И,аз следя темата от известно време,ама нема видео-само приказки от шехерезада
Защо ти е видео ?! В Кюстендил има поне 4 апарата на Мохарем.До колкото знам всички си работят и никой не говори за продаване. Заповядай и ще видиш на място как работят. Това е идея и за една сбирка в нашия град. Ако има желаещи да заповядат. Аз мога да подготвя вкусна скара.Ракията си я носете .
Опа появи се и новия уред на Мохарем или вече под името RELAX https://www.facebook.com/pages/Relax-Detectors/130596433773583 Гледам че е направил и клип с моя уред но не знам дали може да се пусне да не каже някои че е реклама, а аз искам да се похваля с новата си машинка само
който търси намира
pavli_q Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 12, 2013 12:17 pm
nasko75 написа:
Опа появи се и новия уред на Мохарем или вече под името RELAX https://www.facebook.com/pages/Relax-Detectors/130596433773583 Гледам че е направил и клип с моя уред но не знам дали може да се пусне да не каже някои че е реклама, а аз искам да се похваля с новата си машинка само
solid Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 12, 2013 9:29 pm
колега G-klasa защо със руснаците мохаремката във гората не се доказа,подобаващо.
solid Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 12, 2013 9:34 pm
на събора,хвана монета на 45см/приблизително/,а в гората не можа.
solid Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 12, 2013 9:37 pm
искам да поясня,нищо против,производителя,но,всеки детектор,има плюсове и минуси.няма идеален.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 12, 2013 10:33 pm
Искате да кажете че разлика от място на търсене и почвите не трябва да оказват влияние на уреда или не ви разбрах дали си в Бургас или Варна не трябва да има значение най лютата и най леката почва един колега е писал на Владо маската да му направи уред за Бургас Golden Mask 4W Pro Владо можеш ли да ми направиш един такъв да работи край бургас пък било и на 10-15сма в Варна съм сигурен че ще лови и на 30-40 см но тук всичко работи
който търси намира
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 12, 2013 10:41 pm
nasko75 написа:
Искате да кажете че разлика от място на търсене и почвите не трябва да оказват влияние на уреда или не ви разбрах дали си в Бургас или Варна не трябва да има значение най лютата и най леката почва един колега е писал на Владо маската да му направи уред за Бургас Golden Mask 4W Pro Владо можеш ли да ми направиш един такъв да работи край бургас пък било и на 10-15сма в Варна съм сигурен че ще лови и на 30-40 см но тук всичко работи
Червеният цезар може всичко , така, че не подлагай на съмнение възможностите му!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 12, 2013 10:43 pm
solid написа:
искам да поясня,нищо против,производителя,но,всеки детектор,има плюсове и минуси.няма идеален.
само с това съм съгласен с тебе за сега
който търси намира
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Апр 13, 2013 8:36 am
solid написа:
на събора,хвана монета на 45см/приблизително/,а в гората не можа.
Детекторите със фиксиран грунд-баланс не работят правилно на неравен терен - в гората е неравен шумата попълва неравностите и терена става видимо равен а не е така... Силата на тези детектори е на чим или на поникнало жито на останалите терени клякат драстично...
solid Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Апр 13, 2013 9:48 am
печка,мохаремката която е на клипа е със ръчен грунд,погледни добре,пак говориш глупости.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Апр 13, 2013 9:53 am
solid написа:
печка,мохаремката която е на клипа е със ръчен грунд,погледни добре,пак говориш глупости.
Не коментирам клипа.. А коментирам детектор със фиксиран грунд-баланс... Щом меслиш че са глупости - така да е...
До майстора Мухарем,колко време може да работиш реално със слушалки на този издут праг преди да полудееш а ? Окей,монетите ги слагаш в джоб и така трябва ,но при всеки сигнал който проверяваш минавай на кръст да видим дали на ще има сигнал и в двете посоки.И преди да снимаш мини поне 10 метра от терена да видим как ще се държи детектора.Нямал съм Мохаремка,и не знам как работи в действителност но от това което видях на клипа не съм впечетлен!
