Заглавие: Детектор на Мохарем Пон Юли 20, 2009 1:37 pm
Колеги имах апарат на Мохарем. Нямаше ме известно време и го продадох , беше с две копчета.Останах доволен от детектора. Познати ми казаха че има втори модел и искам да питам някой работил ли е със другия модел който е с 4 копчета
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Дек 18, 2009 1:40 am
kuprqnov написа:
Колеги имах апарат на Мохарем. Нямаше ме известно време и го продадох , беше с две копчета.Останах доволен от детектора. Познати ми казаха че има втори модел и искам да питам някой работил ли е със другия модел който е с 4 копчета
и аз съм имам на мохарем с 2те копчета мн съм доволен този новия модел не съм го виждал на живо но съм чувал само хубави работи за него
gordianus Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Дек 25, 2009 4:33 pm
Последната промяна е направена от gordianus на Съб Дек 26, 2009 9:57 pm; мнението е било променяно общо 1 път
laki Консул
Заглавие: за апарат Пет Дек 25, 2009 8:40 pm
Последната промяна е направена от laki на Сря Яну 12, 2011 12:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 18, 2010 11:20 pm
НОВИЯТ С ЧЕТЕРТЕ КОПЧЕТА Е СУПЕР ПОНЕ ЗА МЕН ДАЖЕ СЕГА Е ПУСНАЛ 32 ДД АНТЕНА ПОРЪЧАЛ САМ СИ ОЧАКВАМ АНТЕНАТА С НЕТЪРПЕНИЕ ДА ВИДА КАК ШТЕ РАБОТИ
Гост Гост
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 19, 2010 1:01 am
човек си трае до едно време ..ама кат станат никовете повече от 2-3 админите трябва да предприемат нещо вече.. иначе рискуваме някой производители да станат щизофреници . не са хубави тези работи
поздрави
laki Консул
Заглавие: по темата Съб Юни 19, 2010 9:26 pm
Последната промяна е направена от laki на Сря Яну 12, 2011 12:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Авг 13, 2010 11:13 pm
Просто грешка в занаята.Извинявам се за написаното,но не съм направил точната настроика на апарата.
Последната промяна е направена от makedonski на Пон Авг 16, 2010 10:39 am; мнението е било променяно общо 1 път
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Авг 14, 2010 11:00 am
makedonski написа:
Колеги аз също работя с МОХАРЕМКА от новия модел с 4 копчета и с дд 32 антена,но останах разочарован след като го връщах на производителя два пъти за ремонт.Лично аз останах с друго впечатление колеги,спрямо ваще отзиви за металдетекторите от този модел.Дано следващият път да случа на МД,но ако взимам ще е фабричен.Успех.
И аз сам на товоето мнение колега!дават дефекти или нещо няма да е направено както трябва!
BG------------
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Авг 14, 2010 11:43 am
deadman_ написа:
makedonski написа:
Колеги аз също работя с МОХАРЕМКА от новия модел с 4 копчета и с дд 32 антена,но останах разочарован след като го връщах на производителя два пъти за ремонт.Лично аз останах с друго впечатление колеги,спрямо ваще отзиви за металдетекторите от този модел.Дано следващият път да случа на МД,но ако взимам ще е фабричен.Успех.
И аз сам на товоето мнение колега!дават дефекти или нещо няма да е направено както трябва!
Да може и да сте прави...Но какво означава "фабричен" че е правен във фабрика...?Като стана дума за фабрика то Голдин маск е правен във фабрика...
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Авг 14, 2010 11:56 am
pechkata написа:
deadman_ написа:
makedonski написа:
Да може и да сте прави...Но какво означава "фабричен" че е правен във фабрика...?Като стана дума за фабрика то Голдин маск е правен във фабрика...
Точно така Печка има един детектор в бг което е фабричен и това е маската!
BG------------
laki Консул
Заглавие: по темата за детектора Пон Авг 16, 2010 10:55 am
Последната промяна е направена от laki на Сря Яну 12, 2011 12:17 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mitko Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Сеп 16, 2010 9:46 am
kuprqnov написа:
колеги даите малко инфо за детектора на какви настроики работите
Ами той има само две копчета , един приятел взе при него такъв детектор и работи малко с него и бегло наблюдавах работата му. Едното копче дискриминация трябва да е някъде между 4-5 . върти се докато почне леко да реже желязото , второто е праг и трябва да се настрои на гранично появяване на звука , има и едно ключе отпред ,което се цъка когато е орудено , малко ми е погледа върху качествата му , защото трябваше да го върне обратно .
laki Консул
Заглавие: по темата Вто Ное 16, 2010 8:40 pm
Последната промяна е направена от laki на Сря Яну 12, 2011 12:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път