Имам мохаремка две в едно,имах и станимирка от по старите.Нарочно отворих мохаремката и нямат нищо общо с по старата станимирка.ПЛАТКИТЕ СА НАПЬЛНО РАЗЛИЧНИ ДАЖЕ МОХАРЕМКАТА Е С ДВЕ ПЛАТКИ В КУТИЯТА.
magnetron! Преторий
Заглавие: MD Пет Май 27, 2011 3:29 pm
laki написа:
Имам мохаремка две в едно,имах и станимирка от по старите.Нарочно отворих мохаремката и нямат нищо общо с по старата станимирка.ПЛАТКИТЕ СА НАПЬЛНО РАЗЛИЧНИ ДАЖЕ МОХАРЕМКАТА Е С ДВЕ ПЛАТКИ В КУТИЯТА.
Eто я платката на тази "Мохаремка",толкова приказки изприказвахте, всеки си хвали своето магаре .
magnetron! Преторий
Заглавие: мд Пет Май 27, 2011 3:46 pm
Платката на Мохаремката [url= ] [/url]
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 29, 2011 9:40 am
Имаше ли някой на събора с Мохаремка ? Някъде четох,че лично Мохарем ще ходи на събора и ще представи новото произведение.
laki Консул
Заглавие: по темата Нед Май 29, 2011 9:56 am
Ха сега кажете кой е номер едно??????
kopa4 Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 29, 2011 6:46 pm
laki написа:
Ха сега кажете кой е номер едно??????
Ти нали беше там, я кажи
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 29, 2011 7:36 pm
maximus_kn написа:
Имаше ли някой на събора с Мохаремка ? Някъде четох,че лично Мохарем ще ходи на събора и ще представи новото произведение.
Бил е , видях го на едно видео на тв 7 в новини. Мене ме е много яд,че не можах да отида , нашата фирма ни опнаха събота и неделя на отработване. Сега тези,които са били да кажат кой е се е представил най-добре.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 29, 2011 7:41 pm
Petronii написа:
maximus_kn написа:
Бил е , видях го на едно видео на тв 7 в новини. Мене ме е много яд,че не можах да отида , нашата фирма ни опнаха събота и неделя на отработване. Сега тези,които са били да кажат кой е се е представил най-добре.
МОхаремката колега петронии.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 29, 2011 7:50 pm
За съжаление самата организация на тестовете беше доста слаба - но това на този етап изобщо не е проблем, защото основната цел е популяризиране на хобито, а не толкова техническа. За това самия аз търпя критика, на сладващия събор трябва да се отбележи крачка напред в това отношение. Значи системата беше следната: Трима колеги просто изкопаха една дупка в относително чиста част на терена и направиха две перпендикулярни дупки в една от страните.
Проблемът беше, че въпросните дупки бяха на по 3-4 см. навътре и сложените метали не бяха достатъчно навътре. Почвата я измерих с един Fisher F75 и видях, че не беше много, но све пак орудена. Така стана, че всеки апарт с по-голяма сонда правеше тестове практически без да е грундиран и затова апарати с по-малки сонди даваха по-добри редултати. Не това беше доста некоректен тест, но е начало...
Безплатна доставка до всяка точка на страната. www.mdetectors.bg 12 ГОДИНИ С ВАС!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Май 30, 2011 10:40 pm
Това ми звучи като на футболен мач при силен дъжд.Нашите футболисти не можаха да играят,защото дъжда беше проливен.А за другия отбор беше сухо?! Та и вие така дупките ви пречат,почвата ви пречи,само на Мохаремката и на Пирата нищо не им пречеше.Оня Мерчевия скъса нервите на всички с неговото грундиране.На човека с камерата не му стигна паметта на картата,за да снима цялото грундиране на апарата с 13 копчета.После тестовете били некоректни.Едни могат - други не !
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Май 30, 2011 10:49 pm
mercev gi testva na svou poligon na sibora bese trudno imase po dobri
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 03, 2011 8:37 pm
magnetron! написа:
Какво я направи тая платка , работи ли на някой апарат или така стои.
naskokz Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 03, 2011 9:58 pm
Мохаремката ги би всичките,апарата е супер.
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 03, 2011 11:45 pm
Все пак не забравяйте че най добрите майстори не бяха на събора.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 04, 2011 6:46 am
vanhalen написа:
Все пак не забравяйте че най добрите майстори не бяха на събора.
Кои са те? другия път ще изпратим човак да ги докара
то щом Ахмед Мерчев с BLISSTOOL беше там ти кои искаш да доиде повече
magnetron! Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юни 04, 2011 10:18 am
Petronii написа:
magnetron! написа:
Какво я направи тая платка , работи ли на някой апарат или така стои.
Снимката на платката беше качена някъде от Мохарем и аз съм я свалил преди 1..2години и сега я качих да имате горе долу представа за платката (и схемата),защото много коментари имаше на тази тема.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Юни 16, 2011 11:56 am
Хаиде спрете да говорите за Мохарем глупости!Тои присаства на сабора и доказа че апарата които е сатворил работи безуречно за ралика oт други апарати и маистори!МОХАРЕМ СЕ ДОКАЗА СВАЛЯМ МУ ШАПКА
BG------------
Mythbusters Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Юни 16, 2011 12:54 pm
5.27
Последната промяна е направена от Mythbusters на Чет Юни 16, 2011 1:13 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Юни 16, 2011 12:59 pm
Mythbusters написа:
BG------------
Mythbusters Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Юни 16, 2011 2:17 pm
Mythbusters написа:
5.27
5м 27с - глас от зрителите - "...Тоя апарат е ПЪЛЕН БОКЛУК..."
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Юни 16, 2011 2:45 pm
Mythbusters написа:
Mythbusters написа:
5.27
5м 27с - глас от зрителите - "...Тоя апарат е ПЪЛЕН БОКЛУК..."
Апарата си е убиец, пич зад апаратните устоиства не стават!Тази машина има много прецизна настроика !Така че не обиждаи с думи от рода (БОКЛУК) с това ще засегнеш много хора както и мен ПИЧ!надявам се ме разбра! И на клипа сабрани само разбирачи сжалявам че неможах да доида на сабора да ви запуша големите плювалници!Но и това ще стане!
BG------------
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Юни 16, 2011 7:12 pm
Mythbusters Защо ми приличаш на един мой "любимец" с нежен глас и очилца
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 17, 2011 12:48 pm
maximus_kn написа:
Mythbusters Защо ми приличаш на един мой "любимец" с нежен глас и очилца
И аз така мисля
BG------------
apolon Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 17, 2011 9:01 pm