Мотото на зенитчиците: "Ние не летим, но и на другите не даваме" Колега traper2504, всяка пускова установка на въоръжение в ракетни войски си имаше номер и вие сте били на N:63. Затова командира ти е бил 63-ти. Аз бях 47-ми. Брей, много армейска стана темата, но поне решихме въпроса с апарата на клегата...
Абе вие убаво сте стреляли яко с ракети и пушкала на времето, ама сега не е лошо да си оберете железариите, патроните и осколките, че ми омръзна да ги откопававам.
Абе вие убаво сте стреляли яко с ракети и пушкала на времето, ама сега не е лошо да си оберете железариите, патроните и осколките, че ми омръзна да ги откопававам.
Ааа ние тука не пуцахме оти ни бяха най големите , да му мислят братушките .......има да копат.
Последната промяна е направена от traper2504 на Пон Мар 24, 2014 10:44 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Не знам за вас ама аз като се сетих ра казармата и веднага си сипах ракийка и ми се напълниха очите ,ей кво беше ей,сега поделението в което бях вече го няма ,как да разкажа на сина си татко му какъв е бил и какви оръжия е видял.Назрдаве на всички
Не знам за вас ама аз като се сетих ра казармата и веднага си сипах ракийка и ми се напълниха очите ,ей кво беше ей,сега поделението в което бях вече го няма ,как да разкажа на сина си татко му какъв е бил и какви оръжия е видял.Назрдаве на всички
Наздраве и от мен BEKSI! Защото има много неща за които на човек да му се напълнят със сълзи очите! Но какво да се прави съдба! Поне при мен!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Мани колега плаче ми се , и моето поделение отдавна го няма , оставиха един Маз-547 у музея в Софето на трупчета , това са хрантутниците ни.
Мотото на зенитчиците: "Ние не летим, но и на другите не даваме" Колега traper2504, всяка пускова установка на въоръжение в ракетни войски си имаше номер и вие сте били на N:63. Затова командира ти е бил 63-ти. Аз бях 47-ми. Брей, много армейска стана темата, но поне решихме въпроса с апарата на клегата...
Сигурно е така колега , аз пък ми идва от вътре /спомен/да ти викам 63 и ти няма да се сърдиш. За Микрона мн. съм ти благодарен , ако се сетиш пусни оная инструкция и как става номера за , която ми говореше за цветът на по дълбоко , оти още кат доди Мокроно , мятам кирка на рамо и фатам горътъ.Поздрави!
Последната промяна е направена от traper2504 на Пон Мар 24, 2014 10:46 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Кирка извинявай , но на теб ли да повярвам или на един колега ракетчик , като мен , началник стартово отделение 63 номер??? Точно такъв , като него ми бе началник на машината и заедно сме извършвали пуск на ракета 8к14/Фрог/ , заедно с него съм возил и останалите 7 члена от екипажа. Поглеждам през дясното стъкло и го виждам в дясната кабина , а зад него 1ви номер /старшина/. Айде не ми бъркай в здравето , щото тези неща за ония смутни времена 1983-1985 не се забравят току така.Айде стига съм дрънкал , кой с квото има да си обикаля , след , като си му е хванал чалъма ........само слука и мир да има.
Честито колега за апарата точно по мярка ще ти е . Честито и на майстора за добрата зделка . И късмет .
Кирка извинявай , но на теб ли да повярвам или на един колега ракетчик , като мен , началник стартово отделение 63 номер??? Точно такъв , като него ми бе началник на машината и заедно сме извършвали пуск на ракета 8к14/Фрог/ , заедно с него съм возил и останалите 7 члена от екипажа. Поглеждам през дясното стъкло и го виждам в дясната кабина , а зад него 1ви номер /старшина/. Айде не ми бъркай в здравето , щото тези неща за ония смутни времена 1983-1985 не се забравят току така.Айде стига съм дрънкал , кой с квото има да си обикаля , след , като си му е хванал чалъма ........само слука и мир да има.
Честито колега за апарата точно по мярка ще ти е . Честито и на майстора за добрата зделка . И късмет .
И от мен браво на Стефчо! Още един път показа , че е истински човек!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Вто Мар 25, 2014 8:57 am
traper2504 написа:
Ех имало все още точни хора на този свят.
Стефчо Микрона е мн. точен - за тези които не го познават... Плюят го защото не могат да работят с Микрона а това не значи че бангията е лоша - напротив...
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Вто Мар 25, 2014 9:08 am
Върнахте ме 20г. назад с тая тема. Ей на тоя звяр последно бях 47-ми:
Случвало се е понякога и аз да го карам, макар, че не бях механик-водач. Все пак трябваше да знаем и можем всичко. След това като седнех в автомобила, имах чувството че се возя в орехова черупка Но не оплаквайте ония времена, те няма никога да се върнат, а и не ни трябват. Всички средства и усилия за тия въоръжения ако се ползваха за подобряване живота на хората, света щеше да е съвсем друг
traper2504 Легионер
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Сря Мар 26, 2014 10:45 am
Това зверче е с база на Зил - 135 с два двигателя на Урал , първо се пали левия ,а после десния. Чакам уреда да дойде та чак приритам от мерак , виж кирките и лопатите са вече строени в редица.
хайде колега Честито и от мен много алтъни да намериш с машинката браво на Микрон за жеста да не се окажем градски с теб че напоследък и аз си търся компания с кой да джъткам
Спокойно колеги , стига помия и хитри кандарми.....то бива бива ама чак и на лични някой не спират да плюят по Микрона. Темата е за Микрон 150 и изборът е направен , а апарата е поръчан. Хиляди благодарности на Ancient Hunter за големия жест за , който снощи не можех да повярвам. Ех имало все още точни хора на този свят.
При това положение 4естито,и само цвят да ти е под сондата
Благодарско колега , желая същото и на теб!!!
с тоя микрон има да обикаляш само за железа още един прецакан от стефчо
то вярно ,че много желязо излиза(поне по моя край)ама покрай него и доста радост дискриминирах с мойто нрг аре койт квот си има с него да си джътка и и да е късметлия цитат: кат не си намерих кофа-за това си имам теб,спориш аз не съм Софокъл ..прекалено съм нелеп.......... наздраве!!!
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Чет Мар 27, 2014 10:26 am
Много си е хубав Микрона за тия пари. Моето НРГ само радости ми носи, ама как съм му свикнал вече Късмет колега и много цвят.
traper2504 Легионер
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Чет Мар 27, 2014 3:56 pm
Rinobs написа:
хайде колега Честито и от мен много алтъни да намериш с машинката браво на Микрон за жеста да не се окажем градски с теб че напоследък и аз си търся компания с кой да джъткам
Ми ако и другите ни хобита съвпадат колко му е.
Ne6o написа:
Много си е хубав Микрона за тия пари. Моето НРГ само радости ми носи, ама как съм му свикнал вече Късмет колега и много цвят.
Благодаря за пожеланията , желая същото и на вас колеги! Все още чакам машинката. Редакция. УУфф преди малко получих СМС от Спидито.............най после пристига утрееее. Едвам издържам от мерак.........
traper2504 Легионер
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пет Мар 28, 2014 9:45 pm
Най после дойде към 17часа , до одеве имаше изпитания в хола. Благодаря Стефане още веднъж за жеста. Бъди жив и здрав!
kronos555 Про-Консул
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пет Мар 28, 2014 10:49 pm
[/quote]между другото преди два дена тествах АКА за него ще кажа друг път [/quote] Я кажи за АКА-то че ми стана интересно?!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Нед Мар 30, 2014 12:47 am
между другото преди два дена тествах АКА за него ще кажа друг път [/quote] Я кажи за АКА-то че ми стана интересно?![/quote]
Никъде не се виждат никакви настройки, а също и дали е грундиран апарата. Когато е усилен до последно и вместо да се грундира, фазата на земята се завърти максимално да я дава като цвят, така се получава дори и с не много минерализирана почва. Нормално е, трябва да се грундира. С две думи, безсмислен клип.