Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 20, 2011 11:53 pm
кирката написа:
Ае стига сте го хвалили тоя Мохарем,нали съм виждал колко са добри неговите мд.(например моята гадулка е по добър)казвам ви от опит.
По всичко личи,че имаш доста голям опит и познаваш добре Мохарем и неговите уреди. Разкажи ни с кой от моделите си работил.
кирката Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Май 21, 2011 9:50 am
две копчета беше
Око да види,ръка да пипне.
saiganica Легионер
Заглавие: гадулката!!!! Нед Май 22, 2011 10:19 pm
И кво-с две копчета само такали да те разбирам? Ще тикажа само едно-когато имаш такъв уред му знаеш копчетата(броя)Така че още веднъж колко копчета(ключета)Има последния модел на Мохарем???
iskren1974 Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Май 25, 2011 9:00 am
Здравейте колеги!не искам да обиждам Мохарем или други БГ производители на мд.,но аз също съм скептично настроен към тези самоделки.цената 600лв. не отговаря на качеството,реално този апарат не трябва да се продава за повече от 200лв.имам една ЕНИГМА в къщи и знам за какво става на въпрос.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Май 25, 2011 9:20 am
Като имаш Енигма,защо не пишеш в темата за Енигмата ?! Много хора работят с Енигми и също знаят за какво става въпрос. Много важно е, търсачът да знае да работи с уреда,който има !
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Май 25, 2011 9:42 am
iskren1974 написа:
Здравейте колеги!не искам да обиждам Мохарем или други БГ производители на мд.,но аз също съм скептично настроен към тези самоделки.цената 600лв. не отговаря на качеството,реално този апарат не трябва да се продава за повече от 200лв.имам една ЕНИГМА в къщи и знам за какво става на въпрос.
Не знам защо мислиш така реално погледнато един уред се прави от лист хартия до завършен вид минимум за 10 дни макар да си набавил всички компоненти и по колко надница се полага на майстора и нерви да пълна настройка на уреда за да работи добре - така че не коментирайте това за което не знаете как става на практика...
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Май 25, 2011 11:11 am
pechkata написа:
един уред се прави от лист хартия до завършен вид минимум за 10 дни макар да си набавил всички компоненти и по колко надница се полага на майстора и нерви да пълна настройка на уреда за да работи добре - така че не коментирайте това за което не знаете как става на практика...
Пич, Хенри Форд отдавна измисли конвейера.
iskren1974 Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Май 25, 2011 12:26 pm
колега pechkata аз съм от Габрово и тук самоделките струват нови по 200лв.с гаранция и опция да го тестваш преди да го платиш.следовадетелно себестойноста на апарата е доста под 200лв.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Май 25, 2011 1:15 pm
iskren1974 написа:
колега pechkata аз съм от Габрово и тук самоделките струват нови по 200лв.с гаранция и опция да го тестваш преди да го платиш.следовадетелно себестойноста на апарата е доста под 200лв.
даи да ги видим нови с гаранция по 200лв колега само 50лв ти струват само батериите стик и тои е сигорно толко антена и тя горе долу толко и за труд а в кутията слагат ли нещо че май не остават пари за нея
не съм в час с цените но аз така го виждам
saiganica Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Май 25, 2011 10:39 pm
iskren1974 написа:
Е твоята енигма-(не я пиша с главни)можели да улови сребърна обица с диаметър Ф8 на 36см!!!!! Ще я улови ама друг път!Защото е за 200лв ! С поздрав!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Май 25, 2011 11:59 pm
iskren1974 написа:
А познайте кой ги прави тия детектори по 200 лв. ?
а) iskren1974 б) iskren1974 в) iskren1974
iskren1974 Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 26, 2011 9:33 am
не произвеждам апарати!апелирам колегите,които са решили да си купят апарат да не повтарят моята грешка със самоделките,така си погребват парите.не искам да обидя бг производителите,но те се оляха,надминаха с цени фабрични апарати с много по добри параметри на марки наложили се на световния пазар от 50г.
iskren1974 Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 26, 2011 9:39 am
енигмата я купих преди 4г. за 400лв. и хваща въздушно 50 ст. на 25см. с мъка
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 26, 2011 1:03 pm
iskren1974 написа:
Кой фабричен уред за 400 лв, ще накаже българския ? Останаха 2 дни до събора.Там ще има всякакви апарати и ще може да се сравнят.
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 26, 2011 1:09 pm
maximus_kn написа:
iskren1974 написа:
Кой фабричен уред за 400 лв, ще накаже българския ?
АЦЕ 250 със SEF сондата , Fisher F2 със SEF сонда или със Nel Tornado , може да излезе малко повече от 400 лв ,но си заслужават апаратите за тези пари който струват
iskren1974 Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 26, 2011 2:52 pm
напълно съм съгласен с колегата trakieca
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 26, 2011 3:02 pm
Този дебат може да продължи тук https://www.imperio.biz/t1806-topic Показан е тест на български и чужд детектор . Да не спамиме темата на Мохарем.
ztec Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 26, 2011 3:24 pm
iskren1974
Каква енигма имаш. Кажи нещо повече за нея.Например кой модел е ПРОДАВАШ ЛИ Я.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 26, 2011 9:46 pm
trakieca написа:
maximus_kn написа:
iskren1974 написа:
Кой фабричен уред за 400 лв, ще накаже българския ?
АЦЕ 250 със SEF сондата , Fisher F2 със SEF сонда или със Nel Tornado , може да излезе малко повече от 400 лв ,но си заслужават апаратите за тези пари който струват
http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=261&osCsid=6d23e903a8d064a458cf7136ddd10175 590 ЛВ не 400лв
http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_45&products_id=183 а това 600лв не 400лв
не са маи за 400лв за 400 е това http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_53&products_id=178 и товаhttp://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_45&products_id=125
само незнам коя БГ машинка ще тият
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 27, 2011 1:47 am
Vсъщност напоследак чувам добри отзиви за мохаремките колеги,и се замислям дали да си продам викинга макар че съм мо свикнал.не е лоша машина ма като гледам какви фанастантични дълбочини гоните,,,
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 27, 2011 3:04 am
VIKING написа:
Vсъщност напоследак чувам добри отзиви за мохаремките колеги,и се замислям дали да си продам викинга макар че съм мо свикнал.не е лоша машина ма като гледам какви фанастантични дълбочини гоните,,,
не само пиша това което знам взами АЦЕ 250 Fisher F2 и ги тестваи с БГ машимки и пиши тогава. и ти пиша БГ машини не Мохаремките/Енигмите/Миладинките/Маските.......всеки решава с къкво да работи
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 27, 2011 3:27 am
e добре колега мохаремките какво са ..миладинки ,маски или енигми.МИСЛЯ че са нещо различно .мохаремките работят и н Уродено
ztec Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 27, 2011 6:10 am
VIKING написа:
e добре колега мохаремките какво са ..миладинки ,маски или енигми.МИСЛЯ че са нещо различно .мохаремките работят и н Уродено
Станимирки са
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 27, 2011 10:18 am
VIKING написа:
колега ако работиш с това https://www.youtube.com/watch?v=j7wQ1asl_64&feature=player_embedded#at=233
Имам мохаремка две в едно,имах и станимирка от по старите.Нарочно отворих мохаремката и нямат нищо общо с по старата станимирка.ПЛАТКИТЕ СА НАПЬЛНО РАЗЛИЧНИ ДАЖЕ МОХАРЕМКАТА Е С ДВЕ ПЛАТКИ В КУТИЯТА.