моят е сас 4 копчета 2в1 за дискриминацията ясно на 5 ама треша като го дигна над 3 става малко нестабилен иначе страхотна машинка
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 18, 2010 7:06 pm
Моят също е с 4 копчета за основните настройки,но има и други.Има цк за двете антени,цк за ръчен и фиксиран земен баланс и цк за изключване на дискриминацията. Доволен съм,ама на колегата makedonski е уникален. Мохарем се е постарал доста с неговия. Направо му завидях.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 18, 2010 7:19 pm
колега моя го имам от 3дни и направо се шашкам от резолтатите които показва с тази малка антенка неискам да казвам за сантиметри щото ще се омаже и тая тема но това е един наистина добар апарат
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 18, 2010 7:51 pm
И аз работя с малката. С нея съм свикнал и ми е удобен. Наистина дава добри резултати. Много ме кефи дискриминацията. Като поработиш с него,ще разбереш за какво става въпрос. Аз го имам от доста време и съм го тествал навсякъде.
makedonski Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Ное 18, 2010 8:15 pm
Аз съм работил повече с голямата антена и да ви кажа дълбочината на апарата значително е на доста по добро ниво.Зависи от това на какъв терен се работи.Аз по принцип търкам повече из полето и за това работя с голямата да сдобивам повече опит с нея и защото повечето колеги търсят с малката антена.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Ное 19, 2010 8:53 am
тук в моя краи е адски уродено и незнам с по-голямата антена как ще се даржи а за дискриминацията нямам думи
maslinata Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Дек 22, 2010 11:52 am
аз съм с 32 земете си няма да съжелявате толкова сам му свикнал 4е търкам само на замърсени терени като лозя например ако зимате машина зимаите с четери копчета
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Яну 01, 2011 10:11 am
Честита нова година и на Мохарем.Пожелавам му много успехи през новата година.Да е жив и здрав и да ни радва с неговите уреди.
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Яну 21, 2011 4:52 pm
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Яну 21, 2011 5:01 pm
Здравейте колеги занимавах се със занаята преди 10тина години но ме хвана емиграцията по онова време на почит бяха гадулките и аз имах една Търновска после Миладинка след нея Варненска ,Сега гледам и ма нови апарати и със добри възможности .Чета за някави мухаремки който сефте чувам Можели малко помощ ? къде се произвежда тази машина и връзка със майстора ,цени и т.н. ако има и саит за реклама със моделите също ще ми е от полза .Благодаря ви за хубавия форум и успена всички пожелавам на ден по една (сестерция) май така се казваше ще се връщам пак къ занаята та за напред ще питам доста
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Яну 21, 2011 6:25 pm
благодаря колега laki както знаеш немога все -още да пиша ЛС .Една молба кажи от кой крана БГ е този майстор мохарем и ако не ти представлява трудност някоя цена кажи за тази със 4 рите копчета .БЛАГОДАРЯ
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Яну 21, 2011 10:40 pm
Ако си позабравил да работиш,по-добре си поръчай този с двете копчета.Той също става за работа.
хаймана Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Яну 21, 2011 11:06 pm
Не се и съмнявам ,че е добра .А колкото до забравянето мисля ,че все ,едно е да забравиш да караш колело например ,нищо лично , искам машина която да бърка дълбоко аз сам ,да мога да си настройвам грундбалас и чуствителност праг, И същевременно когато пожелая ,да мога да ползвам пълна дискриминация , за брега на дунав например та така давайте предложения
Един грам опит е повече от сто кила приказки?!
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Яну 21, 2011 11:10 pm
Аз работя по бреговете на Струма.Мисля,че ще се справи и по бреговете на Дунав.За дискриминацията мога да кажа,че е уникален.Сам ще разбереш що за уред е.
http://vbox7.com/user:kalitron?p=allvideos[/quote] Колега "maximus_kn" нищо лично към теб , найстина апарата на Мохарем си е много добър за гаражен ,но ако се вземе факта ,че струва сигурно около 500 лева ,то за тия пари ще си купиш фабричен апарат със същите възможности и дори по-добър
Заглавие: за детекторите на мохарем Нед Яну 23, 2011 7:54 pm
Не стряскай хората с тези 500лв,цените са доста по ниски.
laki Консул
Заглавие: детектора на мохарем Пон Яну 24, 2011 9:33 am
Кьм този дето все ми слага минуси за репутация [-]-ЗНАЕШ ЛИ КВО ЗНАЧИ - Б.Х. ЧЕ МИ СЛАГАШ МИНУСИ.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Яну 24, 2011 11:50 am
"laki" Кажими нещо повече за апаратите на Мохарем интересува ме тази 2в1 и как са на рудата свирят ли черните ласкави камани???
BG------------
laki Консул
Заглавие: ЗА апарати те на мохарем Пон Яну 24, 2011 1:54 pm
Здрасти колега.Значи аз сьм от Южна Бьлгария и ходя на разходки главно по нивите.Няколко пьти сьм ходил и по Родопите на гости на приятели.Никога не сьм имам проблем с този апарат.Може би аз не сьм попадал на много орудено място,не искам да заблудя никой.При нас няма такива камьни и скали и немога да ти отговоря на вьпроса откровенно.Доста хора имат такива апарати нека и те си кажат мнението по вьпроса.
Колега Мохарем казва ,че прави апарат според човека , и не се нуждае от реклама затова няма нови клипове . даи емаил да ти дам скаипе да си поговориш със него много е разбрано момчето .
http://vbox7.com/user:kalitron?p=allvideos[/quote[/url]] Колега "maximus_kn" нищо лично към теб , найстина апарата на Мохарем си е много добър за гаражен ,но ако се вземе факта ,че струва сигурно около 500 лева ,то за тия пари ще си купиш фабричен апарат със същите възможности и дори по-добър [/quote]
Колега тракиец,аз не съм с детектор на мохарем,а с друг детектор гаражно производство. За тези 500лв,които казваш,че струва апарата на мохарем за същите ще вземеш заводски апарат много по-нисък клас,много по-плитък и като цяло много по-нескопосън като общо понятие.Единственото предимство е,че е заводска сглобка и се предполага,че ще се чупи по-малко. Такива като теб дето си нямат и понятие,защо въобще вземат отношение по темите ? Уважавам на всеки мнението,но по някога е неумислено
И на тези дето слагат постоянно минуси от мене Б.Х