Общо взето в тази тема трябваше да се даде представа за апаратите на мохарем а то какво стана,напълнихме я със спам. Нали за това който пита за даден апарат трябва да добие реална представа за апарата а не да седи сега и да ни гледа глупостите. Затова такива глупости като;онзи чул това или като коментирали му казали така,да не се споменават. Като се казват отрицателни работи за даден апарат нека да са точни и изпитани от този дето пише а не на базата на слухове. Искам просто да се получава адекватна информация като се пита за даден апарат а не да се прави "реклама" или като на някой не му допада да се спами.
Тука трудно се добива представа за работата на даден детектор, поради това че капацитетите които наистина разбират и имат представа от даден модел метал детектор почти не пишат по форумите (изключая Империо ) Ако по-непопулярните производители в БГ са ербапи и мислят да се развиват и да продават би трябвало да поработят малко върху маркетнига . Например аз преди години имах опция като някой иска да пробва мой метал детектор му го изпращах и ако до 24 ч човека е недоволен ми връщаше детектора а аз парите (разбира се ако машината е върната без нито една драскотина което мисля е възможно ако човек иска само да тества). Другия вариант е както каза Админ е да пуснат една тестова машина на хората от форума, тогава най-ясно ще се разбере за какво иде реч..., щото е най-лесно да се издуе една машина и да се снимат клипове, ама така продадена машината ще се връща всяка седмица при производителя за реглаж .
Сори мен,кофти подходих Абе хваща ме яд като почнат да се пишат работи,които нещо не са така както са. Като почнем да расъждаваме нека си е на ум а не да го споделяме във форума. Общо взето в тази тема трябваше да се даде представа за апаратите на мохарем а то какво стана,напълнихме я със спам. Нали за това който пита за даден апарат трябва да добие реална представа за апарата а не да седи сега и да ни гледа глупостите. Затова такива глупости като;онзи чул това или като коментирали му казали така,да не се споменават. Като се казват отрицателни работи за даден апарат нека да са точни и изпитани от този дето пише а не на базата на слухове. Искам просто да се получава адекватна информация като се пита за даден апарат а не да се прави "реклама" или като на някой не му допада да се спами.
Абе мен , ти требе да си вери елементарен, та да ти се обяснява по сто пъти за да схванеш , човек е трудно да се прави на глупав ,когато е такъв ,затова не се мъчи,от твоите коментари само ме напушва смях. Аз тези неща, които говоря са абсолютна истина и съм свидетел и след като коментирам ,значи са изпитани и е така , не съм казал чух,дочух ,онзи каза и т.н. Значи много е тъпо някой да пуска теми и да вика ,абе чух за тоя детектор ,некой па си имал такъв апарат който бил чудо и се започва едно опипване на почва и реклами ,абе ей , народа не е толко тъп , тука няма спамене говори се точно и ясно или искате да заблуждавате хората , ами няма как да стане, не може да се пише само суперлативи ,когато не е така ,няма как някои да даде конкретни отзиви и впечатления, когато самия апарат е почти в положение на уникат. И мен , преди да казваш колко състоятелни са коментарите на другите ,прочети твоите и намери къде е логиката , аз разбирам някого, който ме познава да ми казва келеш и некадърник бих се засегнал , ама някой си там неизвестен тъмен субект използващ просташки изрази ,защото е такъв , сори ама не ме бърка . И да те светна нещо защото явно си доста некомпетентен , има не малко апарати и правени и фабрични, които няма да се обадят на златото ,когато им е мръднала дискриминацията ,а това често се случва. защото то е в гранична зона заедно с оловото,тези които поне малко разбират знаят за какво става на въпрос , за тебе може да е тема на размисъл.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 2:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Яну 26, 2011 12:10 am
SAGITTARIUS написа:
Хмм...Въпреки взаимните ни чувства на недолюбване ще трябва да се съглася особено с втората част на последното изречение на колегата Petronius!
Защо взаимни бре , аз не питая лоши чувства , може понякога да не съм съгласен с нещо ,това не означава ,че недолюбвам.
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Яну 26, 2011 12:18 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 2:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Petronii Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Яну 26, 2011 12:22 am
ztec написа:
Здравейте на всички продавам мохаремка в 2 варианта Под формата на КИТ вариянт цената е 150лв. И пълен комплект цената е 220лв. Машината е на 4 излизания,купена е преди месец Сега качвам снимки на КИТ варианта,утре ще кача снимки на цялата машина.
Сега вече ,разбирам защо толкова се пали човека , имал мохаремка и после я продал ,дано не е набутал някой съвестен колега. И пак не ми е ясно защо дига вой след като се е спасил , явно за да не го обвинят в измама. Този зетексчо ми прилича на тези с много никове ,под които се крият търговци и производители , особено оная сбирка е показателна с владо,империо той и незнам си кой ,когато само стингер е хванал няква монета на 40 см , много е съмнителна тая работа , да не се прави на шест без десет , кон боб яде ли ?
SAGITTARIUS Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Яну 26, 2011 12:37 am
.
Последната промяна е направена от SAGITTARIUS на Чет Апр 14, 2011 2:14 pm; мнението е било променяно общо 1 път
wallb2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Яну 26, 2011 1:22 am
Aбе да го духат някои си тестват само, а други вадят.... такъв е живота....
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Яну 26, 2011 2:06 am
wallb2 написа:
Aбе да го духат някои си тестват само, а други вадят.... такъв е живота....
