Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 3:28 pm
..щях да забравя,мускетара за които ти говоря е от старите,не съм сигурен дали е така,но съм чувал,че старите са по-читави от новите. Този за кото ти говоря,е на колега и е от старите машини тези с ръбатите,старите кутии,но едвали ще намериш такъв.
Поздрави и Успех от мен.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 5:06 pm
all_metal написа:
Mladencho написа:
Имам колега със сафари,вади доста сигнали,но му е свикнал човека,щото работи отдавна с него,но имай предвид,че е бавен и за замърсено не е най-добрият избор. на тежки почви незнам как се справя. Но много е добър на големи неща на дълбоко,т.е. за по големи монети,за малки не го търси.
Соверена също на замърсено не е най-добрият избор,дълбочината му е задоволителна и се представя добре на тежки почви. Този модел трудно му се свиква на звуците....
И накрая за мускетара.... дълбок е но и той е за едри работи и там се копат и железа големи на много дълбоко,но за дребни работи според мен е слаб,също така с него монетите които са от калпав материал т.е. нископроводими от гадни сплави като например някой коцета,не ги засича добре или не ги засича изобщо. Също не засича добре и счупени монети и много малки такива. На замърсено се справя добре.
Това е което мога да ти кажа от наблюдения за тези уреди. Ти си избери кой ще ти пасне....Благодаря ти много колега.Ето такива отговори търсех още откакто пуснах темата.
поздравления най накрая за правилния избор надявам се
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 5:28 pm
all_metal написа:
Немога да се хвърля на сляпо,нали трябва все пак да върши някаква работа.Обадих се в магазин за детектори(няма да казвам кой е за да не правя реклама) и от там пък започнаха да ме убедават, че САФАРИТО било по добро от МУСКЕТАРА и дори и от Соверена и пак в изходна позиция.
И Мускетара е хубав но не разбрах какви са ти негативите за Експолера?
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 5:42 pm
Щом си се решил вземай Експлорера,дори и да не ти хареса което ме съмнява винаги ще му вземеш парите
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 5:51 pm
FELIX написа:
Щом си се решил вземай Експлорера,дори и да не ти хареса което ме съмнява винаги ще му вземеш парите
изчакайте да се похвали колегата де пак го емнахте
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 5:59 pm
Експлорера не съм казал че е лош,просто тежи малко повечко и като се има предвид че аз не съм много едър,започва да ми тежи след около час.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 6:35 pm
all_metal написа:
Експлорера не съм казал че е лош,просто тежи малко повечко и като се има предвид че аз не съм много едър,започва да ми тежи след около час.
След 4ас работа всяка машина по4ва да понатежава,особено ако е жега
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 7:50 pm
all_metal написа:
Аз ако бях на твое място до сега да бях се решил! Имаш парите, до колкото разбирам около 2 бона си се решил да похарчиш! Не знам кво толкова се чудиш, имаш голям избор! А и помисли си колко ще го ползваш, ако ще е 2 пъти в месеца няма смисъл от толкова скъп!
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 8:38 pm
Наистина ще го ползвам рядко.А що се отнася до това ,че още немога да се реша,това е защото за някой това може да не са пари,но за мен са си пари и ако изчакам малко ще ги събера 2000,но в момента мога да дам 1700-1800 максимум и неискам да ги дам на вятъра.Отначало затова се бях насочил към по евтин вариянт-ф5,защото излизам рядко.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 8:44 pm
all_metal написа:
Наистина ще го ползвам рядко.А що се отнася до това ,че още немога да се реша,това е защото за някой това може да не са пари,но за мен са си пари и ако изчакам малко ще ги събера 2000,но в момента мога да дам 1700-1800 максимум и неискам да ги дам на вятъра.Отначало затова се бях насочил към по евтин вариянт-ф5,защото излизам рядко.
Колкото пове4е питаш,толкова пове4е ще се объркваш,след като си събрал такава сериозна сума спри за малко със въпросите,по4ети мнения и препоръки-дори и от други форуми,и когато по4не нещо да ти "изкристализира" му ска4ай
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 8:48 pm
Благодаря ви за съветите.Спирам да питам и пиша ,защото станаха вече 11 страници.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 8:56 pm
FELIX написа:
all_metal написа:
Не е така джорналисте мой ! Значи не си голям търсач! Хвани нещо редичко и една раница камъни да ти сложат няма да я усетиш цял ден, пък едва ли машината. В това хоби чадо мое е има една поговорка " луд умора нема" . Нека истинските търсачи да ме оборят! Сполай ти ! И мисли преди да пишеш !
