Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Яну 25, 2011 2:46 am
кои ги измисли те 500лв че немоа разбера те ако са толкос да ви продам моя за 300 бонус кирка и мешка
adminn Admin
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Яну 25, 2011 7:34 am
За 100-тен път повтарям. Прави се така: Пускаш един апарат за тестове, който се върти между членове на форума и всеки пише мнение. Затова направихме и групата ЕКСПЕРТИ ПО МEТАЛОТЪРСАЧИ НА WWW.MDETECTORS.COM - но идеята не сработи, защото едно е да думаш по компа, едно е да си на пангара на паралелни тестове. Всъщност само Владо направи така и предостави един GM1+ 18KHZ за тестване и затова продава. А другите само се крият и гледат на направят някоя рекламка - не ми говорете, че не се нуждаели от реклама, да не почна да изреждам, кой пише на лични .... Това за което Ви говоря е практика в западните, американските и Руските форуми за металдетектинг, но там не съм виждал апарати за по 500 лв., които се продават без документи и в пликове от Била Самите потребители на детекторите трябва да имаме минимални изисквания.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Яну 25, 2011 8:30 am
adminn написа:
За 100-тен път повтарям. Прави се така: Пускаш един апарат за тестове, който се върти между членове на форума и всеки пише мнение. Затова направихме и групата ЕКСПЕРТИ ПО МEТАЛОТЪРСАЧИ НА WWW.MDETECTORS.COM - но идеята не сработи, защото едно е да думаш по компа, едно е да си на пангара на паралелни тестове. Всъщност само Владо направи така и предостави един GM1+ 18KHZ за тестване и затова продава. А другите само се крият и гледат на направят някоя рекламка - не ми говорете, че не се нуждаели от реклама, да не почна да изреждам, кой пише на лични .... Това за което Ви говоря е практика в западните, американските и Руските форуми за металдетектинг, но там не съм виждал апарати за по 500 лв., които се продават без документи и в пликове от Била Самите потребители на детекторите трябва да имаме минимални изисквания.
едно вапросче бес да се засягаш вие колко апарата пуснахте
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Вто Яну 25, 2011 8:57 am
Нищо лично .Преди една година имах желание да си купя уред от г-н Мерчев но за мое съжеление той ми отговори че има голяма пратка за чужбина и няма уреди на склад ако евентуално някой се върне при него тогава можело да взема за 500лв.Просто съм имал късмет и съм собственик на ЗЛАТНА МАСКА 3 .Пожелавам му да продава само в чужбина .
adminn Admin
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Яну 25, 2011 9:07 am
FILIP2 написа:
adminn написа:
едно вапросче бес да се засягаш вие колко апарата пуснахте
Колега, ти почна като управляващите да питаш контра въпроси Ние не произвеждаме апарати за да пуснем, а ти ако не си идвал на тестове който правим за фабрични, тази пролет заповядай с твойта машинка, щото не случайпо пишеш това нали? Много хора, които са купили от нас споделят във форума и приканваме всеки да направи това за да има по-истинска информация.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Вто Яну 25, 2011 9:18 am
Мойте уважения към ВАС но аз говоря за покупка от самия производител.Нямаше нужда да идвам на тестовете защото информацията от Меката на металдетектинга Н.ПАЗАР относно Блистул беше много хубава
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Яну 25, 2011 9:38 am
админе аз несам производител ако това имаш предвит работя с машина на мохарем бих дошъл на тестовете ако несам на работа и ако нее много далече де
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Яну 25, 2011 9:52 am
FILIP2 написа:
админе аз несам производител ако това имаш предвит работя с машина на мохарем бих дошъл на тестовете ако несам на работа и ако нее много далече де
1 лев на колко го засича колега
laki Консул
Заглавие: за апаратите на мохарем Вто Яну 25, 2011 9:57 am
Кьм Добо 67-Май бьркаш Мохарем Пашалиев -Мохаремка с Ахмед Мерчев-Блистоу.
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: Детектор на Мохарем Вто Яну 25, 2011 10:10 am
maksim12 написа:
FILIP2 написа:
1 лев на колко го засича колега
по добре да не говорим за далбочини щото ще се почне едно плуене и мерене на...............и ще се оцапа и тази тема
Колеги едно е важното,да ти пасне като стил на работа машината. Темата влиза в спор,което не е добре. По-добре да спрем спама и да почнем да пишем конкретно по темата
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Вто Яну 25, 2011 12:21 pm
Не колега Лъки не бъркам говоря за Блистул не знам за другият майстор да има износ за чужбина .
Нищо лично .Преди една година имах желание да си купя уред от г-н Мерчев но за мое съжеление той ми отговори че има голяма пратка за чужбина и няма уреди на склад ако евентуално някой се върне при него тогава можело да взема за 500лв.Просто съм имал късмет и съм собственик на ЗЛАТНА МАСКА 3 .Пожелавам му да продава само в чужбина .
Не колега Лъки не бъркам говоря за Блистул не знам за другият майстор да има износ за чужбина .
