Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  
Клондайк Металотърсачи
Металотърсач от Клондайк
Съвет за избор на металотърсач
Съвет за избор на металотърсач
ОФИЦИАЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ

Similar topics
Keywords
Minelab пират kupuvam Simplex deus Coil GOLD nokta lorenz голден VANQUISH грунда miladinka prodavam Fisher маск mask wave nexus TEKNETICS МЕТАЛОТЪРСАЧИ Майнлаб Spectrum tesoro врътка нишани

Форума на Slavitoooo

Go down 
+65
tepes
Джони
vende
мерцедес G
vale
danio1978
Magikman
leo 1
monetar
sitalk
индиана джоунс
Teres
sc
vaskonti
jenjpr
ivan113
adminn
tchoci
тато
dukavataz
бушон
Avrelian
elinor
deultum
bumbum
comander
nikito
xenon
pechkata
топи
zempar
hercones
naikon42
vasilevs
cosmopolitania
aiko
severus
K7650
Aemilivs
pet1r90
stater
amm
diabloGT
BLISSTООL
Михаил Ш.
Primus Pilus
BEKS
Moharem
aureus
NERON
sony147
Ancient Hunter
rock
pulsar
kuprqnov
Golden Mask
yaponetsa
Kiril62
djasko
stan960
PlovdivTrakiq
gaqco64
imperio
van
slavitoooo
69 posters
Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
АвторСъобщение
pechkata
Джадай
Джадай

Форума на  Slavitoooo - Page 15 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 7:39 pm

slavitoooo написа:
pechkata написа:
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:
И тебе ли те хвана свинската болест,или друго нещо ти се обадило ...

Админ с админ колко пъти да ти казвам , че грипът DEUS ме е хванал !!
Ий цезаре купи ли го вече този DEUS.

Не още не са ги пуснали на пазара !!! Само за дилари и реклами има произведени !
Много колеги кометираха тяхното изказване "пълен провал"не трябваше да дават интервю по ТВ без говорител интелектоалец.
Върнете се в началото Go down
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 7:46 pm

zempar написа:
http://www.ishop.bg/25-XP/Metalotyrsachi/XP-DEUS
ей тука го има вече , ама не ми достигат само 2600 , не знам дали ше се навият да ми направят такава отстъпка Laughing Laughing
Аз не мога да се класирам на тази цена-2900лв.

Последната промяна е направена от pechkata на Съб Ное 07, 2009 7:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 7:48 pm

pechkata написа:
zempar написа:
http://www.ishop.bg/25-XP/Metalotyrsachi/XP-DEUS
ей тука го има вече , ама не ми достигат само 2600 , не знам дали ше се навият да ми направят такава отстъпка Laughing Laughing
Аз не мога да се нласирам на тази цена-2900лв.

Абе ако продадеш всички трошки из вас може и да се класираш - без майтап !!!
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 7:49 pm

pechkata написа:
slavitoooo написа:
pechkata написа:
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:

Не още не са ги пуснали на пазара !!! Само за дилари и реклами има произведени !
Много колеги кометираха тяхното изказване "пълен провал"не трябваше да дават интервю по ТВ без говорител интелектоалец.
Който и дабе на тяхно място,щеше да е същото.Справиха се lol! Teb da te turim za govoritel ne6te6 li ?
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 7:49 pm

не е скъпа машината за екстрите който има , смятай че на вън даже ще е с 400-500лв по-ефтин

Български металотърсачи
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 7:51 pm

zempar написа:
не е скъпа машината за екстрите който има , смятай че на вън даже ще е с 400-500лв по-ефтин

Ангел господен ще те посети след малко !!!
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 8:28 pm

slavitoooo написа:
zempar написа:

благодаря за божията намеса

Български металотърсачи
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 8:30 pm

zempar написа:
slavitoooo написа:
zempar написа:

Много скоро ще разберете ,че господ е Българин !!!
xenon
Новобранец
Новобранец
xenon

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 8:33 pm

slavitoooo написа:
zempar написа:
slavitoooo написа:
zempar написа:

Много скоро ще разберете ,че господ е Българин !!!

