Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Нед Дек 15, 2013 12:17 pm
благодаря за изчерпателното инфо колеги мислех да е с DD ultimate сонда все пак лятото ще пообикалям и плажовете или да си взема Гама 6000?
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Нед Дек 15, 2013 12:32 pm
Rinobs написа:
благодаря за изчерпателното инфо колеги мислех да е с DD ultimate сонда все пак лятото ще пообикалям и плажовете или да си взема Гама 6000?
Да аз по-изчерпателни отговори не съм чел до сега
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Нед Дек 15, 2013 12:40 pm
колега sdsds питам за мнение двоумя се още хем искам хубав детектор (нов) а пък ми се дават 7 стотачки някъде все пак празници идват... а офертите на текнетикс и гаррет са добри с двете сонди
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Нед Дек 15, 2013 8:33 pm
bobi31 написа:
В такъв случай отговори на следния въпрос: Какво смяташ да търсиш монети, златинки или дълбоки сигнали и на каква почва. Тогава мога да предпиша уред.
колега какъв уред ще предпишеш за дълбоки сигнали
bobi31 Преторий
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Нед Дек 15, 2013 9:08 pm
adventurer написа:
bobi31 написа:
В такъв случай отговори на следния въпрос: Какво смяташ да търсиш монети, златинки или дълбоки сигнали и на каква почва. Тогава мога да предпиша уред.
Рамка
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Нед Дек 15, 2013 9:14 pm
bobi31 написа:
adventurer написа:
bobi31 написа:
Рамка
Може и кантар!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Нед Дек 15, 2013 10:14 pm
за портрети
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пон Дек 16, 2013 12:17 am
колеги аз ще си джъткам за монетки през свободното време връхчета на стрели и тн.... а лятото живот и здраве и по плажа
batned Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пон Дек 16, 2013 8:09 am
adventurer написа:
за портрети
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Пон Дек 16, 2013 10:26 pm
портрети не портрети е истината
adventurer Преторий
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 12:12 am
ами тези рамки само за портрети и паметници стават
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 8:18 am
adventurer написа:
Има нещо такова!
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 1:17 pm
не си ли е монетарката ....
FELIX Цезар
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 2:01 pm
adventurer написа:
А-а-а недей така колега,според един "капацитет" стават и за търсене на метеорити
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 2:31 pm
стига да имаш интерес към тях
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 9:13 pm
Rinobs написа:
колега sdsds питам за мнение двоумя се още хем искам хубав детектор (нов) а пък ми се дават 7 стотачки някъде все пак празници идват... а офертите на текнетикс и гаррет са добри с двете сонди
За да получиш нещо трябва да дадеш. Не се цинцави толкова , а развързвай кесията. Имаш кеш пара , а може би имаш и детектор!? Сполай ти.
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Rinobs Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 9:59 pm
rahan написа:
Rinobs написа:
За да получиш нещо трябва да дадеш. Не се цинцави толкова , а развързвай кесията. Имаш кеш пара , а може би имаш и детектор!? Сполай ти.
имам някой леф но празници идват както казах позвам детектора на един приятел ама гопродаде имаше Уайтс Еагле сега си купил Гарет незнам какъв но е влизал миналата седмица в морето с него до кръста разбира се бая е ръснал януари съм се спрял да ХП .... дай боже ако нямам възможност ще е Гаррет Еуро Ейс
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 10:08 pm
Rinobs написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
имам някой леф но празници идват както казах позвам детектора на един приятел ама гопродаде имаше Уайтс Еагле сега си купил Гарет незнам какъв но е влизал миналата седмица в морето с него до кръста разбира се бая е ръснал януари съм се спрял да ХП .... дай боже ако нямам възможност ще е Гаррет Еуро Ейс
Не бързай и си вземи нещо хубаво! И без това още малко и ще падне сняг, което ще ти даде възможност да събереш още някой лев. А между временно докато изчакваш разучавай сам кой е добър и кой не за да знаеш накрая какво искаш да си вземеш а не да се двоумиш и в последния момент да сгрешиш в изборът си. Тук всеки ще ти каже различни работи, но също и тук можеш да разбереш къде е истината като четеш темите!
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 10:13 pm
Gandalf написа:
Rinobs написа:
rahan написа:
Rinobs написа:
Не бързай и си вземи нещо хубаво! И без това още малко и ще падне сняг, което ще ти даде възможност да събереш още някой лев. А между временно докато изчакваш разучавай сам кой е добър и кой не за да знаеш накрая какво искаш да си вземеш а не да се двоумиш и в последния момент да сгрешиш в изборът си. Тук всеки ще ти каже различни работи, но също и тук можеш да разбереш къде е истината като четеш темите!
Браво Gandalf! Сериозен съвет. Дано отсреща те разберат.Сполай ти
Защото Твое е царството и силата и славата, на Отца и Сина и Светия Дух, сега и винаги, и във веки веков. Амин.
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 10:28 pm
Ами късмет му пожелавам, както и на всички други!
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 10:31 pm
Gandalf написа:
И аз туй казвам и малко повече рискуване.
Как си с фишеро? Сполай ти!
Gandalf Джадай
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 10:35 pm
rahan написа:
Gandalf написа:
Добре е Фишера ама не ми остава време да се разхождам с него напоследък! Но утре живот и здраве може да мръдна за час два... Да изкарам едно две гърнета и да се прибера на топло...
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 10:43 pm
Абе.Рахане що си не чукнем едно каифе у елинпелинско да сверим часовнико а?
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 10:43 pm
Gandalf написа:
rahan написа:
Gandalf написа:
Добре е Фишера ама не ми остава време да се разхождам с него напоследък! Но утре живот и здраве може да мръдна за час два... Да изкарам едно две гърнета и да се прибера на топло...
От твоята уста в божиите уши! Амин! Сполай ти!
rahan Про-Консул
Заглавие: Re: Какъв детектор да си купя? Вто Дек 17, 2013 10:45 pm
atina написа:
Абе.Рахане що си не чукнем едно каифе у елинпелинско да сверим часовнико а?
Може ! И есперто че викаме - Ненов. Сполай ти!