Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Ное 21, 2014 6:49 pm
jorodi написа:
Moharem написа:
Привет от Финландия ! Следя редовно форума.Отдаде ми се възможност да посетя тази страна за неопределено време. Реших да се възползвам. Живот и здраве на 17 декември се прибирам и продължавам дейността си с металдетектинга. Колега lizimaxy, желая ти здраве и обявявам публично,че като се прибера ще те възмездя с чисто нов уред Релакс. Ако не си доволен след това ми връщаш уреда ,а аз ще ти възстановя сумата от 300 лв. , каквато е цената на втора употреба уред, какъвто беше при мен. Желая успех на всички колеги !
Възмезди ме и мен с едно апаратче като си почнал, ама да му сложиш повече ТОНАЛ
колега Мохарем след 17 ще мога ли да се свържем по тела
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Ное 21, 2014 8:41 pm
lizimaxy написа:
Здрасти колега,коки то и мен ако знаеш как ме хвърлиха в храстите,и аз като тебе до гуша ми беше дошло от гаражните бангии,направо станах спонсор на Еконт,и реши жената да ме зарадва,за рожденния ми ден,с едно хубаво нещо,и това нещо е Гарет про,чисто ново ,и аз нали знам как е тука и ги питам тези от магазина,до тук добре обаче дали си имат тука сервиз,а те оооо ама то без сервиз тука ако няма нямало как да продават апаратите,е успокоиха ме,и аз с радост поръчах,и на другия ден хоп пратката дойде,да ама не,изпищя ми говорителя на апарата,обадих им се за повредата,и почнаха сега едни мъки,мъки ти казвам,така казаха да го пратя в София,а те после щели да го пратят в Германия,и немеца щял да го види как е дали е пипано или не,обаче тези от магазина ми казаха че нямало да е все пак безплатно,някаква малка сума щял съм да платя,след като получа обратно апарата си,и тази малка сума шяла да е е към 200,,,,300лв,е казвам аз колеги от де се навъдиха такива, бааааси ,бандити,обадих се в магазина поне говорителя да ми пратят и ги питам каква ще цената,ооооо 30лв,направо ми отрязаха главата,а аз ги питам абе хора вий редовно пиете ли си хапчетата,в обикновен електронен магазин този говорител струва 2,50лв,купих 2,,,какво да казвам тука са всичките едни смешници,а Мохарем е най на големия,и той един смешник,завлече ме с един чисто нов апарат,и сега се прави на дявол,ни пари обратно ни апарат,е на такива хора как им се казва,,апарата отиде при него не за ремонт,а да му слага още тонал,демек щеше да става двутонален,,,,о то каква стана,
Бат Лизимах ама пък и ти един късмет. Знаеш ли кое е най доброто българско, аз съм с него. Шест години и никакви ядове, два леки ремонта, на зарядното и ключето за турбото и двете по моя вина, отремонтирани за отрицателно време. И да знаеш, кеф цена няма. Поздрави.
Нали колега Petronii абе най - добре Мохарем да впрегне 2 3 елена в шейната и да тръгва от Финландия с чувала с подаръците и да мине през всеки един от нас ще му бъдем много благодарни
Мохаремчо е толкова коректен с клиентите си и никога не съм чул някой да се оплаква. Нещо сте се разминали сигурен съм, че нещата ще се оправят, защото гарантирам за него. Моля не ползвайте толкова краен език и обиди, а просто поддържайте коректен тон!
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Май 02, 2016 11:16 pm
Не съм имал проблеми с този производител-коректен е !
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Май 03, 2016 6:16 am
гущера написа:
Не съм имал проблеми с този производител-коректен е !
И аз съм нямал проблеми с Мохарем ,и дори до седмица чакам още един уред на по висока честота 14 kHz или на 16 kHz да ми изпрати