Съгласен съм с теб. Smile
zempar
Цезар
Цезар
zempar

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 8:38 pm

дано и той да не вземе да влезе в парламетна , че там ще му променят разбиранията за справедливост и реалност , ше го изтървем

Български металотърсачи
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 8:40 pm

http://annonces.ebay.fr/viewad/Detecteur-de-metaux-DEUS-de-chez-XP/5001061764
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 8:49 pm

zanvan написа:
pechkata написа:
slavitoooo написа:
pechkata написа:
slavitoooo написа:
Aemilivs написа:

които и дабе на тяхно място щеше да е същото справиха се lol! teb te turim za govoritel ne6te6 li
Абе колега аз изказвам мнение на колегите ти какъв си че ще ме правиш говорител.

Последната промяна е направена от pechkata на Нед Ное 08, 2009 9:52 am; мнението е било променяно общо 1 път
djasko
Про-Консул
Про-Консул
djasko

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyСъб Ное 07, 2009 9:31 pm

Izob6to nee proval.Daje 4EST im pravi na Iliq i Kiril..Nezabravqite,4e Te go napravixa za vsi4ki,i vsi4ki trqbva da Gi podkrepqt !!!
xenon
Новобранец
Новобранец
xenon

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 12:50 am

djasko написа:
Izob6to nee proval.Daje 4EST im pravi na Iliq i Kiril..Nezabravqite,4e Te go napravixa za vsi4ki,i vsi4ki trqbva da Gi podkrepqt !!!

Подкрепяме ги естествено Smile
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 9:45 am

xenon написа:
djasko написа:

Не сте ме разбрали правилно и аз подкрепям техните дейсвия за което мнго им благодаря.Мисълта ми беше че не е хубаво да си излиза с голи ръце в медийното пространство.Трябва ни човек със по висок интелект /говорител на федерацията/ пред медиите.Не че техният интелект е нисък не ме разбирайте погрешно но интелекта на професора беше на ниво.И пред очите на другите хора ние бяхме "иманяри" за което много съжелявам че така мислят.
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 10:01 am

pechkata написа:
xenon написа:
djasko написа:

Не сте ме разбрали правилно и аз подкрепям техните дейсвия за което мнго им благодаря.Мисълта ми беше че не е хубаво да си излиза с голи ръце в медийното пространство.Трябва ни човек със по висок интелект /говорител на федерацията/ пред медиите.

Николайчо , виж сега то не е само да си интелигентен , първо трябва да си СМЕЛ после да си врял и кипял в нещата и най- последно да знаеш какво искаш !!! Споко , като мине всичко дай-боже което сме предприели ние ПРОСТИТЕ ТЪРСАЧИ и стане факт , тогава ще видиш колко интелигентни момчета ще се поевят !

Има млади момчета ЮРИСТИ тук във Форума болни също от нашата болест !! Надявам се ,че те ще поемат нещата по нататък ! Та ние дъртите , по- спокойно да се наслаждаваме на природата като същевременно търсим ЛЕК за болестта СИ !!!!!!!!!!!
nikito
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 12:55 pm

slavitoooo написа:
pechkata написа:
xenon написа:
djasko написа:

Не сте ме разбрали правилно и аз подкрепям техните дейсвия за което мнго им благодаря.Мисълта ми беше че не е хубаво да си излиза с голи ръце в медийното пространство.Трябва ни човек със по висок интелект /говорител на федерацията/ пред медиите.

Николайчо , виж сега то не е само да си интелигентен , първо трябва да си СМЕЛ после да си врял и кипял в нещата и най- последно да знаеш какво искаш !!! Споко , като мине всичко дай-боже което сме предприели ние ПРОСТИТЕ ТЪРСАЧИ и стане факт , тогава ще видиш колко интелигентни момчета ще се поевят !

Има млади момчета ЮРИСТИ тук във Форума болни също от нашата болест !! Надявам се ,че те ще поемат нещата по нататък ! Та ние дъртите , по- спокойно да се наслаждаваме на природата като същевременно търсим ЛЕК за болестта СИ !!!!!!!!!!!
tai tai slavcho za pensiq sme nie cheers
aiko
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 1:13 pm

Славчо, Тежонът само заради слабия звук ли го продаде? Сигурно си писал някъде, но като дълбичина с XP-то на един кантар ли са? И друг въпрос - като дълбочина, колко голяма е разликата между ДД и концентричната антена?
slavitoooo
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 2:45 pm

aiko написа:
Славчо, Тежонът само заради слабия звук ли го продаде? Сигурно си писал някъде, но като дълбичина с XP-то на един кантар ли са? И друг въпрос - като дълбочина, колко голяма е разликата между ДД и концентричната антена?

