Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Юни 22, 2011 10:30 pm
което се вижда NA клипа,че Тежона работи перфектно другите чуваха пирона и ефекта от дупката...[/quot
taka e pechka
adminn Admin
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Сря Юни 22, 2011 10:57 pm
Това изобщо не е полигон
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юни 24, 2011 11:10 pm
adminn написа:
Това изобщо не е полигон
BG------------
laki Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Юни 26, 2011 2:46 pm
Клипче от сьбирането на членове на федерацията -дата 25.06.2011г: https://youtu.be/WbbEbfPEztU
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Нед Юни 26, 2011 3:15 pm
laki написа:
Клипче от сьбирането на членове на федерацията -дата 25.06.2011г: https://youtu.be/WbbEbfPEztU
наи добрия на збирката а и Владо е огън браво и на Мохарем
borisov Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Юни 27, 2011 1:48 pm
мохаремкате е мтого добър апарат няма спор лично смея тествали на орудено и на неоруден дори на неоруденото влади ме сложи в заднияси джоб на оруденото сложихме 10стотинки на 20см и един камък около 3см дебел и мохаремката си даваше чист цвят браво на мохарем за добрия апарт
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пон Юни 27, 2011 9:18 pm
borisov написа:
мохаремкате е мтого добър апарат няма спор лично смея тествали на орудено и на неоруден дори на неоруденото влади ме сложи в заднияси джоб на оруденото сложихме 10стотинки на 20см и един камък около 3см дебел и мохаремката си даваше чист цвят браво на мохарем за добрия апарт
И от мен Браво на Мохарем
BG------------
wave Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 28, 2011 7:45 am
При тоя тест потенциометъра за дискримина на КОЛКО беше поставен.При минимална и нулева дискримининация си дава чудесен цвят.Ние това го знаем ама я работи така на терен.
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 28, 2011 12:39 pm
wave написа:
При тоя тест потенциометъра за дискримина на КОЛКО беше поставен.При минимална и нулева дискримининация си дава чудесен цвят.Ние това го знаем ама я работи така на терен.
Колега само едно щте ти кажа то на крив хуй му е крива тупката където трябва да я вкара знаеш къде А колкото до уреда на Мохарем потенциометъра не е при нулева дискриминация а на дискриминация пет и половина имаше свидетели ти като си толкова отворен ербап на правене на уреди щто не си вземеш твоята бангия и да дойдеш да ги тестваме пък да видим твоя опасен уред какво може познавам един колега който е купил от теб уред и въобщте неможе да го настройш ама иначе сте отворени във форумите просто завистта ти е голяма колега а на другия събор заповядай пък да видят хората и твоя опасен уред какво може най лесно е да оплювате във тия форуми кажи кога да се видим и щте ги пробваме аз мога да дойда където кажеш не ми е проблем щте чакам да ми кажеш къде да се видим за теста щте караме и човек който да снима но щте сложим бас ако бие твоя уред на теста аз спирам да пиша във форумите но ако бие уреда на Мохарем ти щте обещтаеш пред всички че ти щте спреш да пишеш във форумите за винаги а не да дрънкаш глупости
wave Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 28, 2011 1:13 pm
Пиши ми на лични адреса ти.Пращам ти уред за моя сметка ,да го тестваш.
imperio Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 28, 2011 1:36 pm
WAVE е прав. С БГ монетари на орудено колкото и да са добри няма как да не пренастройваш дискриминацията. Това съвсем не значи че апарата е лош. Минерализацията като мръдне фазовия ъгъл с какво ще го компенсирате, с молитви? Не ми за друго, ами ме е яд като почнат хора с 20 години стаж да спорят за глупости. За тия 20 години освен да дънят с кирката май друго не са научили.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
мерцедес G клас Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 28, 2011 1:38 pm
wave написа:
Пиши ми на лични адреса ти.Пращам ти уред за моя сметка ,да го тестваш.
