Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 9:05 pm
atina написа:
Тука пишките ли си мерите бе .... или споделяте наблюдения от уреди и производители
Извинявам се за спама колега
който търси намира
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 9:12 pm
https://www.youtube.com/watch?v=v3kFXh7zlbw
мислех,че си се светнал за тези запетаи ..и всичко в едно изречение ,ама явно не си от наи-досетливите Явно страдаш от"разчетворение на личността"
https://www.youtube.com/watch?v=nHATwgRlxX4
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 06, 2014 9:36 pm
sdsds написа:
https://www.youtube.com/watch?v=v3kFXh7zlbw
мислех,че си се светнал за тези запетаи ..и всичко в едно изречение ,ама явно не си от наи-досетливите Явно страдаш от"разчетворение на личността"
Виж щото са колеги и пишат от един комп единия ден единия пише на другия ден другия му отговаря https://www.imperio.biz/t7746p90-topic#98659 Щото нямат време за по едно кафе да се видят и да си поговорят /напиши му бележка и я залепи на компа пак става/сега точно е сезона на златните ние от Варна доматите ги ядем с колците а картофите с бомби ги вадим не знаем как е нали нали стига простотии ,поне аз спирам знаеш ли кои хотел се намира до почивната базата на полицията на златните колега alibaba.razboynika
който търси намира
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Мар 07, 2014 9:23 pm
alibaba.razboynika написа:
и ползваме служебен компютър,в офиса е,и който иска,или има работа го ползва,така че
-Я,кажи за кого работиш в зл. пясъци.??-ей охлюв, като си лепнал някакъв педераски аватар и си мислиш че плашиш някой ли??-я ми кажи ся ти как да се срещнем .....
Hadjiev Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Мар 07, 2014 10:28 pm
B.K. Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Мар 07, 2014 11:39 pm
ти май се бъзикаш с нас,работното ни място е цялото черноморско крайбрежие,не мога да кажа утре къде ще бъдем,шефа има вериги от хотели по морето,и където стане проблем,ние отиваме и оправяме проблема,а ти вечно няма да се криеш под полата на жена си,все някой ден ще си подадеш главата от там,имам и профил във фейсбук,там имам снимки с цялата бригада,,,,сопаджии,,,че такива като теб са,,,,,,,гола вода,мисля че се изразих правилно,да ни разбереш и без по вече да се заяждаш с нас,културно ти го казваме,щото после шефа може да вземе нещата на лично,
Приятел ,стига ве ,плашиш ме . Това дето го пишеш не е много достоверно , но каквато и да е истината това твоето си е помиярска работа .
Аз лично съм бил свидетел на много добра производителност на Мохаремка .
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Мар 08, 2014 10:24 pm
kopa4 написа:
и ползваме служебен компютър,в офиса е,и който иска,или има работа го ползва,така че
-Я,кажи за кого работиш в зл. пясъци.??-ей охлюв, като си лепнал някакъв педераски аватар и си мислиш че плашиш някой ли??-я ми кажи ся ти как да се срещнем .....
Колега "момчето" е от вашия край но иска да се прави на Варненец
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Мар 12, 2014 3:08 pm
Днес направихме една разходка ,но е много кално. Ако времето е с нас,до два дни ще може да се организираме и да направим обещания тест на RELAX DETECTOR .
кирката Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Мар 15, 2014 7:18 pm
[quote="maximus_kn"]Днес направихме една разходка ,но е много кално. Ако времето е с нас,до два дни ще може да се организираме и да направим обещания тест на RELAX DETECTOR .[/quote] днеска е 3ти ден да чакаме ли още, или сега е много топло
Око да види,ръка да пипне.
