Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 06, 2011 12:09 am
Мисля че има някои елементи от схема на Тесоро. Важното е че работи добре. Иначе чаркалаците са качествени,не са от на баба телевизора Браво на колегата за изработката!
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 06, 2011 12:51 am
N@SKO написа:
Иначе чаркалаците са качествени,не са от на баба телевизора Браво на колегата за изработката!
Е не са частите от на баба телевизора , китайски са , само се ,
защо търка елементите със шкурка отгоре , това важи са всички от така
наречените "гаражници" , не знам какво толкова се крият.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 06, 2011 8:10 am
Petronii написа:
N@SKO написа:
Иначе чаркалаците са качествени,не са от на баба телевизора Браво на колегата за изработката!
Е не са частите от на баба телевизора , китайски са , само се ,
защо търка елементите със шкурка отгоре , това важи са всички от така
наречените "гаражници" , не знам какво толкова се крият.
Иначе нямаше да ти е интересно.
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 06, 2011 11:57 am
Ако подклаждате така интереса към схемата, току виж някой проявил желание да се поупражни в чертане. Колкото до заличените надписи - само ще забавят процеса с 4-5 часа. И да не забравяме, че доста по-сложни схеми са сваляни от платките.
роки Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 06, 2011 1:27 pm
Момчета един металотърсач го продава името а не схемата,дори и да я свали някой каква полза от това.Пожелавам на Мохарем много успехи в бъдещи проекти, и все така да ни радва.
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 06, 2011 1:43 pm
Точно така. И аз му пожелавам бъдещи успехи. И да не прекали днес с бирата и агнешкото.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 08, 2011 10:23 am
Незнам колко е прост или сложен апарата на Мохарем.Знам само,че преди няколко дни мой приятел си получи новия уред и е много доволен.Остана малко време до събора и ако колегата не дойде,аз ще взема уреда и ще го донеса да го тестват песимистите.
magnetron! Преторий
Заглавие: МММ Нед Май 08, 2011 2:38 pm
ztdmp написа:
Ако подклаждате така интереса към схемата, току виж някой проявил желание да се поупражни в чертане. Колкото до заличените надписи - само ще забавят процеса с 4-5 часа. И да не забравяме, че доста по-сложни схеми са сваляни от платките.
Схемата я има навсякъде в интернет фирумите за МД.
ztdmp Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Май 08, 2011 10:37 pm
По-конкретно?
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Май 09, 2011 6:40 pm
maximus_kn написа:
Незнам колко е прост или сложен апарата на Мохарем.Знам само,че преди няколко дни мой приятел си получи новия уред и е много доволен.Остана малко време до събора и ако колегата не дойде,аз ще взема уреда и ще го донеса да го тестват песимистите.
BG------------
pantera Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Май 09, 2011 9:27 pm
"Схемата я има навсякъде в интернет фирумите за МД"...
Малко е некоректно така братле-пускаш реплика във въздуха, след което изчезваш от хоризонта и оставяш хората с въпросите в неведение...та "постни" ако се вяснеш "по тия земи" някакъв линк да видим ...
magnetron! Преторий
Заглавие: мд Пон Май 09, 2011 11:02 pm
pantera написа:
Малко е некоректно така братле-пускаш реплика във въздуха, след което изчезваш от хоризонта и оставяш хората с въпросите в неведение...та "постни" ако се вяснеш "по тия земи" някакъв линк да видим ...
Мисля ,че ще е некоректно спрямо Мохарем ,ако кажа коя е схемата.Аз купих една машинка( 165лв ми излезе)) ,отворих я (монтажа беше много лош) и разбрах коя е схемата и се изненадах приятно.За схемата толкова от мене. sorry!
Чумата Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Май 09, 2011 11:59 pm
magnetron! написа:
pantera написа:
Мисля ,че ще е некоректно спрямо Мохарем ,ако кажа коя е схемата.Аз купих една машинка( 165лв ми излезе)) ,отворих я (монтажа беше много лош) и разбрах коя е схемата и се изненадах приятно.За схемата толкова от мене. sorry!
Е нали я има нaвсякаде .Дай на човека линк, или се правиш на интересен.Най вероятно нищо не знаеш.
За да опазим богатствата по българските земи се изисква култура.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Май 10, 2011 8:40 pm
Чумата написа:
magnetron! написа:
pantera написа:
Е нали я има нaвсякаде .Дай на човека линк, или се правиш на интересен.Най вероятно нищо не знаеш.
Абе хора кви са тия платки разберете че неможете да копирате Мохарем както и Миладин и др. не се заблуждаваите че знаете повече от тях!Миладин Маската както и др. се доказаха преди 10-12 години но колелото се варти както заете и всичко се променя!Сега мисля че Мохарем е наи младия маистор с наи добрия ръчно изработен уред и които доиде на сабора сами ще се увери този апарат ще скрие много детектори!Носете вашите за тестове! И не се опитваите да го копирате
BG------------
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Май 10, 2011 8:53 pm
deadman_ написа:
Чумата написа:
magnetron! написа:
pantera написа:
Абе хора кви са тия платки разберете че неможете да копирате Мохарем както и Миладин и др. не се заблуждаваите че знаете повече от тях!Миладин Маската както и др. се доказаха преди 10-12 години но колелото се варти както заете и всичко се променя!Сега мисля че Мохарем е наи младия маистор с наи добрия ръчно изработен уред и които доиде на сабора сами ще се увери този апарат ще скрие много детектори!Носете вашите за тестове! И не се опитваите да го копирате
ще вземеш ли мохаремката че моита я нема вече
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Май 10, 2011 9:04 pm
Колега маистора ще донесе поел е инициатива аз лично и не само аз доста хора сме в негова подкрепа ще взема и моята
BG------------
joroaik Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Май 16, 2011 1:46 am
колеги този маистор от каде е и има ли някои около пловдив че счупих единия потенциалометър и търся някои да ми го смени иначе детектора работи супер много съм доволен
laki Консул
Заглавие: по темата Пон Май 16, 2011 12:20 pm
Ако не е гаранционен си го смени сам.Отваряш апарата виждаш какви параметри е потенциометьра,купуваш си за 0,80ст друг и го подвьрзваш по сьщия начин както стария без да пипаш по платката.Това е.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Май 16, 2011 3:56 pm
Най-добре го прати на Мохарем да си го оправи. За това нещо няма да ти вземе пари. Той си е майстора и нека той да си пипа вътре.
joroaik Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Май 17, 2011 1:31 am
сам неизкам да го пипам а кажете някакви кординати на мохарем телефон примерно
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Май 17, 2011 2:16 am
deadman_ написа:
Колега маистора ще донесе поел е инициатива аз лично и не само аз доста хора сме в негова подкрепа ще взема и моята
Kolega deadman obadi se utre na skaipa na твоя приятел.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Май 17, 2011 9:18 am
joroaik написа:
http://moharem.co.cc/contact/
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 19, 2011 9:04 pm
maximus_kn написа:
joroaik написа:
http://moharem.co.cc/contact/
www.moharem.hit.bg
BG------------
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Май 19, 2011 10:15 pm
VIKING написа:
deadman_ написа:
Kolega deadman obadi se utre na skaipa na твоя приятел.
На кои приятел да се обадя.......
BG------------
кирката Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Май 20, 2011 9:41 pm
Ае стига сте го хвалили тоя Мохарем,нали съм виждал колко са добри неговите мд.(например моята гадулка е по добър)казвам ви от опит.