Колега не искам да ми пращташ уред просто заповядай на другата сбирка и щте ги тесваме хем уреда щте си е във твой ръце като има събиране да организират щте ти пиша да дойдеш лично пък да видят и другите колеги така е най колегиално но да плюеш така твой колега просто не е културно някак си като не си тествал негов уред най лесно е да се коментира по тия форуми врели и некипели нека си кажат мнението колеги който работят със уред Мохарем но да приказваш така от растояние че потенциометърт е бил във нулево положение че чак си бил и сигурен а колкото за стабилността на ход уреда е перфектен не издава никакви фалшиви сигнали а не като някой издути до безумие уреди и да ти кажа уреда беше със антена 28см а със 32см просто няма смисъл да я слагам
wave Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юни 28, 2011 1:59 pm
Колега не съм плюл никой тук във форума.Просто изказвам мнение как трябва да работи един уред.Нямам нищо против нито към Мохарем ,нито към останлите пройзводители.И без друго не влизам много често в тоя форум.Успех на всички ..... спирам да пиша.
deadman_ Цезар
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Юли 28, 2011 8:53 pm
Това е уреда на бадещето MOHAREM-Special Edition скоро и видео ще кача да се виде от всички работата на наи-далбокия апарат(Това не е реклама а самата реалност колеги ) Благодаря на Мохарем за статанието
BG------------
borisov Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Чет Юли 28, 2011 10:58 pm
колега аз съм със същия само че моят стик е черен този апарат ме шашна как работи само закопах 10 ст на 30см на неорудено дискриминация на 5 и половина дори и на 6 и 100% цвят от 2 дена го имам дали имам и 3 4 часа работни с него но апарата ме смая когато съм по свободен ще направя клипче дасе види как работи апаратчето
deso Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юли 29, 2011 3:12 am
Това е уреда на бадещето MOHAREM-Special Edition скоро и видео ще кача да се виде от всички работата на наи-далбокия апарат(Това не е реклама а самата реалност колеги ) Благодаря на Мохарем за статанието
имам навика да работя и на общ режим ,та там как е, работили се
vanhalen Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юли 29, 2011 7:51 am
Чакаме видео как работи най дълбокия апарат. Цял месец се мина вече.
Селския Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юли 29, 2011 11:52 am
vanhalen написа:
[u]Споко,още копат дупката.
VIKING Про-Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юли 29, 2011 4:15 pm
Селския написа:
vanhalen написа:
[u]Споко,още копат дупката.
Sелски неси прав работи си машинката добре видехме я ма много парие отде даги вземем няма.
Селския Преторий
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юли 29, 2011 4:51 pm
Несъм казал,че неработи.
maximus_kn Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Пет Юли 29, 2011 9:56 pm
Когато едно нещо е хубаво и върши работа,цената е без значение. Апарата на Мохарем не е скъп .Скоро ще има събор и ще може да се види .Има няколко колеги,които ще присъстват с апарати на Мохарем.
Stradivarius Новобранец
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юли 30, 2011 1:18 am
И,аз следя темата от известно време,ама нема видео-само приказки от шехерезада
ivo13 Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юли 30, 2011 7:12 pm
поздрави.
Последната промяна е направена от ivo13 на Пет Яну 06, 2012 8:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
wave Легионер
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Съб Юли 30, 2011 10:37 pm
Когато един апарат с фиксиран грун баланс се настройва с антена например 28см. и работната честота е N -kHz ,амплитудата на входа на приемника е 200 мв. и работи добре.То 38 см антена се навива с N-брой навивки за да се получи същата честота и амплитуда и тогава детектора ще работи без проблеми и с 2-те антени.За целта обаче трябват доста проби,нерви ,загубени материали и време. А при апарат с паралелен трептящ кръг на входа е по-сложно. Наздраве колеги. дано съм бил полезен
П.П. Кто допълнение мога да споделя ,че и с 2-те антени при максимална чувствителност и 0-лева дискриминация НЕ трябва да има земен ефект.
Гост Гост
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Юли 17, 2012 12:09 am
Мухаремчо , къде си ? Изгуби се като старите пари ! Дай признаци , че си жив , защото много хора питат все още за теб включително и аз. Не си мисли , че ние хората които са останали доволни от теб сме те забравили. Време е да излезеш на светло с открити гърди. Това което правиш не Ти помага /освен , ако си имаш лични проблеми/, напротив дава повод за смешни коментари. Знаеш кой батко Ти го казва... Уважавам те , щото знам ,че си пич. Пък Ти си мисли какво искаш.Друг това във форума няма да смее да ти го напише. Успех в работата и живота Ти пожелавам!