Заглавие: Искам да купя български детектор. Чет Май 13, 2010 3:55 pm
Добър ден! Искам да купя Golden Mask 3+, VISTA, NRG 100 . Аз живея в Украйна. Превоз заплащат допълнително. Вашите предложения за factory_balcony@ukr.net. Благодаря ви предварително. Алекс
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Чет Май 13, 2010 7:05 pm
Няма ли кой да продаде един хубав детектор на братлето?
Radislav Цезар
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Чет Май 13, 2010 10:42 pm
Това "братле" си е чиста форма на SPAM !
AAAlexey Новобранец
Заглавие: ГОЛДЕН МАСК 3 Пет Май 14, 2010 10:27 am
Аз не разбирам, че в моя пост не е така! Да, аз искам да си купя един датчик не е нова. Нова мен prelpgayut и знам колко струва. На вашия форум предлага по-евтини (за не нов). Ето отговорът на вашето съобщение. Ако искате да наберете номера си +38067-87824-87 Прости ми за грешния български Поздрави, Алекс
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Пет Май 14, 2010 11:03 pm
Алекс, лучше пиши на хорошем русском, чем на плохом болгарском. И так все будет понятно
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Съб Май 15, 2010 12:58 am
Я могу продать болгарских цифровой детектор металла.
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Купувам Голден Макс 3 Съб Май 15, 2010 11:05 am
Благодаря Ви за Вашето съобщение. Кои детектор предлагате? Колко струва? Снимка? Гаранция? Поздрави, Алекс
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Куплю Голден Макс 3, Висту или Миркон 100. Съб Май 15, 2010 11:16 am
Всем привет! За плохой Болгарский прошу прощения, переводил через переводчик Гуугл. Если на русском всем будет понятно, повторю свои потребности. Хочу купить не новый ГМ3(не обязательно турбо), Висту или Миркон 100. Главное, чтобы прибор был полностью рабочий. Новый купить без проблем..., но хочется немного сэкономить, на Вашем форуме были предложения от 370-500 Левов, в зависимости от комплектации. На сколько я понимаю, эти приборы "однокласники", то есть особо не отличаются своими характеристиками. Голден, более "раскрученная" марка, уже есть "почти" представитель в Росии - парень, который торгует Тесоро. Отзывы очень хорошие! Болгарские приборы хвалят. Живу в Украине. г. Шпола, Черкасская обл.. Расходы по пересылке оплачу. Ну вообщем все... Жду Ваши предложения. С уважением, Алексей
Гост Гост
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 9:49 am
продавам нрж 100 на 10 излизания-ъпгрейдван с външен захранващ блок -цена 400лв
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 10:15 am
Alexey купи от Маклауд NRG100 аз работя с такъв детектор и съм много доволен, ако не го отървеш ти няма друг кой да го купи .
Алексей покупать NRG100 от ianmaklaud я работаю с такой детектор, и я очень доволен.
И като го купиш да почерпиш ейййй !
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Куплю болгарский детектор Нед Май 16, 2010 4:51 pm
Благодарю Вас за предложение. Если можено, пару слов о существенных отличиях МАСКИ 3 и NRG100. О Маске больше информаци (на русском языке) + возможность докупить катушки, внешний вид детектора АЛЯ-ТРОЙ 5. О NRG100 информации меньше. Я понимаю, существует субъективное мнение продавца и все же... не будем обсуждать, какой прибор лучше или хуже, меня интересуют существенные отличия. Я прошу прощения, если Вам покажется излишества в моем вопросе, поймите меня правильно, Маска более "раскрученная" марка, которая продается во многих странах Европпы и я естественно склоняюсь к покупке именно этого прибора. Но у кого мне еще просить совета как не у Вас Братьев-Болгар! Ребята, посоветуйте. Что купить Висту, Маску 3 или NRG100 Спасибо.
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 5:19 pm
Что касается оплаты, для меня будет удобно ВЕСТЕРН ЮНИОН, доллар США или Евро, на Ваше усмотение.
