и не гледам само клипчета,мой приятел със който търкаме има мохарем ,наистина е добра,но пак казвам не може да се говори уникална или перфектна.когато се говори за дадена машина е добре да се споменават и минусите на апарата за да меже всеки който иска такъв апарат,да знае какъв му е недостатъка.
Защо не излезеш да потъркаш на това хубавото време а се занимаваш с глупости да наби на западните да им пише недостатъците СМЕШЕН СИ Някой да те е накарал да си купуваш насила Мохаремка аз досега съм сменил три негови уреда и съм доволен ,не казвам че са уникални но работят добре повече няма да споря с тебе виждам че работиш с невероятни уред на XP затова не ти требе на теб Мохаремка само не знам другия ти уред за какво ти е soldier ????да не искаш да кажеш че е по добър от XP Gold Maxx Power
точно това писах и аз,освен плюсовете да се казва и за недостатъците.
добре тогава напишете минусите и на вашите фабрични /западни машини/ щото производителят не ги е упоменал никъде в инструкциите поне в инструкцията на мита западна не са упоменати а аз си ги знам вече но не знам дали това и са всички недостатъци
точно това писах и аз,освен плюсовете да се казва и за недостатъците.
добре тогава напишете минусите и на вашите фабрични /западни машини/ щото производителят не ги е упоменал никъде в инструкциите поне в инструкцията на мита западна не са упоменати а аз си ги знам вече но не знам дали това и са всички недостатъци
На моя Т2 още не съм схванал крайщата,но когато му разбера плюсовете и минусите ще ги напиша тук,бъди сигурен.Първия му минус е високата цена /за нас българите/,но то не може -"Кур в дупе и душа в рая".
може и да съм смешен,но поне не съм банален като теб.минуса на xp-то е че не е толкова дълбок апарат,не работи добре на тежки почви,но цветен до черен се представя по добре от други апарати,за това го имам.soldier2 го имам като тежка артилерия има автоматичен и ръчен грунд и е доста добър на по тежки почви,та за това имам два апарата,но никога не съм ги описвал като супер апарати,така че , незнам кой е смешен,ако със нешто съм те засегнал извинявай.
salkata Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 7:06 am
всички реклами са излишни които и дае тарсач работил повече от пет години сас различни уреди фабрични ии бг щте каже истината няма по добри от българските товае освен GPX серията но там трябва даси щангист не търсач специално за мохаремките досега няма терен вав родопите кадето дане работи за 450 лв нова е излишно дасе коментира
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 7:53 am
salkata написа:
всички реклами са излишни които и дае тарсач работил повече от пет години сас различни уреди фабрични ии бг щте каже истината няма по добри от българските товае освен GPX серията но там трябва даси щангист не търсач специално за мохаремките досега няма терен вав родопите кадето дане работи за 450 лв нова е излишно дасе коментира
Няма да им кажеш кои марки западни детектори работят по зле от Мохаремката в Родопите нали щото тогава пак ще се приеме като реклама на Мохарем или анти реклама на западните кажи в коя част на Родопите си щото ще е интересно да знаят колегите
който търси намира
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 8:08 am
мохаремката е доста добра но неможе да я сравняваш с всички западни апарати има и по добри от нея но в ценовия си клас и малко по на горе наистина е най-добра
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 9:05 am
FILIP2 написа:
мохаремката е доста добра но неможе да я сравняваш с всички западни апарати има и по добри от нея но в ценовия си клас и малко по на горе наистина е най-добра
Филипе много ми е интересно кои от западните детектори на цена около 2000лв. ще детектира 1 лев на 35/40 см. със стандарна антена - докажи със видео клип...?
7879 likes this post
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 9:16 am
pechkata написа:
FILIP2 написа:
Филипе много ми е интересно кои от западните детектори на цена около 2000лв. ще детектира 1 лев на 35/40 см. със стандарна антена - докажи със видео клип...?
клипове нямам но до 2000 има апарати които ще го чуят левчето примерно f75 ти много си дигнал цената пак и парата е големичка спре ли дажда ще ти снимам и клипче с моита цигулка да видиш че и тя ще ги чуе а и друго мохаремката ще се измъчи с левчето на 40см немислиш ли
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 9:31 am
pechkata написа:
FILIP2 написа:
стандарна антенакато се замисля маи няма такъв може би 1.Minelab E-Trac 2.XP Deus 3.Fisher F75 Limited Edition 4.Garrett GTI 2500 наистина Мохаремката може да се измъчи на 40см.но между 35-40 см или на 37-38 см сигурно няма да и е проблем зависи и от терена все пак
който търси намира
7879 likes this post
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 9:53 am
с мохаремката съм хващал 4сантимова монета на около 40см но левче на ход с хубав сигнал предполагам че и 35см са много
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 10:12 am
,то не бе хвалба на Мухаремката то не бе чудо!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 10:53 am
Дори Мохаремката да го чуе на 40 см. и какво от това,ами ако монетата е разположена "права" в земята,дали ще я засече,ама на ход не на тестове на полигона.
Всичките се съдрахте само за дълбочини да говорите,така издути тези апарати стават само за тестове и да търкаш на чим или някоя равна поляна,за друго нестават,защото писукат и скимтят при всяко едно докосване в буца,тревичка,клонка и т.н. . Защо ли Майнлаб,Фишер,Гарет,Уайтс и др. големи и доказали се фирми на МД не си издуват уредите така,задавали ли сте си този въпрос,ами защото така е почти невъзможно или неприятно да се работи и по ред други причини,свързани със параметрите на работа и проблемите,които възникват по късно при така издута машина.