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Апр 14, 2013 12:11 am
Правилно,машината е прекалено издута и съм сигурен,че при всеки допир и с най малката вейка,клонче,папрат ще издава паразитни сигнали и ще е крайно не спокойна. И стига с тия полигонни тестове,че вече не сме балъци! Крайно време е нашите родни производители /коИто между другото правят доста по добри машини от западните за ценовия клас/ да спрат с тия полигони и да си рекламират машините на реален терен и на ход ! Никой от нас не си купува МД да си играе с него на полигон,а го купува да търка по къра,в гората и нивята както и на плажа.Така,че можете да впечетлите някой съвсем,ама съвсем начинаещ с тия полигони и джобове. Извинявам се на всички родни производители за поста,нищо лично,но все пак вие малко или много се храните от нас така,че хайде вече бъдете реални и спрете с рекламните си трикове,МОЛЯ ВИ !!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Апр 14, 2013 1:48 am
buntar.1971 написа:
Правилно,машината е прекалено издута и съм сигурен,че при всеки допир и с най малката вейка,клонче,папрат ще издава паразитни сигнали и ще е крайно не спокойна. И стига с тия полигонни тестове,че вече не сме балъци! Крайно време е нашите родни производители /коИто между другото правят доста по добри машини от западните за ценовия клас/ да спрат с тия полигони и да си рекламират машините на реален терен и на ход ! Никой от нас не си купува МД да си играе с него на полигон,а го купува да търка по къра,в гората и нивята както и на плажа.Така,че можете да впечетлите някой съвсем,ама съвсем начинаещ с тия полигони и джобове. Извинявам се на всички родни производители за поста,нищо лично,но все пак вие малко или много се храните от нас така,че хайде вече бъдете реални и спрете с рекламните си трикове,МОЛЯ ВИ !!!!
Колега не че защитавам определен БГ. производител но съм работил с всички от топ 5 БГ уреди така да се кажем и с малко западни и мога да ти споделя от личен опит ,че западен уред в този ценови клас 400-600 лв не може да се опре на нашите БГ машинки А да ти задам един въпрос мислиш ли примерно че твоя уред които си сложил под аватара си Металотърсач Teknetics T2 LTD реална стойност струва 1500лв щото аз не мисля че не струва толкова,ако струваше 500-600 лв повярвай ми че 80%от търсачите щяха да работят с фабрични машини и пак щяха да ги сменят щото щяха да търсят повече дълбочина и накрая отново всички се спират на Minelab GPX-5000 това е реалността ако ме разбра
който търси намира
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Апр 14, 2013 9:24 am
незнам какво не и харесвате на мохаремката работили ли сте с нея вобще или само гледате клипчета това е един от най-добрите апарати сравнение цена качество защо не се продават мохаремки като са калпави според вас
solid Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Апр 14, 2013 10:30 am
колега,за мен не са калпави машини,дори ми харесват,но ме нерви това,че ги изкарват едва ли не перфектни,пак казвам няма идеална машина.
solid Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Апр 14, 2013 10:37 am
и не гледам само клипчета,мой приятел със който търкаме има мохарем ,наистина е добра,но пак казвам не може да се говори уникална или перфектна.когато се говори за дадена машина е добре да се споменават и минусите на апарата за да меже всеки който иска такъв апарат,да знае какъв му е недостатъка.
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Апр 14, 2013 10:57 am
Най-добрия детектор спрямо цена-качество е станимирката с две копчета,който е работил с него знае за какво говоря,а мохарем е взаимствал точно от там.
7879 likes this post
buntar.1971 Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Апр 14, 2013 11:33 am
nasko75 написа:
buntar.1971 написа:
Колега не че защитавам определен БГ. производител но съм работил с всички от топ 5 БГ уреди така да се кажем и с малко западни и мога да ти споделя от личен опит ,че западен уред в този ценови клас 400-600 лв не може да се опре на нашите БГ машинки А да ти задам един въпрос мислиш ли примерно че твоя уред които си сложил под аватара си Металотърсач Teknetics T2 LTD реална стойност струва 1500лв щото аз не мисля че не струва толкова,ако струваше 500-600 лв повярвай ми че 80%от търсачите щяха да работят с фабрични машини и пак щяха да ги сменят щото щяха да търсят повече дълбочина и накрая отново всички се спират на Minelab GPX-5000 това е реалността ако ме разбра
Колега,явно когато си чел поста ми не си си дал труда да го прочетеш както е написан,или просто си разбрал от него това което ти искаш да разбереш! Никъде в поста си не съм казал лоша дума за БГ производител,напротив написъл съм че в тоя ценови клас в който са,са доста по добри от фабричните западни уреди! Но,въпроса е да си рекламират уредите на терен в реални условия,стига вече с тия полигони и с тия прекалено издути и не стабилни машини. Аз също съм работил с доста БГ машинки и познавам техните възможности доста добре,и от този мой практически опит казвам,че са доста по добри от западните фабрични събратя,но пак подчертавам,че става въпрос за база на сравнение в класа си в който са ! Не може да сравниш машини от класа на Ф75,Т2 ЛТД,Експлолер, и т.н. с нашите БГ производства. Просто няма база за сръвнение в много показатели. И в заключение пак ще кажа: Нашето родно производство си е наше и трябва да си го уважаваме и тачин,и не само че си е наше а защото е доста по добро от много вносни. Но нека когато говорим и пишем за една марка и модел да напишем и нейните не достатъци а не само колко велика е,че няма съвършена машина поне за сега на тоя свят,все нещо и липсва ! С поздрав и късмет на всички !