saiganica Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Мар 15, 2014 11:44 pm
Нещастници,що хулите човека който казва истината,защо ми го защитавате тоя ******чо,,,мохарем,ами мене колко пъти ме ,,уши,,с едни пари,уж дава гаранции на апаратите си,но като се повреди апарата и си плащаш като поп за ремонта,а ония хора ги познавам,не е един и същ човек,двама различни човека са,и са женени и имат деца,кой е ****** не знам,обаче не са те а май си ти наско,,,със тези хора се виждаме на съборите,и тебе наско те познавам кой си как се казваш и от къде,така че внимавай какво говориш за хора които не ги познаваш извън форума,единя е борец,а за другия няма да ти кажа щото ,,,,ако си мераклия мога да те запозная с тях,а пирата ми звъни,е,,и имал голяма желание да се срешне на някой събор,,,че да си поговорите на 4 очи,,и аз съм навит,и тогава да се разбере кой е ****** и кой не е ,,,
Като сте толкова СТРАШНИ защо не отидете при Мохарем лично да се оправяте ами тука мускули показвате?????
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Мар 17, 2014 9:06 am
Трябваше да пристигнат колеги от друг град,но не дойдоха. За това се забавихме. Искаха да сравним машините , с които те работят. Времето е идеално за работа. Ще има видео , на което ще се види как работи. Далеч съм от мисълта да правя реклама , или обратното на апарата . Има си предимства и недостатъци,които ще се покажат.Ако някой е толкова нетърпелив,или иска да види ,нека заповяда. Няма да върна никой. Който иска да тества , да заповяда.Само един колега прояви интерес,но той не можа да дойде с неговите хора.Ще е по-добре,когато има и други колеги на теста .
pirat1944 Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 20, 2014 8:48 pm
какво сте се заяли с човека апаратите на мохарен не стават какво да ви разправям по вече а за табани изобщо пък не стават,проверено е така че май има тука хора които се правят на герои като копача и тем подобни и що не се видим бе копач щом си толкова ербап я кажи къде да се видим че май се правиш на мъж а искаш май да гризнеш някое дърво*******гъотверен
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Мар 20, 2014 10:36 pm
pirat1944 написа:
какво сте се заяли с човека апаратите на мохарен не стават какво да ви разправям по вече а за табани изобщо пък не стават,проверено е така че май има тука хора които се правят на герои като копача и тем подобни и що не се видим бе копач щом си толкова ербап я кажи къде да се видим че май се правиш на мъж а искаш май да гризнеш някое дърво*******гъотверен
Не се занимавай с maximus_kn гейче pirat1944 щото той вече ще те изтърбуши от към отзад нема да те бави Другите все се съобразяваме малко с твоите психо отклонения , но колегата няма да ти прости ,отиди при него в Кюстендил и ще си посрещнеш пролетта както ти се полага
който търси намира
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Мар 23, 2014 9:02 am
И аз вече съм s Мохарем.уж времеено но ще видим.Представи се повече от добре
Hadjiev Легионер
Заглавие: ? Нед Апр 20, 2014 12:56 am
ас о4аквам клип и сравнениа на релакс които са обе6тани от бая одавна...я сподлете тоя релакс има ли не6то по добро от мохаремка ??? кви са предимствата ))
kokolino Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 13, 2014 3:58 pm
колеги,моля спешно за някакъв номер на мухарем.Номерата на които му звънях са изключени.А ми се развали машината.Някой ако може да помогне предварително благодаря
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 13, 2014 4:31 pm
kokolino написа:
колеги,моля спешно за някакъв номер на мухарем.Номерата на които му звънях са изключени.А ми се развали машината.Някой ако може да помогне предварително благодаря
Мохарема не си е в БГ,каза ми ,че по-някое време на декември ще се завърне!
kokolino Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 13, 2014 5:49 pm
благодаря колега за бързата реакция
adminn Admin
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 13, 2014 6:39 pm
Абе аз един път я пращах на ремонт ама като си я получих,пак не вървеше добре,и си купих фишер ф 75 и тази я оставих. На всичко отгоре си поръчах голяма пита и тя не работи добре, защото е изметната.Язък за 500 те лева. сега реших да я правя то пък няма сервиз,мъка!!!!!!!!!!!!!!Българска работа.
