Аз утре ще излизам с нея за сега друг не е изявил желание да я пробва дано поне не вали утре
За сега съм доволен все пак ми е първото излизане с нея но мога да кажа добра работа на терен нива дискована много спокоен уред , без паразитни сигнали,мек праг ,добра дискриминация като за бг.монетар грундира се лесно но в нивата бачкам на автомат за сега е това не съм мерил дълбочини
който търси намира
neron66 Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Авг 29, 2013 1:54 pm
[quote="maximus_kn"]Честита нова година и на Мохарем.Пожелавам му много успехи през новата година.Да е жив и здрав и да ни радва с неговите уреди.[/ колеги дайте ми тел.номер на мохарем , ако го иманякой
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Авг 29, 2013 2:25 pm
neron66 написа:
maximus_kn написа:
Честита нова година и на Мохарем.Пожелавам му много успехи през новата година.Да е жив и здрав и да ни радва с неговите уреди.[/ колеги дайте ми тел.номер на мохарем , ако го иманякой
Колега имаш го на нови съобщения късмет
който търси намира
Kolev Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Авг 29, 2013 9:51 pm
Преди години си купих една от първите платки на Мохарем. Поисках да е кит - платка със залята антена и получих супер работещ апарат за супер цена, който си вградих по мой вкус в кутия. Стана апарат кукличка. Супер коректно и способно момче, не като други изживяващи се като производители и пробутващи боклуци на хората, които дори един тестов клип не могат да заснемат. Някои хора имат златни ръце, а други си оставят ръцете. Моите най-добри пожелания, към Мохарем.
Mark Antoni Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Авг 31, 2013 9:08 am
а къде е Мухарем сега ?
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Авг 31, 2013 9:20 am
Mark Antoni написа:
а къде е Мухарем сега ?
Сега не го знам къде е може и да не се е събудил все пак е събота сутрин ,а те нали са млади и им се живее още на високо обороти като пистарки са . ШЕГИЧКА КОЛЕГА Работи си момчето прави си уредите и си траика
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Съб Авг 31, 2013 9:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Авг 31, 2013 9:28 am
Mark Antoni написа:
а къде е Мухарем сега ?
Колега и се казва МОХАРЕМсъс /О/не с /У/ не че е толкова от значение де Мухарем Сербезовски-е Сръбски певец и той е добър де
който търси намира
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Окт 11, 2013 8:17 am
adventurer написа:
Какво стана с новата мохаремка пробвахте ли я?
От два дни обикалям с новия Релакс . Много добра машина. С малката антена /22х18/ на замърсено е супер. Моят е с три копчета,фиксиран грунд. Чух,че Мохарем прави грундов апарат с малка кутия . Той също бил много по-добър от старите.
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Окт 11, 2013 11:40 pm
maximus_kn написа:
adventurer написа:
Какво стана с новата мохаремка пробвахте ли я?
От два дни обикалям с новия Релакс . Много добра машина. С малката антена /22х18/ на замърсено е супер. Моят е с три копчета,фиксиран грунд. Чух,че Мохарем прави грундов апарат с малка кутия . Той също бил много по-добър от старите.
Колега дай повече инфо! Писна ми да слушам само за Маската като за извънземен апарат.
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Окт 12, 2013 9:27 am
Моят не е извънземен,но ми харесва. Поръчах го с две сонди.Едната 22х18 за замърсено,а другата дд 32. С малката работи супер в замърсено. Между железата вади цветните сигнали. С нея най-дълбокия сигнал беше една капачка от ракия на трийсетина сантиметра. С голямата също се справи много добре,но за съжаление не попаднах на по-дълбоки сигнали. На следващите излети ,ако даде нещо ,което да ме заинтригува като дълбочина,ще ви пиша. Хареса ми,че е спокоен уред,има много добра дискриминация и със сигурност ще извади дълбоки сигнали. Ако иска някой да заповяда и ще види как работи.
Един мои приятел си поръча релакса тествахме го с антониан и и римски гвоздеи върху антониана дискриминацията е направихме та да отхвърля желязото и за наше учудване си даваше 100% цвят римският гвоздеи бе с дълъг 5см и широк колкото цигара за съжаление нямаше с какво да снимам и апарата е много стабилен на ход има добра дълбочина
Наистина дискриминацията е безупречна. Като дълбочина ще имам по-ясни впечатления другата седмица. Ще отида на място,където съм минавал със стария апарат на Мохарем. Там,ако има сигнали ще са само дълбоки.
Утре ще тестваме два апарата Relax около Кюстендил . Единият е с фиксиран грунд и антена DD 28. Другият е 2 в 1 и е с антена DD32. Ако има желаещи да тестват апаратите , да заповядат. Може да донесете и други за паралелен тест.
От три години има мохаремка така наречената 2в1!Дали може да му се направи малка рамка за търсене на самородно злато!Защото правих опити с рамката д32 но е голяма и тежка,немога да я провирам между камъни и драки!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Дек 22, 2013 7:59 am
Утре ще тестваме два апарата Relax около Кюстендил . Единият е с фиксиран грунд и антена DD 28. Другият е 2 в 1 и е с антена DD32. Ако има желаещи да тестват апаратите , да заповядат. Може да донесете и други за паралелен тест.
Колега тества ли ги ? Да повече инфо , ако имаш и видео. Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Колега тества ли ги ? Да повече инфо , ако имаш и видео. Сполай ти!
Тогава направихме два излета и беше интересно. Имаше и други апарати. Видео не сме правили,но след празниците пак ще се съберем и ще взема камера. Само времето да е с нас. Ще информирам кога ще излизаме и ако има желаещи да заповядат. Весели празници на всички и повечко късмет през новата година.