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 6:37 pm
Вот это видео...http://video.data.bg/30/%d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b8/59979/gm3_vs_nrg100p_full_test2 Тест...Маска и Микрон... Маска 3 монету "видит" уверенней... или это рекламный ход? Я знаю как снимают кино... дубль, монтаж... и все прочее Еще раз прошу прощения, если это сообщение не уместно в этом разделе форума. Хочется услышать совет братушки, что купить?
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 7:26 pm
Я прошу прощения, я получаю сообщения в "личные сообщения" а ответить не могу пишет ....You haven't reached the post limit for sending private messages.
rovia пише "golden mask 3+ ako iskash vtora raka za 450 leva", И не мога да му отговоря
Что я делаю не так? Уведомления с сайте не приходят.. Братушки, предложениея мне на e-mail, адрес указан выше.
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Куплю Голден макс Нед Май 16, 2010 7:36 pm
rovia, пишете ми. Не мога да отговоря на вашето предложение
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 7:48 pm
Если вы покупаете не новый "Golden Mask" кабеля катушки должен быть серый, если черный можно легко сломать ! Более новые детекторы металла (1 год-полтора) с серой кабель. Параллельное тестирование металлоискателей -https://www.youtube.com/user/nufrii
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 8:03 pm
Понял, спасибо! Покупать надо с СЕРЫМ кабелем. Вы ходите с GM3? Я читал у Вас в Болгарии поиск с детекторам пытаются запретить или уже запретили... это лобби или самодурство. Это не правильно! Граждане страны, которое делает хорошие детекторы ИМЕЕТ ПРАВО НА ПОИСК!!!!
jorodi Преторий
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 8:58 pm
ПРОДАВАМ МИКРОН NRG 100 - Перфектен на няколко месеца 400 лв. с голямата батерия http://img689.imageshack.us/gal.php?g=picture010mc.jpg мога да пратя и клип как работи. Mоже и бартер да завъртим с доплащане от моя страна!!!
скайп: joro_di555 или на лични
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Нед Май 16, 2010 9:04 pm
Цитат :
Я прошу прощения, я получаю сообщения в "личные сообщения" а ответить не могу пишет ....You haven't reached the post limit for sending private messages.
После того как напишеш 30 сообщения на форуме, будеш иметь возможность отправлять личные сообщения. Так этот форум установлен - 30 сообщения - это "post limit"
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Пон Май 17, 2010 12:48 am
AAAlexey написа:
Понял, спасибо! Покупать надо с СЕРЫМ кабелем. Вы ходите с GM3? Я читал у Вас в Болгарии поиск с детекторам пытаются запретить или уже запретили... это лобби или самодурство. Это не правильно! Граждане страны, которое делает хорошие детекторы ИМЕЕТ ПРАВО НА ПОИСК!!!!
Привет братан
AAAlexey Новобранец
Заглавие: куплю металдетектор Пон Май 17, 2010 11:22 am
Здравейте 400 лева, колко е еврото? Официалният курс по интернет 1 евро-1, 956 лева. Дали това е правилно?
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Пон Май 17, 2010 11:47 am
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Всем привет! Благодарю всех участников форума, кто помогает мне в покупке детектора. Ваши мнения для меня важны. Честно сказать, на русскоязычных форумах меня склоняют к покупке GM3. Я думаю, купить именно эту модель. А предложенией НЕТ!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Искам да купя български детектор. Сря Май 19, 2010 12:12 am
AAAlexey написа:
Всем привет! Благодарю всех участников форума, кто помогает мне в покупке детектора. Ваши мнения для меня важны. Честно сказать, на русскоязычных форумах меня склоняют к покупке GM3. Я думаю, купить именно эту модель. А предложенией НЕТ!!!
Градски, не се занимавай с глупости а си купи нова машина Ако намериш втора употреба GM ще е на 2+ години, задължително за нови батерии и нова търсеща сонда, тия тънкажи накрая ще ти излязат по-скъпо.
AAAlexey Новобранец
Заглавие: Купувам Голден Маск 3 Пет Май 21, 2010 1:07 pm
Всем привет! Прстите за мой вопрос... Подскажите, кто производит (фирма, координаты) детекторы Голден Маск. Я не могу найти в интернете. Ответ в приват. Спасибо.