Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Сря Дек 18, 2013 6:37 pm
Avrelian написа:
rahan написа:
Avrelian написа:
rahan написа:
Avrelian написа:
Я сега кажете и за високата честота 18кх.
ГОЛД МАХ ПАУР В 4 РАБОТИ НА НЕЯ1 Супер е за дребни предмети- акчета и теч подобни хубави неща. С подходяща антена става трепач. Сполай Ти!
Ами нещо от БГ разработките?
Маската 4 е на тази честота . Доста я хвалят. Дано да си заслужава парите. Сполай ти!
Хвалят
И наистина има за какво
бобо Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Сря Дек 18, 2013 10:37 pm
rahan написа:
Rinobs написа:
Gandalf много си прав ще поизчакам макар и да не ме свърта но за мен избора е направен ХП адвентис с СЕФ
Този нестава за монетар! Прекалено ниска е честота! Сполай ти!
Ха ся де,тез от ХП,шТо въобще са го пуснали!!Шегата настрана,търкаме често с едно ХП -G-махх ,и то е на тази честота и съществена разлика с моя,на 18кхц не сме забелязали,ем редовно ги сравняваме.Така че не бързай да слагаш диагноза,преди да си прочел епикризата.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Сря Дек 18, 2013 11:45 pm
бобо написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
Gandalf много си прав ще поизчакам макар и да не ме свърта но за мен избора е направен ХП адвентис с СЕФ
Ха ся де,тез от ХП,шТо въобще са го пуснали!!Шегата настрана,търкаме често с едно ХП -G-махх ,и то е на тази честота и съществена разлика с моя,на 18кхц не сме забелязали,ем редовно ги сравняваме.Така че не бързай да слагаш диагноза,преди да си прочел епикризата.
Та само ти ли си търкал с такъв и уред и сравнявал? Бре другите боб ли ядат, чедо? Сполай ти!
бобо Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 12:18 am
rahan написа:
бобо написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
Та само ти ли си търкал с такъв и уред и сравнявал? Бре другите боб ли ядат, чедо? Сполай ти!
Че ко му е на боба отче,без тва са пости...Не са така крайни нещата ,както ги описваш...
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 12:22 am
бобо написа:
rahan написа:
бобо написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
Че ко му е на боба отче,без тва са пости...Не са така крайни нещата ,както ги описваш...
"Убав си е боба чадо , ама е за грешните .Те да постат. Ние убавите хора може и да намажеме малко" Прав си донякъде , но лично на мен този уред не ми харесва .Изобщо уред с ниска честота не ми харесва. Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
бобо Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 12:23 am
rahan написа:
бобо написа:
rahan написа:
бобо написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
"Убав си е боба чадо , ама е за грешните .Те да постат. Ние убавите хора може и да намажеме малко" Прав си донякъде , но лично на мен този уред не ми харесва .Изобщо уред с ниска честота не ми харесва. Сполай ти!
Сполай ти ина тебе за отговора.
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 12:28 am
бобо написа:
rahan написа:
бобо написа:
rahan написа:
бобо написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
Сполай ти ина тебе за отговора.
Благодаря , ти чадо мое! имах енигма на времето на ниска честота и спуквах да копам дълбоки сигнали/капачки от буркани , най-често/ , но акчетата ги изпусках в повечето случаи. Сполай ти!
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 9:46 am
Колеги ,я кажете фишър ф5 или майнлаб х терра 705,кое според вас е по добро
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:08 am
all_metal написа:
ти самия си имал терра 705 разгледай видеата на Фишера и си прецени защото мнения много ще чуеш
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:09 am
а относно Рахан погледни в youtube как работи Адвентиса мисляче ще се изненадаш
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:34 am
Avrelian написа:
FELIX написа:
Avrelian написа:
rahan написа:
Avrelian написа:
Я сега кажете и за високата честота 18кх.
ГОЛД МАХ ПАУР В 4 РАБОТИ НА НЕЯ1 Супер е за дребни предмети- акчета и теч подобни хубави неща. С подходяща антена става трепач. Сполай Ти!
Ами нещо от БГ разработките?
По голямата "сестра" на твоята машина,виждал съм за какво става въпрос и съм доволен
Коя викаш е по- голямата кака?
Маска 4+,може и 1+ но 4етворката е по многоцелева
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:36 am
Rinobs написа:
а относно Рахан погледни в youtube как работи Адвентиса мисляче ще се изненадаш
Определено Адвентиса си е готина машинка която не трябва се сравнява с Енигма
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:45 am
и бих допълнил че е страхотен монетар
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 11:50 am
Rinobs написа:
Със малката сонда не би трябвало да има проблеми с монетите
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 12:45 pm
FELIX написа:
Rinobs написа:
виж в youtube не мога да публикувам линкове все още сравняват го с Гаррет и Текнетикс има френски клип и италиански
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 12:55 pm
Rinobs написа:
FELIX написа:
Rinobs написа:
виж в youtube не мога да публикувам линкове все още сравняват го с Гаррет и Текнетикс има френски клип и италиански
Ето едно https://www.youtube.com/watch?v=13IyEUK7UO8 абе добра си е машинката
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 1:57 pm
виж сравнение с други детектори от същия клас дават текнетикс и Х терра
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 3:11 pm
all_metal написа:
Аз смятам Х терра 705 като по добрия! Аз самият за такъв се точех, но уви! Ф5 ми изпадна много тънко, при това нов!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 3:20 pm
Gandalf написа:
all_metal написа:
Аз смятам Х терра 705 като по добрия! Аз самият за такъв се точех, но уви! Ф5 ми изпадна много тънко, при това нов!
Gandalf какво не ти харесва F5 добра машина е я сподели твоето мнение за нея ти поне го имаш и ще кажеш впечатленията ти какви са за него
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 3:29 pm
Rinobs написа:
Gandalf написа:
all_metal написа:
Gandalf какво не ти харесва F5 добра машина е я сподели твоето мнение за нея ти поне го имаш и ще кажеш впечатленията ти какви са за него
Не съм казал че ф5 не ми харесва! Детектора е хубав, работи си на всякакви почви, добра дискриминация, общо взето е перфектен за класа си! Води се среден клас и е най-добрия в него! Лесно се работи с него, менюто му е опростено! Бързо се грундира, чрез "phase lock" ! Три излета и си свикнал с него...
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 5:15 pm
За парите ф5 си е доста добър избор. И наистина доста бързо се настройва. Според мен за тези пари фишер ф5 и на Владо апаратите са без конкуренция. Задължително трябва да му вземеш и една голяма сонда
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 5:30 pm
borislav123 написа:
За парите ф5 си е доста добър избор. И наистина доста бързо се настройва. Според мен за тези пари фишер ф5 и на Владо апаратите са без конкуренция. Задължително трябва да му вземеш и една голяма сонда
Като работни машини f5 и Маските наистина са с голяма производителност,и с добра себестойност.
borislav123 Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 7:01 pm
Мисля скоро да си взема и една маска 4-ка и да си ги менкам с фишера според терена.
all_metal Легионер
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 7:55 pm
Имах х терра 705,но излизам с човек с експлорер и ги сравняваме.Ами х террата е доста по плитка,дори и когато работя на алл метал,но наистина дискриминацията е супер,особенно когато гледате и числата на дисплея никога не ме е заблодила,винаги знаех кога е станиол,олово и т.н. Сега се чудя за ф5 защото е 670 лв. чисто нов,но нямам познат с такъв апарат за да видя как работи,а на клиповете не вярвам,защото и за х террата на клиповете се виждат едни дълбочини а в действителност не е така
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Чет Дек 19, 2013 8:04 pm
all_metal написа:
Имах х терра 705,но излизам с човек с експлорер и ги сравняваме.Ами х террата е доста по плитка,дори и когато работя на алл метал,но наистина дискриминацията е супер,особенно когато гледате и числата на дисплея никога не ме е заблодила,винаги знаех кога е станиол,олово и т.н. Сега се чудя за ф5 защото е 670 лв. чисто нов,но нямам познат с такъв апарат за да видя как работи,а на клиповете не вярвам,защото и за х террата на клиповете се виждат едни дълбочини а в действителност не е така
Сравняванията ти не са били от най уда4ните,все пак Експлорера е профи клас.Него можеш да го сравняваш с Е-Трак или Юрика Голд,макар 4е за мен Юриката е много добра машинка,и си заслужава всяка стотинка.А за да си правиш кефа и да релаксираш 705 или ф5 са напълно достатъ4ни