гущера Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 20, 2014 10:03 pm
kokolino написа:
Абе аз един път я пращах на ремонт ама като си я получих,пак не вървеше добре,и си купих фишер ф 75 и тази я оставих. На всичко отгоре си поръчах голяма пита и тя не работи добре, защото е изметната.Язък за 500 те лева. сега реших да я правя то пък няма сервиз,мъка!!!!!!!!!!!!!!Българска работа.
Нямам намерение или личен интерес да защитавам или да вземам страна ,но мисля,че на всеки може да му се наложи да отсъства и да лиши някого от внимание... важното е да сме живи и здрави и да сме късметлии!!! Поздрави!
lizimaxy Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Ное 21, 2014 12:03 pm
Здрасти колега,коки то и мен ако знаеш как ме хвърлиха в храстите,и аз като тебе до гуша ми беше дошло от гаражните бангии,направо станах спонсор на Еконт,и реши жената да ме зарадва,за рожденния ми ден,с едно хубаво нещо,и това нещо е Гарет про,чисто ново ,и аз нали знам как е тука и ги питам тези от магазина,до тук добре обаче дали си имат тука сервиз,а те оооо ама то без сервиз тука ако няма нямало как да продават апаратите,е успокоиха ме,и аз с радост поръчах,и на другия ден хоп пратката дойде,да ама не,изпищя ми говорителя на апарата,обадих им се за повредата,и почнаха сега едни мъки,мъки ти казвам,така казаха да го пратя в София,а те после щели да го пратят в Германия,и немеца щял да го види как е дали е пипано или не,обаче тези от магазина ми казаха че нямало да е все пак безплатно,някаква малка сума щял съм да платя,след като получа обратно апарата си,и тази малка сума шяла да е е към 200,,,,300лв,е казвам аз колеги от де се навъдиха такива, бааааси ,бандити,обадих се в магазина поне говорителя да ми пратят и ги питам каква ще цената,ооооо 30лв,направо ми отрязаха главата,а аз ги питам абе хора вий редовно пиете ли си хапчетата,в обикновен електронен магазин този говорител струва 2,50лв,купих 2,,,какво да казвам тука са всичките едни смешници,а Мохарем е най на големия,и той един смешник,завлече ме с един чисто нов апарат,и сега се прави на дявол,ни пари обратно ни апарат,е на такива хора как им се казва,,апарата отиде при него не за ремонт,а да му слага още тонал,демек щеше да става двутонален,,,,о то каква стана,
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Ное 21, 2014 1:17 pm
Това е България,не се чуди.
Moharem Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Ное 21, 2014 4:47 pm
Привет от Финландия ! Следя редовно форума.Отдаде ми се възможност да посетя тази страна за неопределено време. Реших да се възползвам. Живот и здраве на 17 декември се прибирам и продължавам дейността си с металдетектинга. Колега lizimaxy, желая ти здраве и обявявам публично,че като се прибера ще те възмездя с чисто нов уред Релакс. Ако не си доволен след това ми връщаш уреда ,а аз ще ти възстановя сумата от 300 лв. , каквато е цената на втора употреба уред, какъвто беше при мен. Желая успех на всички колеги !
jorodi Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Ное 21, 2014 5:12 pm
Moharem написа:
Привет от Финландия ! Следя редовно форума.Отдаде ми се възможност да посетя тази страна за неопределено време. Реших да се възползвам. Живот и здраве на 17 декември се прибирам и продължавам дейността си с металдетектинга. Колега lizimaxy, желая ти здраве и обявявам публично,че като се прибера ще те възмездя с чисто нов уред Релакс. Ако не си доволен след това ми връщаш уреда ,а аз ще ти възстановя сумата от 300 лв. , каквато е цената на втора употреба уред, какъвто беше при мен. Желая успех на всички колеги !
Възмезди ме и мен с едно апаратче като си почнал, ама да му сложиш повече ТОНАЛ