Темата не е ли за апарат на Мохарем ? Блистул пък за какво го намесихте ?
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Вто Яну 25, 2011 12:28 pm
Живи и здрави да са всички Майстори и Производители да ни радват с нови постижения .Всеки сам взема решение с какво да работи и като не му пасне на работата затова го има този форум купувам-продавам сменяш и продължаваш
Такаа , не искам да правя лоша реклама , но има тук двама колеги ,които взеха такива апарати и после скоростно ги върнаха . За дълбочина наистина има , десет стотинки на 30 см , но интересното е , че сигнала отива към подтискане. Проблема беше ,че дискриминира златно/сребърно в земята и не ги лови ,за бронза няма проблеми, във въздух да ,в земята не/с две думи ,няма еднозначност на засичаните метали/. Мохарем казва ,че било до настройка , но пък два случая е малко мисля не случайно . Не знам какви схеми ползва ,има коментари ,че са на станимир , може и нещо да пропуска. Така че който си купува някаква машинка ,независимо каква , майката му е тестовете.
Последната промяна е направена от Petronii на Вто Яну 25, 2011 12:40 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
dobo67 Про-Консул
Заглавие: dobo67 Вто Яну 25, 2011 12:37 pm
АЗ се извинявам на Мохарем не съм имал неговите техники в предвид а тези на другият му колега
Такаа , не искам да правя лоша реклама , но има тук двама колеги ,които взеха такива апарати и после скоростно ги върнаха . За дълбочина наистина има , десет стотинки на 30 см , но интересното е , че сигнала отива към подтискане. Проблема беше ,че дискриминира златно/сребърно в земята и не ги лови ,за бронза няма проблеми, във въздух да ,в земята не/с две думи ,няма еднозначност на засичаните метали/. Мохарем казва ,че било до настройка , но пък два случая е малко мисля не случайно . Не знам какви схеми ползва ,има коментари ,че са на станимир , може и нещо да пропуска. Така че който си купува някаква машинка ,независимо каква , майката му е тестовете.
незнам за тези апарати които си виждал но моя не дискриминира златото или среброто вадил сам и от двете моля не пишете колкото да се намирате в работа
не знам какво значи, че отива към потискане на сигнала, но при дълбочина от 30 см и то за наши 10 ст е нормално сигнала да не е като при дълбочина 15 см.
незнам за тези апарати които си виждал но моя не дискриминира златото или среброто вадил сам и от двете моля не пишете колкото да се намирате в работа
Аз никога не говоря празни приказки, аман от клакьори. С тези теми искате да реанимирате умиращия . Мога да разкажа много по-цветно тези случаи, но не искам да влизам в подробности понеже е приятен човек. При всички случаи и при него цената е високо , ако погледне човек вътре в кутията ще има да цъка.
Аз никога не говоря празни приказки, аман от клакьори. С тези теми искате да реанимирате умиращия . Мога да разкажа много по-цветно тези случаи, но не искам да влизам в подробности понеже е приятен човек. При всички случаи и при него цената е високо , ако погледне човек вътре в кутията ще има да цъка.
Преторийчо,като ти чета постовете ти или си някой келеш или си пълен некадърник относно металотърсачите. Ама само какви ги раздуваш я се хвани и си прочети писаното да видим като се замислиш дали има нещо вярно,логично в него.
това че машината не засича злато и сребро е смешно не реанимирам никои машината може и ништо да не засича штом си баркал ватре аз от машини не разбирам но и аз мога да ги права да не заси4а ништо нема машина да ми се опре
Преторийчо,като ти чета постовете ти или си някой келеш или си пълен некадърник относно металотърсачите. Ама само какви ги раздуваш я се хвани и си прочети писаното да видим като се замислиш дали има нещо вярно,логично в него.
Тебе па какво те боли. кажи кое не ти е ясно да ти обясня. Някъде да съм казал,че разбирам от детектори ? Напротив аз тук се образовам от такива капацитети като теб. Не разбирам защо се палиш , да не съм ти взел нещо.
Тебе па какво те боли. кажи кое не ти е ясно да ти обясня. Някъде да съм казал,че разбирам от детектори ? Напротив аз тук се образовам от такива капацитети като теб. Не разбирам защо се палиш , да не съм ти взел нещо.
Сори мен,кофти подходих Абе хваща ме яд като почнат да се пишат работи,които нещо не са така както са. Като почнем да расъждаваме нека си е на ум а не да го споделяме във форума. Общо взето в тази тема трябваше да се даде представа за апаратите на мохарем а то какво стана,напълнихме я със спам. Нали за това който пита за даден апарат трябва да добие реална представа за апарата а не да седи сега и да ни гледа глупостите. Затова такива глупости като;онзи чул това или като коментирали му казали така,да не се споменават. Като се казват отрицателни работи за даден апарат нека да са точни и изпитани от този дето пише а не на базата на слухове. Искам просто да се получава адекватна информация като се пита за даден апарат а не да се прави "реклама" или като на някой не му допада да се спами.