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:02 pm
rahan написа:
FELIX написа:
all_metal написа:
Не е така джорналисте мой ! Значи не си голям търсач! Хвани нещо редичко и една раница камъни да ти сложат няма да я усетиш цял ден, пък едва ли машината. В това хоби чадо мое е има една поговорка " луд умора нема" . Нека истинските търсачи да ме оборят! Сполай ти ! И мисли преди да пишеш !
Абе друго си е кога вряло и кипяло ти каже две топли думи,някак си ти става едно леко на душата,едно такова благо,благо
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:06 pm
Като излезе някое бяло паре в края на деня, какви сили идат само.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:10 pm
Avrelian написа:
Като излезе някое бяло паре в края на деня, какви сили идат само.
.Признавам те , че си от партията на нас лудите , където на 45градуса на слънце и при минус 10 градуса крачат по баирите. При мен трълката е много яка , ако още в началото хвана едно бяло паре и целият ден ми е гот. Адреналин в кръвта достатъчно и предостатъчно! Успех и сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:16 pm
15 лета Дяъ Попе я боледувам тая болест, и от нея отърване няма.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:18 pm
Avrelian написа:
15 лета Дяъ Попе я боледувам тая болест, и от нея отърване няма.
По стара пушка си от мен чадо, а аз само от 12 . И малкото свободно време да имам , хвърлям расото и по гората! Сполай ти!
Avrelian Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:23 pm
Ам поговорката, не слушай старило ами патило, знаеш ли я.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:37 pm
Avrelian написа:
Прекрасно я знам ! И много мраза израза -" ти знаеш ли аз от колко време се занивам с това нещо и колко съм врял и кипял и колко работи знам. И при една екстремна ситуация ще си счупи краката от бегане и ще те изостави като куче. Сам да се оправяш. Затова , Колега аз работя сам! Сполай ти!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:39 pm
rahan написа:
Avrelian написа:
Прекрасно я знам ! И много мраза израза -" ти знаеш ли аз от колко време се занивам с това нещо и колко съм врял и кипял и колко работи знам. И при една екстремна ситуация ще си счупи краката от бегане и ще те изостави като куче. Сам да се оправяш. Затова , Колега аз работя сам! Сполай ти!
Колега allmetal дори и да тежи ще му свикнеш това нее проблем само мерак да имаш
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:45 pm
Мерака е важен,но е хубаво когато 4овек ходи на "излет" да е с компания,по бързо минава времето,а и ако недай си Боже се слу4и нещо да не е сам.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 9:53 pm
Rinobs написа:
rahan написа:
Avrelian написа:
Колега allmetal дори и да тежи ще му свикнеш това нее проблем само мерак да имаш
Ти пък чадо откъде знаеш? нали досега не си работил с детектори2 Или си с поредният НИк! Сума ти постове направи с това , че си търсиш детектор! Това сми ние Българите ! Сполай ти!
Де покажи се ! Хем не знаеш хем знаеш! Досещам се кой си! Но ще го напиша малко по късно, а възможно 2 в 1. Имаше един бог двуликият Янус! Сполай Ти!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пет Дек 20, 2013 10:00 pm
rahan написа:
Rinobs написа:
rahan написа:
Avrelian написа:
Ти пък чадо откъде знаеш? нали досега не си работил с детектори2 Или си с поредният НИк! Сума ти постове направи с това , че си търсиш детектор! Това сми ние Българите ! Сполай ти!
Де покажи се ! Хем не знаеш хем знаеш! Досещам се кой си! Но ще го напиша малко по късно, а възможно 2 в 1. Имаше един бог двуликият Янус! Сполай Ти!
Дедо Попе не се познаваме до скоро работих с Уайтс Еагле имал съм Пират но го махнах бях решил че няма да се занимавам но все ме влече и влече .... от никой не се крия от този месец се регистрирах бях решил да си купя детектро втора употреба и размислих това е като да вземеш жена втора употреба (в кръга на шегата)
Tasev Новобранец
Заглавие: колеги скоро си купих златна маска 4 про опитах с настройките в книжката но ми дава фалшиви сигнали не съм карал такава машина караш до скоро с фишер 5 там е лесно на тази не мога да докарам настройките някой ако има такава да сподели Съб Дек 21, 2013 1:02 pm
Rinobs написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
rahan написа:
Avrelian написа:
Дедо Попе не се познаваме до скоро работих с Уайтс Еагле имал съм Пират но го махнах бях решил че няма да се занимавам но все ме влече и влече .... от никой не се крия от този месец се регистрирах бях решил да си купя детектро втора употреба и размислих това е като да вземеш жена втора употреба (в кръга на шегата)
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Нед Дек 22, 2013 12:34 pm
Tasev във форума на Голден Маск няма ли да имаш по-голям успех май никой от присъстващите няма маска но пъкможе да имал знам ли