Може би Теджон е по- дълбок ! ХР притежавам само с малката глава така , че това което ще напиша няма да е 100% вярно ! Както писах някъде Теджон има и друго слабо място това е захранването ! При ХР батерийте са в апарата , а зарядното се включва на мястото на буксата за анатената ! Така ,че за мене ХР е по удачния вариант ! Производителността и на двата апарата е завидна , няма значение замърсено или НЕ ! За дребни неща далбочината на малката и голямата глава при Теджон е еднаква ! Голяма глава за ХРто нямам , но като съдя по КПДто на малката си представям какво ще стане с голямата ! И незабравяте ,че дълбочината е само една от многобройните екстри за един апрат , но когато сме на замърсено как ще се прояви тази дълбочина много ми е интересно ! Все едно с ДЖИПИ да ходим на замърсени обекти с железни отпадъци - резолтата ще е нулев !
aiko
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 5:53 pm

Благодаря ти за отговора! Аз съм фен на Тесоро - традицията им на производители е много дълга в сравнение с XP-то. А и разликата в цената на Тежона и XP-то е няколко стотин лева и не знам доколко оправдава минималните разлики в полза на XP-то.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 6:11 pm

[quote="slavitoooo"]
aiko написа:

Може би Теджон е по- дълбок ! ХР притежавам само с малката глава така , че това което ще напиша няма да е 100% вярно ! Както писах някъде Теджон има и друго слабо място това е захранването ! При ХР батерийте са в апарата , а зарядното се включва на мястото на буксата за анатената ! Така ,че за мене ХР е по удачния вариант ! Производителността и на двата апарата е завидна , няма значение замърсено или НЕ ! За дребни неща далбочината на малката и голямата глава при Теджон е еднаква ! Голяма глава за ХРто нямам , но като съдя по КПДто на малката си представям какво ще стане с голямата ! И незабравяте ,че дълбочината е само една от многобройните екстри за един апрат , но когато сме на замърсено как ще се прояви тази дълбочина много ми е интересно ! Все едно с ДЖИПИ да ходим на замърсени обекти с железни отпадъци - резолтата ще е нулев lol! lol! бреееееееее че аз само по такива Места ходя lol! ama po4vata e mazen 4ernozem onq deto ti lepne po obuvkite i edvam kra4i6 danegovorq za lopatata nemoje6 q povdigne6
pechkata
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 7:45 pm

slavitoooo написа:
pechkata написа:
xenon написа:
djasko написа:

Да ли така ще стане?...Ще се радвам!!!На готово бебе баща да станеш.
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 8:27 pm

По темата за звука аз също държа на силния и ясен звук.
Пресен пример от днес .... беше жесток вятър и не чувах нищо.работех само на екран,защото дори и мислите не си чувах,такъв вятър беше Very Happy
И смятам,че един апарат трябва да има хубав звук и аз също не бих взел апарат със слаб звук,какъвто и да е той.
а слушалки мраза Smile
е ... деуса би бил изключение Smile
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 9:11 pm

Aemilivs написа:
По темата за звука аз също държа на силния и ясен звук.
Пресен пример от днес .... беше жесток вятър и не чувах нищо.работех само на екран,защото дори и мислите не си чувах,такъв вятър беше Very Happy
И смятам,че един апарат трябва да има хубав звук и аз също не бих взел апарат със слаб звук,какъвто и да е той.
а слушалки мраза Smile
е ... деуса би бил изключение Smile
слушалките са задължителни освен ако 20 Санта нети стигат Very Happy Very Happy Very Happy
Aemilivs
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: Форума на Slavitoooo   Форума на  Slavitoooo - Page 15 EmptyНед Ное 08, 2009 9:31 pm

Спред мен по-добра дълбочина дават само импулсните монетари когато са със слушалки.
Може и да греша,не знам.но съм с това впечетление.

Форума на Slavitoooo
Върнете се в началото 
Страница 15 от 40Иди на страница : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Next
 Similar topics
-
» за всички във форума
» За хората и форума ..........
» Излет със колеги от форума.

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Общ форум-
Идете на: