Точно.Ще работиш на дискр.малллллко след 5 и никви проблеми.Този апарат има невероятна дискриминация.Абсурд е да ти дава рим.пирон за цвят.
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 08, 2011 10:51 am
laki написа:
Точно.Ще работиш на дискр.малллллко след 5 и никви проблеми.Този апарат има невероятна дискриминация.Абсурд е да ти дава рим.пирон за цвят.
Това се получава така защото е кован.... кален
Kъсмет на всички!
saiganica Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 08, 2011 8:36 pm
Това се получава така защото е кован.... кален[/quote] Възможно е!Защото българските,и късно визант. са почти разрушени а римските и във водата са си гладки!Първите след кръстосване веднага пропукват а въпросните пиу,пиу като цветно! Мисля че е рано за заключения докато несе научи човек на тънкостите на този уред! Успех на всички и не само цветни сънища а и сигнали! !
Невероятно антониан на 30 санта в активна почва това е наи якия БГ уред които сам имал и виждал на пазара.....! на човека които ми го направи "Мохарем"
Невероятно антониан на 30 санта в активна почва това е наи якия БГ уред които сам имал и виждал на пазара.....! на човека които ми го направи "Мохарем"
антониана както диаметур какъв е сребърен или бронз
Невероятно антониан на 30 санта в средна активна почва това е наи якия БГ уред които сам имал и виждал на пазара.....! на човека които ми го направи "Мохарем"
Колега бях със Fisher F5 сега сам с уред на Мохарем, специално изпалнение и няма друг такав това са думи на маистора и му свалям шапка за поизведението което ми направи!
Колега бях със Fisher F5 сега сам с уред на Мохарем, специално изпалнение и няма друг такав това са думи на маистора и му свалям шапка за поизведението което ми направи!
направи му една снимка да го видим този мохарем някои клип
Защо си мисля че ти си Мохарем, и се криеш под друг ник пак
лъжеш се
laki Консул
Заглавие: по темата Съб Апр 30, 2011 9:42 pm
Златко ,златкоооо пак си в заблуда.Мохарем отдавна не е письл в този форум под какьвто и да е ник.Аз отдавна имам негов апарат и доста сьм говорил за него ама нали все невярвате.Като не вярвате останете си в заблуда и продьлжавайте да си вземате разни гаретчета и фишерчета ниськ клас.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 01, 2011 11:34 am
Както ти каза колегата "laki" си в заблуда.Мохарем отдавна не е писъл в този форум и няма да пише!заради идиоти които не знаят какво си тарсят!аз намерих това което искам и нямам повече коментари!
BG------------
trakieca Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 01, 2011 4:43 pm
Добре колеги, направете клипове да видим как се справя на силно орудено Мохаремка Special Edition и тогава ще повярваме на приказките във форума ,защото не може само да се говори за един и друг апарат колко бил добър от други и т.н. за фабричните си имаме достатъчно клипове а за гаражните няма , даже и за Миладинка няма заснет нито един клип как работи а пак почти в цяла България колегите търсят със Миладинка
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 01, 2011 4:53 pm
trakieca написа:
Добре колеги, направете клипове да видим как се справя на силно орудено Мохаремка Special Edition и тогава ще повярваме на приказките във форума ,защото не може само да се говори за един и друг апарат колко бил добър от други и т.н. за фабричните си имаме достатъчно клипове а за гаражните няма , даже и за Миладинка няма заснет нито един клип как работи а пак почти в цяла България колегите търсят със Миладинка
Колега ела да ти покажа на живо как работи и на силно уродено!Вземи си обаче и твоя апарат!Няма смисал от клипове истината е само реалноста!