.bg/25-XP/Metalotyrsachi/XP-DEUS ей тука го има вече , ама не ми достигат само 2600 , не знам дали ше се навият да ми направят такава отстъпка
Аз не мога да се класирам на тази цена-2900лв.
Последната промяна е направена от pechkata на Съб Ное 07, 2009 7:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
http://www.ishop.bg/25-XP/Metalotyrsachi/XP-DEUS ей тука го има вече , ама не ми достигат само 2600 , не знам дали ше се навият да ми направят такава отстъпка
Аз не мога да се нласирам на тази цена-2900лв.
Абе ако продадеш всички трошки из вас може и да се класираш - без майтап !!!
Izob6to nee proval.Daje 4EST im pravi na Iliq i Kiril..Nezabravqite,4e Te go napravixa za vsi4ki,i vsi4ki trqbva da Gi podkrepqt !!!
xenon Новобранец
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Ное 08, 2009 12:50 am
djasko написа:
Izob6to nee proval.Daje 4EST im pravi na Iliq i Kiril..Nezabravqite,4e Te go napravixa za vsi4ki,i vsi4ki trqbva da Gi podkrepqt !!!
Подкрепяме ги естествено
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Ное 08, 2009 9:45 am
xenon написа:
djasko написа:
Подкрепяме ги естествено
Не сте ме разбрали правилно и аз подкрепям техните дейсвия за което мнго им благодаря.Мисълта ми беше че не е хубаво да си излиза с голи ръце в медийното пространство.Трябва ни човек със по висок интелект /говорител на федерацията/ пред медиите.Не че техният интелект е нисък не ме разбирайте погрешно но интелекта на професора беше на ниво.И пред очите на другите хора ние бяхме "иманяри" за което много съжелявам че така мислят.
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: Форума на Slavitoooo Нед Ное 08, 2009 10:01 am
pechkata написа:
xenon написа:
djasko написа:
Подкрепяме ги естествено
Не сте ме разбрали правилно и аз подкрепям техните дейсвия за което мнго им благодаря.Мисълта ми беше че не е хубаво да си излиза с голи ръце в медийното пространство.Трябва ни човек със по висок интелект /говорител на федерацията/ пред медиите.
Николайчо , виж сега то не е само да си интелигентен , първо трябва да си СМЕЛ после да си врял и кипял в нещата и най- последно да знаеш какво искаш !!! Споко , като мине всичко дай-боже което сме предприели ние ПРОСТИТЕ ТЪРСАЧИ и стане факт , тогава ще видиш колко интелигентни момчета ще се поевят !
Има млади момчета ЮРИСТИ тук във Форума болни също от нашата болест !! Надявам се ,че те ще поемат нещата по нататък ! Та ние дъртите , по- спокойно да се наслаждаваме на природата като същевременно търсим ЛЕК за болестта СИ !!!!!!!!!!!
Подкрепяме ги естествено
Не сте ме разбрали правилно и аз подкрепям техните дейсвия за което мнго им благодаря.Мисълта ми беше че не е хубаво да си излиза с голи ръце в медийното пространство.Трябва ни човек със по висок интелект /говорител на федерацията/ пред медиите.
Николайчо , виж сега то не е само да си интелигентен , първо трябва да си СМЕЛ после да си врял и кипял в нещата и най- последно да знаеш какво искаш !!! Споко , като мине всичко дай-боже което сме предприели ние ПРОСТИТЕ ТЪРСАЧИ и стане факт , тогава ще видиш колко интелигентни момчета ще се поевят !
Има млади момчета ЮРИСТИ тук във Форума болни също от нашата болест !! Надявам се ,че те ще поемат нещата по нататък ! Та ние дъртите , по- спокойно да се наслаждаваме на природата като същевременно търсим ЛЕК за болестта СИ !!!!!!!!!!!
Славчо, Тежонът само заради слабия звук ли го продаде? Сигурно си писал някъде, но като дълбичина с XP-то на един кантар ли са? И друг въпрос - като дълбочина, колко голяма е разликата между ДД и концентричната антена?
Славчо, Тежонът само заради слабия звук ли го продаде? Сигурно си писал някъде, но като дълбичина с XP-то на един кантар ли са? И друг въпрос - като дълбочина, колко голяма е разликата между ДД и концентричната антена?
Може би Теджон е по- дълбок ! ХР притежавам само с малката глава така , че това което ще напиша няма да е 100% вярно ! Както писах някъде Теджон има и друго слабо място това е захранването ! При ХР батерийте са в апарата , а зарядното се включва на мястото на буксата за анатената ! Така ,че за мене ХР е по удачния вариант ! Производителността и на двата апарата е завидна , няма значение замърсено или НЕ ! За дребни неща далбочината на малката и голямата глава при Теджон е еднаква ! Голяма глава за ХРто нямам , но като съдя по КПДто на малката си представям какво ще стане с голямата ! И незабравяте ,че дълбочината е само една от многобройните екстри за един апрат , но когато сме на замърсено как ще се прояви тази дълбочина много ми е интересно ! Все едно с ДЖИПИ да ходим на замърсени обекти с железни отпадъци - резолтата ще е нулев !
Благодаря ти за отговора! Аз съм фен на Тесоро - традицията им на производители е много дълга в сравнение с XP-то. А и разликата в цената на Тежона и XP-то е няколко стотин лева и не знам доколко оправдава минималните разлики в полза на XP-то.
Може би Теджон е по- дълбок ! ХР притежавам само с малката глава така , че това което ще напиша няма да е 100% вярно ! Както писах някъде Теджон има и друго слабо място това е захранването ! При ХР батерийте са в апарата , а зарядното се включва на мястото на буксата за анатената ! Така ,че за мене ХР е по удачния вариант ! Производителността и на двата апарата е завидна , няма значение замърсено или НЕ ! За дребни неща далбочината на малката и голямата глава при Теджон е еднаква ! Голяма глава за ХРто нямам , но като съдя по КПДто на малката си представям какво ще стане с голямата ! И незабравяте ,че дълбочината е само една от многобройните екстри за един апрат , но когато сме на замърсено как ще се прояви тази дълбочина много ми е интересно ! Все едно с ДЖИПИ да ходим на замърсени обекти с железни отпадъци - резолтата ще е нулев бреееееееее че аз само по такива Места ходя ama po4vata e mazen 4ernozem onq deto ti lepne po obuvkite i edvam kra4i6 danegovorq za lopatata nemoje6 q povdigne6
Подкрепяме ги естествено
Да ли така ще стане?...Ще се радвам!!!На готово бебе баща да станеш.
По темата за звука аз също държа на силния и ясен звук. Пресен пример от днес .... беше жесток вятър и не чувах нищо.работех само на екран,защото дори и мислите не си чувах,такъв вятър беше И смятам,че един апарат трябва да има хубав звук и аз също не бих взел апарат със слаб звук,какъвто и да е той. а слушалки мраза е ... деуса би бил изключение
По темата за звука аз също държа на силния и ясен звук. Пресен пример от днес .... беше жесток вятър и не чувах нищо.работех само на екран,защото дори и мислите не си чувах,такъв вятър беше И смятам,че един апарат трябва да има хубав звук и аз също не бих взел апарат със слаб звук,какъвто и да е той. а слушалки мраза е ... деуса би бил изключение
слушалките са задължителни освен ако 20 Санта нети стигат