Прав си баце ама тия кадето спорят не ходят да копаят само си ги МЕРЯТ
ztec Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Яну 26, 2011 5:46 am
Първо не си ме питал за да казвам че съм имал апарат на Мохарем. И поне като давам информация не си я измислям и не казвам какво съм чул а какво ми е направило впечатление докато работя с апарата.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Яну 26, 2011 10:06 am
Golden Mask написа:
ztec написа:
Общо взето в тази тема трябваше да се даде представа за апаратите на мохарем а то какво стана,напълнихме я със спам. Нали за това който пита за даден апарат трябва да добие реална представа за апарата а не да седи сега и да ни гледа глупостите. Затова такива глупости като;онзи чул това или като коментирали му казали така,да не се споменават. Като се казват отрицателни работи за даден апарат нека да са точни и изпитани от този дето пише а не на базата на слухове. Искам просто да се получава адекватна информация като се пита за даден апарат а не да се прави "реклама" или като на някой не му допада да се спами.
Тука трудно се добива представа за работата на даден детектор, поради това че капацитетите които наистина разбират и имат представа от даден модел метал детектор почти не пишат по форумите (изключая Империо ) Ако по-непопулярните производители в БГ са ербапи и мислят да се развиват и да продават би трябвало да поработят малко върху маркетнига . Например аз преди години имах опция като някой иска да пробва мой метал детектор му го изпращах и ако до 24 ч човека е недоволен ми връщаше детектора а аз парите (разбира се ако машината е върната без нито една драскотина което мисля е възможно ако човек иска само да тества). Другия вариант е както каза Админ е да пуснат една тестова машина на хората от форума, тогава най-ясно ще се разбере за какво иде реч..., щото е най-лесно да се издуе една машина и да се снимат клипове, ама така продадена машината ще се връща всяка седмица при производителя за реглаж .
Владо няколко пати казвам че несам производител или търговец и неискам да праа реклама но сам навит да си прата машинката на колеги да я тестват дори и на теб макар че си производител даже мисля че чесното мнение на един производител ще баде наи добро ако си навит кажи
laki Консул
Заглавие: по темата Сря Яну 26, 2011 10:50 am
От три страници писани глупости -това е пьрвата мьжка приказка.ЕВАЛЛА КОЛЕГА...Малко хора се биха сьгласили на това.
Владо няколко пати казвам че несам производител или търговец и неискам да праа реклама но сам навит да си прата машинката на колеги да я тестват дори и на теб макар че си производител даже мисля че чесното мнение на един производител ще баде наи добро ако си навит кажи
Знам че не си производител и нямах предвид детектора на Мохарем ! Ставаше въпрос за детекторите на десетките знайни и незнайни така наречени майстори .
gog Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Яну 27, 2011 5:02 pm
adminn написа:
За 100-тен път повтарям. Прави се така: Пускаш един апарат за тестове, който се върти между членове на форума и всеки пише мнение. Затова направихме и групата ЕКСПЕРТИ ПО МEТАЛОТЪРСАЧИ НА WWW.MDETECTORS.COM - но идеята не сработи, защото едно е да думаш по компа, едно е да си на пангара на паралелни тестове. Всъщност само Владо направи така и предостави един GM1+ 18KHZ за тестване и затова продава. А другите само се крият и гледат на направят някоя рекламка - не ми говорете, че не се нуждаели от реклама, да не почна да изреждам, кой пише на лични .... Това за което Ви говоря е практика в западните, американските и Руските форуми за металдетектинг, но там не съм виждал апарати за по 500 лв., които се продават без документи и в пликове от Била Самите потребители на детекторите трябва да имаме минимални изисквания.
Даите и аз да я тествам ГМ+18
pgd Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Яну 27, 2011 8:06 pm
колега и аз я пропуснах маска или можеби още не... ако е още по трасето... нека и ние сиромасите да я пробваме...
muhlio21 Новобранец
Заглавие: мохарем? Нед Мар 13, 2011 10:53 pm
здравейте, прочетох доста по темата ...всъщност всичко . искам да питам дали имам право и аз да получа "нещо" за връзка с Мохарем?
muhlio21 Новобранец
Заглавие: благодарско Пон Мар 14, 2011 12:06 am
благодаря на всички които ми помогнаха да се свържа с човечето и се извинявам за спама ама нямам още 10 поста
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Мар 23, 2011 4:44 pm
http://moharem.co.cc/contact/ ето и координатите на производителя ,тъй като темата е за него е редно да ги има тук.
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Мар 26, 2011 1:14 pm
хаймана написа:
http://moharem.co.cc/contact/ ето и координатите на производителя ,тъй като темата е за него е редно да ги има тук.
BG------------
saiganica Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Апр 07, 2011 8:35 pm
КОлко цветущи реплики и коментари прочетох!Хубавото е че поне несе псуваме! ! От 15дни съм с Мохаремка!На пикника направих тест със сребро-учудваща дълбочина!!! Беше споменато че този метал се игнорира-като черно се дава!А 2-3гр. да се чуе на много- бих казал,много дълбоко ,говори че машината върви на пред!Само е кофти че римските гвоздеи до последно ги дава цветно въпреки кръстосанота сканиране!
Satan Claus Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Апр 07, 2011 9:58 pm
на колко дълбоко изкара среброто?
Простотията е майка на всички злини!
laki Консул
Заглавие: по темата Пет Апр 08, 2011 7:42 am
Н е може да бьде това за римските гвоздеи-малко дигни дискр.-та. и няма да имаш проблеми.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Апр 08, 2011 9:11 am
На дискриминация между 5-6 ги напуква.Само едно рало ми го даде цвят,ама беше седяло много години в земята и беше на 1 метър дълбочина. http://picbg.net/pic.php?u=6035864DQX&i=540035