Ако не е тайна, какъв алгоритъм използваш за изчисляване на ъгъла на вектора? Може и на л.с. да ми пишеш, че тук някои ги тресе яко параноята , пък и да не пълним темата с безинтересни коментари, предполагам за болшинството посетители тук. Тоя синия дисплей ако е с бели символи го смени с друг, защото като го изкараш на слънце ще те разочарова как не се вижда.
Правил ли си и тествал ли си го че реши, че е много стабилен? Защо реши че единия е по-добър от другия?
С такова впечатление останах от прочетеното в темата, извинявам се, ако греша.
Иначе да, в момента разработвам софтуер за VDI, базирано на Ардуино-платформа, тоест ще използвам един такъв модул:
За визуализация използвам ето такъв LCD-модул, специално за Ардуино-проекти:
Я го снимай на масата да видим как свети дисплея, че ми стана интересно , гледах го в и-бея, ама е скъпо и не си заслужава. На моята бангия баш сега ѝ слагам едно ВДИ от тези на геотех, ама пак излезе скъпо да го ева, дисплей + пик + елементи отиде на 50лв
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Чет Апр 10, 2014 10:01 am
Тук намирисва на не реализирали се инженери страдащи от дълбока параноя.....
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Чет Апр 10, 2014 11:48 am
emoxristov написа:
Прав си Емо, не всеки става инженер, но не е забранено човек да прави в свободното си време каквото пожелае и да се прави на какъвто му е кеф. Аз си мисля, че е по-опасно пишман инженери като теб, които се опитват да продават продукти, далеч от стандартите за качество и да зажлуждава потребителите. Вече за няколко години създаде продуктова листа като на Фишер, ама още нищо не е стигнало до пазара, освем някакви снимки и манипулирани тетсове на омега детектор.
Ето долу какво си направих тези дни за бангията, не съм инженер, а и няма да продавам, само за собстено удоволствие.
Прав си Petronii аз не съм инженер но се занимавам доста години с електроника.Барнал си го апарата то се вижда.. С детектори се занимавам от година и половина и ще продължавам да се занимавам.Преди се дразнех от такива като теб който се чудят кои да оплюят във форумите ,сега ми е интересно даже на моменти весело да гледам до къде ще стигнат някои хора.Предлагам доста неща на пазара ,явно не си разбрал.Никога не съм маниполирал клипове и няма да го направя. Доста колеги търкат с мен и виждат всяка една моя разработка как работи.
Ето две снимки да оплакнеш окото: http://prikachi.com/images.php?images/879/7245879b.jpg http://prikachi.com/images.php?images/882/7245882u.jpg Ако искаш и клипове ще ти покажа да видиш как работят машините ми. Поздрави
Petronii би ли снимал платката на VDI-то да видя как си се справил защото ми прилича на едни готови китчета.Ако може и клип да направиш на апарата които си направил ще е чудесно.
Petronii би ли снимал платката на VDI-то да видя как си се справил защото ми прилича на едни готови китчета.Ако може и клип да направиш на апарата които си направил ще е чудесно.
Емо, да не намекваш че полвзвам всичко наготово ? Е някой може и да го правят, ама на мен ми е кеф сам са си сглобявам. За теб специално си направих труда да разглобя уреда и да снимам, е качеството не е на висота, но ще приложа един твой любим лаф " снимано в бързината " Ама пък сега много ме кефи, бангия с дисплей, нещо като гоуф еденичка с лети джанти, якооо
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пет Апр 11, 2014 7:57 am
Браво. Едно нещо не мяза ли на сайбията си -огън да го гори....Като гледам и антената си пипнал ,баланса ли избяга ?
traper2504 Легионер
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пет Апр 18, 2014 10:42 am
Здравейте колеги! Айде по компетентните да кажат каква руда е това , намерих я с Микрона и ми я свиреше цвят.По горе бях питал , но там снимките не бяха толкова добри.И май е време тази тема някой модератор да я премести в раздела за Микрон , че тука според мен не и е мястото и ми става неудобно , че я повдигаме постоянно над обявите на колегите.Поздрави!
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пет Май 09, 2014 7:16 pm
traper2504 написа:
Здравейте колеги! Айде по компетентните да кажат каква руда е това , намерих я с Микрона и ми я свиреше цвят.По горе бях питал , но там снимките не бяха толкова добри.И май е време тази тема някой модератор да я премести в раздела за Микрон , че тука според мен не и е мястото и ми става неудобно , че я повдигаме постоянно над обявите на колегите.Поздрави!
Айде бре тука уж има мн. стари кучета , никой ли не знае какво е това?
traper2504 Легионер
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пет Фев 06, 2015 10:26 am
Все още не е известно какво е това.
vasilio Про-Консул
Заглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150 Пет Фев 06, 2015 11:02 am
traper2504 написа:
Все още не е известно какво е това.
предполагам е някаква руда ,ас имам нещо подо бно http://prikachi.com/images.php?images/688/7903688L.jpg