Надявам се,че ме разбрахте,не искам никой да си мисли,че се заяждам,мисля,че не е правилно да се обръща толкова голямо внимание само на дълбочината на един уред ами и на други параметри,които са много важни за ефективността му. ПОЗДРАВИ.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Апр 16, 2013 11:54 am
Mladencho написа:
Дори Мохаремката да го чуе на 40 см. и какво от това,ами ако монетата е разположена "права" в земята,дали ще я засече,ама на ход не на тестове на полигона.
Всичките се съдрахте само за дълбочини да говорите,така издути тези апарати стават само за тестове и да търкаш на чим или някоя равна поляна,за друго нестават,защото писукат и скимтят при всяко едно докосване в буца,тревичка,клонка и т.н. . Защо ли Майнлаб,Фишер,Гарет,Уайтс и др. големи и доказали се фирми на МД не си издуват уредите така,задавали ли сте си този въпрос,ами защото така е почти невъзможно или неприятно да се работи и по ред други причини,свързани със параметрите на работа и проблемите,които възникват по късно при така издута машина.
Надявам се,че ме разбрахте,не искам никой да си мисли,че се заяждам,мисля,че не е правилно да се обръща толкова голямо внимание само на дълбочината на един уред ами и на други параметри,които са много важни за ефективността му. ПОЗДРАВИ.
Казал ли съм че XP Gold Maxx Power са лоши и плитки уреди аз лично я уважавам много тази марка уреди ,ама защо не си взе XP ADX 150 ,XP Adventis 2 помисли си и може да неми отговаряш извода да си е само за теб като не те интересуват дълбочините лично аз бих си взел от тази марка XP Deus.или Fisher F75 Limited Edition това са монетарите за мен
Не знам кои се бърка но от хора които не са работили с дадена машина не искам да се изказват неподготвени. По добре само да четете ако ли не просто прескочете тая тема и толкова НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПИШЕШ ПО ВСИЧКИ ТЕМИ Мисля че преди 2-3 години беше по добре в тоя форум от към разбирачи щото тогава такива като тебе или ги нямаше беше ги страх от ченгетата или още не знаеха какво е металдетектор а сега всички са СПЕЦИАЛИСТИ
колеги,не е нужно да се караме,аз от българските апарати признавам стрелките,говоря за дълбочина.трудно се работи,но свикнеш ли всичко е твое,на времето имах стрелка от ангел от русе всички,по съвременни колеги тогава имаха фишери,но всички ги биех на дълбочина,дори на орудено,но тяхното предимство,за времето си беше бързината,за това казвам,че няма супер апарат.
колеги,не е нужно да се караме,аз от българските апарати признавам стрелките,говоря за дълбочина.трудно се работи,но свикнеш ли всичко е твое,на времето имах стрелка от ангел от русе всички,по съвременни колеги тогава имаха фишери,но всички ги биех на дълбочина,дори на орудено,но тяхното предимство,за времето си беше бързината,за това казвам,че няма супер апарат.
Няма универсален апарат разбира се хората навънка/в белите държави / всеки търсач има поне по 2-3 апарата за различни обекти ,гори,поля,плаж,.....по леки ,по тежки почви /виж как дойдохме на едно мнение/ А за стрелките или гъдулките не стават за навсякъде питай някои от югозападна България дали работи стрелката там има хора от оня край в форума но тук в североизточна България направо къртят друг уред не ти трябва
между другото,ако намеря читава,спокойна и добра като моята ще си взема отново,това е класика,като ретро колите,в смисъл ти управляваш,всичко,но като колите,нямат екстри.
Не знам кои се бърка но от хора които не са работили с дадена машина не искам да се изказват неподготвени. По добре само да четете ако ли не просто прескочете тая тема и толкова НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ПИШЕШ ПО ВСИЧКИ ТЕМИ Мисля че преди 2-3 години беше по добре в тоя форум от към разбирачи щото тогава такива като тебе или ги нямаше беше ги страх от ченгетата или още не знаеха какво е металдетектор а сега всички са СПЕЦИАЛИСТИ
По спокойно,не се засягай толкова,просто си изказвам мнението,а ти не си човека,който да ми казва къде да го правя и какво да правя. Не съм казал,че съм разбирач,но да ми казваш,че не съм знаел какво е детектор е доста тъпо от твоя страна,след като нито ме познаваш,нито си ми виждал. Не искам да обидя никого и не се заяждам,просто това ми е мнението и щом не ти харесва,го игнорирай(не му обръщай внимание) !
По спокойно,не се засягай толкова,просто си изказвам мнението,а ти не си човека,който да ми казва къде да го правя и какво да правя. Не съм казал,че съм разбирач,но да ми казваш,че не съм знаел какво е детектор е доста тъпо от твоя страна,след като нито ме познаваш,нито си ми виждал. Не искам да обидя никого и не се заяждам,просто това ми е мнението и щом не ти харесва,го игнорирай(не му обръщай внимание) !
Може и да се видим и аз съм от ВАРНА като тебе когато искаш се обади на лични съобщения и ще ти дам възможност да пробваш Мохаремката ако имаш желание разбира се утре ще я взема от Еконта и после ще имаш право да пиши какви са ти впечатленията от машинката не ти харесва или ти харесва не се заяждам а ти предлагам да се увериш ЛИЧНО не от слухове на някои си там както искаш така го приеми само ти предлагам от колегиална гледна точка а че не се познаваме не е много сигурно лично може би не но имаме общи познати маи и общо ХОБИ
който търси намира
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 19, 2013 8:02 pm
Какво стана с новата мохаремка пробвахте ли я?
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 19, 2013 8:19 pm
adventurer написа:
Какво стана с новата мохаремка пробвахте ли я?
Аз утре ще излизам с нея за сега друг не е изявил желание да я пробва дано поне не вали утре
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Съб Апр 20, 2013 9:43 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти