Достатъчно грамотен съм от към техника /механика ,аналогова електроника,и какво ли не та чак до ракетна техника/ и то до толкова , че вместо да давам 300 кинта и после да влизам вътре и да копам с поялника да извеждам потенциометри и тем подобни в една такава бангия ще е по добре сам да се захвана и да си наредя една схема. Така , че мерси все пак за съвета колега.
Трапер имам едно ХЛТ за продан ще ти го дам за 400лв. заради ракетната установка - нали си на ти с настройките все едно да насочиш ракетата на къде да хвръкне...
traper2504, да не си служил на тия ОТР-та? Може и да се окажем колеги от армията с теб От 91-ва до 95-та бях командир на пускова установка.
Хах колега радвам се ,,63ти,,..........мн. сме кът та не ми се случва току така среща с колега ракетчик. Бях мех. водач и 5№ на тоя звяр Маз 543 през 1983-1985 , а ти предполагам си бил на следващия по новия комплекс SS-23. Поздрави ,,63ти,,!!! П.п. При нас командира /началник стартови взвод/на пусковата установка бе ,,63ти,, номер.
Вярно, е кът сме, но света е малък Не бях на SS-23, а точно тия от аватара ти. Учих ги от 86-та до 91-ва. Още помня схемата на електрониката - няколко метра на цялата стена на залата. После се преквалифицирах на крилатите ракети на брега "Земя-вода" (там бях 47-ми ), и от 96-та аут от армията. P.S. Сори за офтопика. Като за колега ще те уредим с един апарат по твой избор. Само пиши на лични къде си и как да го пратим?
Благодаря за жеста , с настройките на това животинче не съм мн. на ти , но с тоя инат дет имам все ще им фатя чалъма някога. Виж по важното , че съм зле финансово , принудих се и последното пушкало да продам ама кога и кой ще го сбласа...............та да зема една по убава бангия.
traper2504, да не си служил на тия ОТР-та? Може и да се окажем колеги от армията с теб От 91-ва до 95-та бях командир на пускова установка.
Хах колега радвам се ,,63ти,,..........мн. сме кът та не ми се случва току така среща с колега ракетчик. Бях мех. водач и 5№ на тоя звяр Маз 543 през 1983-1985 , а ти предполагам си бил на следващия по новия комплекс SS-23. Поздрави ,,63ти,,!!! П.п. При нас командира /началник стартови взвод/на пусковата установка бе ,,63ти,, номер.
Вярно, е кът сме, но света е малък Не бях на SS-23, а точно тия от аватара ти. Учих ги от 86-та до 91-ва. Още помня схемата на електрониката - няколко метра на цялата стена на залата. После се преквалифицирах на крилатите ракети на брега "Земя-вода" (там бях 47-ми ), и от 96-та аут от армията. P.S. Сори за офтопика. Като за колега ще те уредим с един апарат по твой избор. Само пиши на лични къде си и как да го пратим?
Стига бре колега , за какво говориш , как така ще ме уредите , че и ,по мой избор .........нищо не разбрах?
Нали темата е: "КУПУВАМ МИКРОН 150" ? С такъв например? След ракетите се преквалифицирах на металдетектори. Какво да се прави, "перестройка" Между другото, отскоро има за тях и 14kHz сонди: http://www.mikronbg.com/images/Coil14kHz.jpg Може да бъде с тая или с другата 27см. / 12,5kHz
Нали темата е: "КУПУВАМ МИКРОН 150" ? С такъв например? След ракетите се преквалифицирах на металдетектори. Какво да се прави, "перестройка" Между другото, отскоро има за тях и 14kHz сонди: http://www.mikronbg.com/images/Coil14kHz.jpg Може да бъде с тая или с другата 27см. / 12,5kHz
Гръм от ясно небе , нищо не вдявам колега ама да питам пак това нова ли машинка е , щото не мога да дам толкова пари в момента. Ако пък е втора ръка , колко ще струва , /хах аз тия 300 още не съм събрал/ , а за сондите там ти им разбираш сигурно повече , щото нашата почва тук не я знам до каква степен е минерализирана / най южното черноморие/.
B.K. Преторий
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пон Мар 24, 2014 12:59 am
Как не разбираш , човека щи продаде чисто нов микрон по твой избор за 300 лв, сега те е яд май дето не написа че го търсиш за 200 .А ако си от южното черноморие май няма ти свърши никва работа . Звъни на Антон от Велико Търново щи клекне и на 200 ще видиш , цените падат предлагането е голямо . Успех.
Ne6o Легионер
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пон Мар 24, 2014 9:45 am
Тоя Антон да не е Хектора? Боже опази
бобо Джадай
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пон Мар 24, 2014 11:35 am
B.K. написа:
Как не разбираш , човека щи продаде чисто нов микрон по твой избор за 300 лв, сега те е яд май дето не написа че го търсиш за 200 .А ако си от южното черноморие май няма ти свърши никва работа . .
Стига да знае подробностите за търсене на силно орудено,ще свърши работа колкото който и да е ВЛФ апарат.Ако иска помощ колегата Трапер,който може и градски да ми е....,да ми пише на лични ,но предполагам,знае за "ко иде реч".....
Гръм от ясно небе , нищо не вдявам колега ама да питам пак това нова ли машинка е , щото не мога да дам толкова пари в момента. Ако пък е втора ръка , колко ще струва , /хах аз тия 300 още не съм събрал/ , а за сондите там ти им разбираш сигурно повече , щото нашата почва тук не я знам до каква степен е минерализирана / най южното черноморие/.
Вземай Микрона и дерзай! Пълно обслужване,гаранция и качество!
Вземай Микрона и дерзай! Пълно обслужване,гаранция и качество!
Спокойно колеги , стига помия и хитри кандарми.....то бива бива ама чак и на лични някой не спират да плюят по Микрона. Темата е за Микрон 150 и изборът е направен , а апарата е поръчан. Хиляди благодарности на Ancient Hunter за големия жест за , който снощи не можех да повярвам. Ех имало все още точни хора на този свят.
бобо Усетих те аз отдавна , че си от моята секия , ама все отлагах разговора , но никога не е късно. Поздрави!
Последната промяна е направена от traper2504 на Пон Мар 24, 2014 8:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Спокойно колеги , стига помия и хитри кандарми.....то бива бива ама чак и на лични някой не спират да плюят по Микрона. Темата е за Микрон 150 и изборът е направен , а апарата е поръчан. Хиляди благодарности на Ancient Hunter за големия жест за , който снощи не можех да повярвам. Ех имало все още точни хора на този свят.
При това положение 4естито,и само цвят да ти е под сондата
Спокойно колеги , стига помия и хитри кандарми.....то бива бива ама чак и на лични някой не спират да плюят по Микрона. Темата е за Микрон 150 и изборът е направен , а апарата е поръчан. Хиляди благодарности на Ancient Hunter за големия жест за , който снощи не можех да повярвам , коректен човек. Ех имало все още точни хора на този свят.
[quote="traper2504"][quote="FELIX"][quote="traper2504"]Спокойно колеги , стига помия и хитри кандарми.....то бива бива ама чак и на лични някой не спират да плюят по Микрона. Темата е за Микрон 150 и изборът е направен , а апарата е поръчан. Хиляди благодарности на Ancient Hunter за големия жест за , който снощи не можех да повярвам. Ех имало все още точни хора на този свят.[/quote] При това положение 4естито,и само цвят да ти е под сондата [/quote] Благодарско колега , желая същото и на теб!!![/quote] с тоя микрон има да обикаляш само за железа още един прецакан от стефчо
Кирка не си прав,до колкото разбрах колегата Трапер е с орани4ен финансов ресурс и си търси нещо по на сметка.Стефан му предложи машина,и това е.Дали някой се е прецакал не е тема за тая тема,важното е 4е Трапера ще може да си джитка спокойно из природата и да се радва на хобито,а това какво ще намира си е негова работа
Евала на Стефан,Микрон се развива в много правилна посока за разлика от другите БГ произодители.Няма да се изненадам и изцяло цифров апарат да пусне който ще е конкуренция на западните.Още веднъж Браво.
[quote="FELIX"]Кирка не си прав,до колкото разбрах колегата Трапер е с орани4ен финансов ресурс и си търси нещо по на сметка.Стефан му предложи машина,и това е.Дали някой се е прецакал не е тема за тая тема,важното е 4е Трапера ще може да си джитка спокойно из природата и да се радва на хобито,а това какво ще намира си е негова работа [/quote] братчед от ония гараж нищо убаво не излиза, а отношението към клиентите е ужасно,ти отиваш с парите в джоба той не ти обръща никакви внимание а, между другото преди два дена тествах АКА за него ще кажа друг път
Кирка извинявай , но на теб ли да повярвам или на един колега ракетчик , като мен , началник стартово отделение 63 номер??? Точно такъв , като него ми бе началник на машината и заедно сме извършвали пуск на ракета 8к14/Фрог/ , заедно с него съм возил и останалите 7 члена от екипажа. Поглеждам през дясното стъкло и го виждам в дясната кабина , а зад него 1ви номер /старшина/. Айде не ми бъркай в здравето , щото тези неща за ония смутни времена 1983-1985 не се забравят току така.Айде стига съм дрънкал , кой с квото има да си обикаля , след , като си му е хванал чалъма ........само слука и мир да има.